Şimdi Ara

Red bull mu burn 'mü tercih edersiniz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
20.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeasme

Açıkçası geçenlerde Tarsus tan İzmir e dönerken nasıl etkisi olduğunu kanıtladı Redbull.14 saat içinde 3 redbull 2 bardak kahve içtim yol boyunca gözümde 1 damla uyku yoktu.Enerji konusu ise ilk 3-4 saat aşırı enerjik oluyorsun fakat sonra yorgunluk hissi etkili oluyor.

Alıntıları Göster
    Monster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhimmatX

Geçen redbull aldım attım 2 tane hiçbir etkisini göremedim ?

yanlış yapmıssın ondan. atmayacaksın içeceksin.

Güzeldi
  • Tabii ki de Burn.Redbull'un acı şurup gibi tadı var hiç sevmedim.Hem burn daha ucuz.Burn 2-2.50 arası,Redbull 2.50-3.50 arası değişiyor.(Fiyatlarda Ümraniye baz alınmıştır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroboy

İkisi de yeterli etkiyi gösteriyor bence ama bende şöyle bir yan etkisi oldu, içtikten sonra bi yarım saat uyutuyor ondan sonra etkisini ortaya çıkarıyordu.

Alıntıları Göster
    Burn
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Burn

Alıntıları Göster
    burn enerjini ateşler redbull kanatlandırır ben redbulda içtim dün 2 tane bir şey göremedim bugün 2 tane burn içtim redbulun tadı biraz biramsı gibi burn çilekli gibi ben aldıgım zaman redbul ve burn ikisinide alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Kesinlikle Redbull. Etkisini hissetmeyenleri anlayamıyorum. Yarım saat içinde tüm yorgunluğunuzu alıyor, hatta gece uyutmayabiliyor bile.

Votka + Redbull gibisi de yoktur.

psikolojik galiba bende denemeye girmeden önce geçen yıl içmiştim normalde 415lerde alırdım o sınavda 470 aldım tabi ilk konulardan çıktıgındada olabilir ama insan motve oluyor sınava girmeden önce başarıcam başarımcam diyorum türkçe falan full çıkıyor hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Kesinlikle Redbull. Etkisini hissetmeyenleri anlayamıyorum. Yarım saat içinde tüm yorgunluğunuzu alıyor, hatta gece uyutmayabiliyor bile.

Votka + Redbull gibisi de yoktur.

psikolojik galiba bende denemeye girmeden önce geçen yıl içmiştim normalde 415lerde alırdım o sınavda 470 aldım tabi ilk konulardan çıktıgındada olabilir ama insan motve oluyor sınava girmeden önce başarıcam başarımcam diyorum türkçe falan full çıkıyor hep

Alıntıları Göster
    İlk redbull içtiğimde yarısını bile içemeden dökmüştüm,acı şurup gibi bir tadı vardı,ama sonra 4-5 ay sonra bir daha aldım(nerden estiyse artık) bu sefer bitirdim hepsini..İkisini de seviyorum,bir de burn blue energy var onuda unutmamak lazım,tadı çok güzel...Bence enerjik hissetmek istiyorsanız Nescafe Xpress alın,ben daha çok faydasını gördüm..

Edit:Ayrıca Redbull'un 330 ml ve 473 ml'lik seçenekleri de var.Geçen A101'e 473 ml olanı 5 tl ye gelmişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpiRiT -- 31 Aralık 2011; 16:22:15 >

• quote:

İkisi de yeterli etkiyi gösteriyor bence ama bende şöyle bir yan etkisi oldu, içtikten sonra bi yarım saat uyutuyor ondan sonra etkisini ortaya çıkarıyordu.

Alıntıları Göster
    Red Bull'un tadı şurup gibi.O yüzden pek sevmiyorum.

Burn akar

• quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Red Bull'un tadı şurup gibi.O yüzden pek sevmiyorum.

Burn akar

Alıntıları Göster
    redbull un tadı bir acayip burn tadı çilekliğe yakın oldugu için güzel içtikte içesi geliyor insanın redbul ekşimsi gibi az tatlımsı geliyor okadar
  • quote:

Alıntıları Göster
    bazooka+burn (dün akşamki kombinasyonum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Lenin

bazooka+burn (dün akşamki kombinasyonum)

Alıntıları Göster
    Günde bir 355lik bir tane de 250lik içiyorum redbulldan ve sağ olsun ayakta tutuyor beni. İçtikten 1,5 dakika sonra içimde bir hareketlenme hissediyorum, yavaş yavaş kanımda bir şey oluyor, 3-5 dakika sonra uyku muyku kalmamış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Günde bir 355lik bir tane de 250lik içiyorum redbulldan ve sağ olsun ayakta tutuyor beni. İçtikten 1,5 dakika sonra içimde bir hareketlenme hissediyorum, yavaş yavaş kanımda bir şey oluyor, 3-5 dakika sonra uyku muyku kalmamış oluyor.

Alıntıları Göster
    Extreme sporlara katkısından dolayı RedBull.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypherx

atarsan tabi göremezsin etkisini
  • quote:

Alıntıları Göster
    redbull un kutusunu pek sevmiyorum boya kutusu gibi. Burn daha cix
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem095

quote:

Orijinalden alıntı: Cypherx

atarsan tabi göremezsin etkisini

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Uzak ara Red bull

• quote:

Alıntıları Göster
    le bull
  • quote:

Alıntıları Göster
    Red Bull tabikide
  • quote:

Alıntıları Göster
    ikiside iş görür

en güzeli burn blue enerji. elma gibi tadı var

onun dışında burn daha güzel ama gaz yapıyor:D
    redbull da yağlı gibi

toptan aldım burn 1400 civarı redbull 2400 civarına geldi içiyoruz bol bol

• quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

quote:

Orijinalden alıntı: muhimmatX

kanatlandırmasını mı bekliyordun?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.