Tam Ac Valhallayı alayım diyordum ki bunu gördüm heyecanla bekliyorum, emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler. |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (12. sayfa)
-
-
Oh bee :D önceki paralı yamayı önceden test etme imkanım olmuştu baya ilerlemiştim sonra o kaldırılınca öylece kalmıştım ortada. Bu ilaç gibi geldi şimdi bana :) İnşallah kaldığım yerden devam edebiliyorumdur.
-
Discord grup linki bozulmuş katılamıyoruz...
-
Bir zahmet çalışsın yani 😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika haber heyecanla bekliyoruz.
-
Ulan inşallah bunada birileri çomak sokmaz. Oyun çıktığından beri Türkçe yamasını bekliyorum oynayabilmek için, YouTube'dan 1 bölümünü bile izlemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline koluna emeğine bilgine sağlık çok teşekkürler.
-
Cevap için teşekkür ederim onu anladım zaten de
Hani böyle %95 düzgün bir çeviri ile oynamamız ne zaman mümkün olur diye sormak istemiştim.
Elle düzeltmelerden sonra yani. -
Tebrikler dostum, umarım işleri büyütür; Türk oyuncu kitlesini 23 Studios'un moktan çevirilerinin tekelinden de kurtaracak seviyeye gelirsin.
-
Çıktığından beri 1 kez oynayıp bitirdim ama hiç birşy anlmamıştım. Şimdi zartzurtun sayesinde tıpkı Valhalla da olduğu gibi bunuda türkçe oynayabileceğim. Teşekkürler zartzurt..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ellerinize sağlık hocam. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505EÇevrimiçinde çalışmaz. Tıpkı GTA V'te olduğu gibi çevrimiçinde ban sebebi olur zannımca ama orijinal oyunda single modda çalışırsa süper olur. GTA V'te online modu bir şekilde kilitleyip hikayeyi Türkçe oynayanlar varmış diye duydum. Yakın tarihte GTA V'te Türkçe yama deneyeceğim.
hadi bakalım işallah.
-
hastasıyız opengpt nin :)
-
Helal olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X