Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
215
Favori
696.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Öncelikle Ellerinize Sağlık Çok Güzel Bir Yama Olmuş Benim Bir Sorum Olacaktı Benim Oyun Korsan Versiyon 1311.23 Acaba Çalışır mı Bu Versiyonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Öncelikle Ellerinize Sağlık Çok Güzel Bir Yama Olmuş Benim Bir Sorum Olacaktı Benim Oyun Korsan Versiyon 1311.23 Acaba Çalışır mı Bu Versiyonda

• Nereden indirebiliriz ?

• dante87 kullanıcısına yanıt

hazır değil hocam ilk konuda yazıyor 25-30 aralık arası diye. check işlemleri yapılıyor.

• Emeğine sağlık. Pc kullanıcısı olmamama rağmen sevindim
  • adamsın zartzurt

• Geçtiğimiz aylarda malum grubu ve foruma hakaret eden yöneticisini Mesih ilan edenler, grubun avukatlığını yapanlar, şimdi RDR 2 yamasını başka biri yapınca malum gruba sallamaya başlamış   Buradan öyle komik görünüyorsunuz ki, anlatamam. Hem de ne uğruna? Cebinizdeki parayı söğüşlemeye çalışan paragöz bir grup uğruna. Değdi mi peki?

@zartzurt456 insanları ne hale düşürdün, mutlu musun şimdi? Püh sana  

Hele hele Translate yamaları kötüleyenlerin şimdi salyalar saçarak bu yamayı beklemesi, Mastercard reklamı gibi. Paranın satın alamayacağı şeyler vardır, geri kalan her şey için zartzurt456  

Hani bundan sonra 1 tane bile oyun çeviren çıkmazdı, hani Indie oyunları bile çeviren zor bulunurdu DH'de? Hani kaybeden DonanımHaber ve oyuncular olmuştu? Üfürükçüler bile sizden daha ileri görüşlü.

Velhasıl kelam, sizlere tek diyeceğim şey, bu işi ÜCRETSİZ yapanlara sıkı sıkı sahip çıkın, ama Translate yapsın, ama kendi çevirsin. Parayla yapanların da bu kadar şakşakçılığını yapmayın, hele de parayla çeviren gruplara yaranmak, şirin görünmek için bu işi ücretsiz yapanları küstürmeyin!

Bu iş sarı inek fıkrası gibidir. 1 kere taviz verdiniz mi, baştan kaybedersiniz. İşte bu malum gruba da zamanında ben ve benim gibi bazıları tepkimizi göstermeseydik, belki de bu işi gönüllü olarak ücretsiz bir şekilde yapan insan bulamayacaktınız ileride. @zartzurt456 'un geçtiğimiz günlerde neler yaşadığını çoğunuz biliyorsunuzdur. Bunlar (insanoğlu) böyle işte. Birinin tekerine çomak sokarsanız eğer, insanlar çirkinleşmeye başlayıp gerçek yüzlerini ortaya çıkarırlar.

Özellikle de GPT-3'ü Google Translate ile aynı kefeye koyup yargılamayın. Google Translate'den katbekat daha iyi çeviriyor ve gelişmeye de devam ediyor. Sürekli böyle hatalı çevirmeyecek. Çok değil, 2-3 seneye kadar Türkçe yama derdi de ortadan kalkacaktır. GPT-3 ve türevi kendini kanıtlamış çeviri yapan yapay zekalar üzerinden çeviri yapan firmalar çıkacaktır ve oyun firmaları bu firmalara cüzzi miktarda ödeme yaparak tüm dillerde oyunlarını çıkaracaktır. Türkçe yapmak için şimdi 3 ödüyorsa, 2-3 sene sonra 1 ödeyecek ya da bizzat kendisi kullanacak bu yapay zekaları. Yapmayanları da yine DonanımHaber ve diğer birçok sitede bu işi gönüllü olarak ücretsiz yapanlar çevirecektir. Emek gücü ortadan kalkacağı için her şey daha kolay olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 22 Aralık 2020; 15:24:54 >

• İşte beklediğim yama. Eline sağlık dostum.

• John Sheppard kullanıcısına yanıt

Altına imzamı atıyorum. Eline sağlık hocam.

• @zartzurt456 Hocam size ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hiçbir karşılık beklemeden bizim için bu uğraşları vermeniz karşı tarafı gerçekten güzel hissettiriyor. Eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim. Kendine çok dikkat et lütfen.

• Oyun çıktığından beri bu yamayı bekliyorum. İngilizcem fena değil ama bu oyunu adam akıllı oynamak istiyordum. Emeğinize sağlık, çok fazla dua alacaksınız emin olun.

Yamanın çıkmasını dört gözle bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık hocam.

Peki tahminen ne zaman tamamen oynanabilir hale gelir çeviri açısından?

Tahmini bir süre verebilirsiniz harika olur.

• Tatilde çok iyi olucak

• John Sheppard kullanıcısına yanıt

Her kelimesine katılıyorum 

• Teknoloji bilgini 68 T kullanıcısına yanıt
    Aslında anonymus çeviriye başlıyacak % 50 60 lara gelecek yapıştıracan gpt 3'ü dengeleri şaşacak
  • steam versiyonunda çalışacak mı acaba ?

• Geliyor gelmekte olan 😁
  •  

• Ellerine sağlık, steam orijinal sürümlerde çalışacak mı? Yoksa şimdiden indirelim.

• %38 de falanım ama oyuna baştan başlamak hiç üşendirmiyor. Çünkü bundan daha iyi bir oyun yok.....

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.