Şimdiden elinize sağlık, aşkla bekliyoruz |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (14. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratturk3434emeginiz icin tesekkurler(x50). calisan surum 1.0.1355.23 olarak belirtilmis.
fakat torrentteki surumler 1311.23.
sorumda bu yonde olacak. 1311.23 surumunde calisirmi? :)
bu soru önemli kıraklı versiyonda çalışacak mı?
-
Hocam arkadaş tınlamasın zaten onun yerine biz kavga ederiz, şu yama bi çıksın o grubun şakşakçıları bile artık anaynimus un yalancı sahtekar olduğunu anlicaklar, aylarca kandırılmış olmanın nefretiyle grubu başbaşa bırakıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylık dejavu tartışmaları bölümüne hoşgeldiniz :)
-
Elinize , emeğinize sağlık -
Eline sağlık sabırsızlıkla bekliyorum
-
ne kadar teşekkür etsek az. ben o grubun çevirisi 100 lira da olsa alcaktım ama işin iç yüzünü burdaki yorumları okuyunca öğrendim eğer doğruysa yazıklar olsun. çeviriyi beğenmiyorsanız oynamazsınız daha iyi bir iş çıkardılar da biz mi oynamadık? elinize sağlık hocam eksik olmasın sizin gibiler
-
quote:
Orijinalden alıntı: VulonViing
Bu mesaj silindi.Sana sadece şu kadar yazacağım; Kudur! :)))
Ve ellerine sağlık @zartzurt456
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizari82 -- 22 Aralık 2020; 21:40:37 > -
Hâlâ üst konularda bu oyun çeviri mevzusu. İlk seferde ingilizce çalışsak şu ana kadar B1 yaptıydık... -
Haberi aldı geldi malum gruptan baltalama ekibi, kuduruyorlar, kuduracaklar tabii ki. Kudurun lan, daha çok kudurun. Aferim hah :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizari82 -- 22 Aralık 2020; 21:44:27 > -
Kuduranları gördükçe içimin yağları eriyor.
-
anonymous fanları seri üzgün . her şeye para veriyonuz çeviriye de para verin biraz diyorlardı geçen yaz
elinize sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 22 Aralık 2020; 21:54:30 > -
Discord davet bağlantısı geçersiz artık. Güncelleyebilirseniz, iyi olur. Emeği geçenlerin eline sağlık. -
merhaba forumda yama bölümünde ilk yorumum. Sayın ve sevgili zarzurt kardeşime teşekkür etmek isterim.Anymous çeviri ekibi yama yapacağını açıkladığında da çok sevinmiştim ve takip etmiştim. zartzurtun çevirilerini de sürekli takip ediyorum ve bekliyorum. İngilizcem olmadığı için ilk çıktığından beri oynayamadığım rdr2 oyununu sayenizde oynayacağız.gpt3 Türkiye için büyük şans. İlk aşamada mükemmel derecede iyi olmasa bile hikayenin akışına göre anlıyorsun oyunu. Asıl beni mutlu eden olay menüler ve oyundaki itemlerin anlaşılabilir olması. aslında diğer büyük çeviri grupları da gpt3 düşmanı olmak yerine kullanması daha faydalı olmaz mı . bir şeyi sıfırdan çevirmek var, diğer tarafta çevrilmiş gramer ve anlatım bozukluğu olan çeviriyi düzeltmek var.Yarı yarıya daha kolay olabilir işleri.
-
Oyunu aldım yamayı bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemin ediyorum adamın dibisiniz ya, ALLAH razı olsun sizden.
Merakla bekliyoruz, yılbaşı hediyesi olur inşallah..
-
bende kartın hesap kesimini bekliyorum epicden alacam oyunu yamayla efsane olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek ki yama lanetli değilmiş çıkarabilen çıkarıyormuş. İhtarmış, mahkemeymiş falan fistan hepsi faso fiso imiş. RDR2'den acayip soğudum şimdilik oynamayacağım, yine de teşekkürler. Ellerinize emeklerinize sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 22 Aralık 2020; 22:56:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X