Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
215
Favori
696.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anonymousun neferi gelmiş yallah discord grubuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım teşekkürler

• VulonViing kullanıcısına yanıt

Bende nerede kaldı ,senin gibi tuhaf insanlar diyordumRed Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeginiz icin tesekkurler(x50). calisan surum 1.0.1355.23 olarak belirtilmis.

fakat torrentteki surumler 1311.23.

sorumda bu yonde olacak. 1311.23 surumunde calisirmi? :)

• Oyunu toplam 2 defa bitirdim ama Türkçe yamayla 1 kere daha bitireceğim
  • Dediklerinize bakılacak olursa siz de beğenmiyorsanız yorum yapmamalısınız, Anonymous Çeviri'nin hazırlamış olduğu Red Dead Redemption 2 yamasını beğenmediğiniz ve şikayet ettiğiniz gibi aynı. Translate Yama destekçileri her yere istediği gibi yorum yapsın, ama ücretli çevirileri doğru bulan kişiler yorum yapamasın öyle mi? Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz anlamıyorum.

• Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]

milletin tartışmasını izlemek çok zevkli :D :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forzeal YT -- 22 Aralık 2020; 21:16:4 >
  • Kolay gelsin. Discord linki gitmiş yenilerseniz sunucuya gelmek isterim.

• Abiler ablalar lütfen rica ediyorum şu yamanın tadını çıkaralım yine tartışmayın. Lütfen ya ne zaman bu oyun konu olsa hep bir yerlerden çıkıyorsunuz :) şu oyunu konuşalım güzel güzel ne olur la :)
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Hocam konuşalım konuşalım diyorumda konuşacak pek birşey yok efsane olucak Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

• Yamayı çıkaran arkadaş ne güzel hiç tinlamiyor eleştiriyi de kavgaları da söylenen bomboş söylemleri de koyuyor ortaya çıkıp gidiyor en güzeli baksaniza yine başlanmış boş boş mevzular çıksın oynarım yama ile teşekkür eder dalarım rdr dünyasına sidik yarışına hiç gerek yok 😁
  • WomenBeta kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynayanlar o kadar övdü ki. Bende arada girip öyle 1 dakıka filan bekleyip çıkıyorum belli efsane oyun ama işte oynamak nasip olmadı yamadan dolayı;)
  • Aynen öyle adama emeğine sağlık der bi daha uğramam buralara :)))
  • 1 hafta bekleyelim bakalım :)

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    40 saat civarı oynadım hocam oyunu kendim çevirerek,ingilizcem az uz çevirebilicek kadar var ancak oyunda o kadar çok altyazı geçiyor ki oyunu oynarken cidden yoruyor insanı,40 saat oynadım,bazen hiç çıkmadan 8 saat oynadım ama altyazıları aklından çevirmek bir zaman sonra yoruyor insanı,cidden baya altyazı geçiyor oyunda,bu yama çıktıktan sonra devam edicem kalanına,yüzde 59da kalmışım anlayacağın daha çok uzun bir yolum var ve heyecanlı olabilirim azıcık
  • WomenBeta kullanıcısına yanıt
    İyi ya sen oynama şerefine nail olmuşsun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.