< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (16. sayfa)
-
-
PSde Türkçe yapabiliyor muyuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus14533
PSde Türkçe yapabiliyor muyuz ?Yama çıksında, konu sahibi arkadaş izin verdikten sonra PS4 port yapacak çok kaliteli arkadaşlar var. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkingtr -- 23 Aralık 2020; 1:37:6 >
Hep diyorum su akar yolunu bulur. Ulaşılmaz egolarıyla olmadık tripleriyle uzun süren keyfi çevirileriyle el üstünde tutulan gruplar kendi değerlerini kendi düşürdü.
En kötüsü yönetimde bunlara uyup uzun süre translate yamaları yasaklayıp bir çok insanı çat pat bile olsa Türkçe yamalardan mahrum bıraktı.
Neyse çok yazmaya gerek yok zararın neresinden dönülürse kardır. Gelip konuyu sabote edenlere hiç aldırmayın kendileri çalıp kendileri söylesin. Siz size gerçekten bir şeyler yapmaya çalışan insanları el üstünde tutun yeter.
-
Beyler şimdi bu makine çeviri diğer makine çevirilerden daha mı iyi olacak? Farkı anlayabilecek miyiz? Gpt3 çok mu başarılı bilgisi olan var mı?
Ps4un kırık olması gerekiyor ayrıca birilerinin ps4 için port etmesi gerekiyor
GPT-3 diğerlerinden çok daha iyi konuyu kesinlikle anlayabiliyorsun anlam bütünlüğü kaybolmuyor. Diğer translate yamalarda anlam bütünlüğü olmuyor misal The Outer Worlds için çıkan yamayı kurmuştum kesinlikle bir şey anlayamıyorsun ingilizce oyna daha iyi.
-
Barış Özcan'ın gpt3 videosunu izledim baya baya övdü etkilendim. Umarım yamada da görürüz performansını
-
Tebrikler
Aslın da çeviri grupları bu gibi yapay zeka çevirilerine kızarak büyük yanlış yapıyor elimiz de bir nimet var bugün el ile çevirilen oyunlar 3-5 ayda zor çıkıyor bu programı kullansalar zaten 5 kişiden fazlalar herkes sonradan hatalı ve cümle yapısına uymayan yerleri değiştirseler 1 hafta da yorulmadan mis gibi yamayı çıkartırlar. Bu düşmanlık neden anlamam el ele tutuşmak birlik olmak varken.
Çeviri grupları da çekemeyen akraba gibi herşeye kulp takip hiç birşeyden memnun olmazlar yapılan işe de çomak sokarlar anlamak zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 23 Aralık 2020; 7:59:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey
Aslın da çeviri grupları bu gibi yapay zeka çevirilerine kızarak büyük yanlış yapıyor elimiz de bir nimet var bugün el ile çevirilen oyunlar 3-5 ayda zor çıkıyor bu programı kullansalar zaten 5 kişiden fazlalar herkes sonradan hatalı ve cümle yapısına uymayan yerleri değiştirseler 1 hafta da yorulmadan mis gibi yamayı çıkartırlar. Bu düşmanlık neden anlamam el ele tutuşmak birlik olmak varken.
Çeviri grupları da çekemeyen akraba gibi herşeye kulp takip hiç birşeyden memnun olmazlar yapılan işe de çomak sokarlar anlamak zor.Hocam ii hoş ama .1haftada çıkan bir yamadan 50tl vs gibi bir rakamı nasıl isteyecekler?
Konu para olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ama ben şahsen yeni yeni gruplar kurulacak diye umut ediyorum.zartzurt arkadaş gibi yada (zartzurt)önderliginde.
5.6 kişi
Yama gerekli değil ise seni ve senin gibi tartışma yaratanları dışarı alabilir miyiz -
Gruplar hakkında ileri geri konuşmam hocam isteyen istediğini kullansın ister bağış yapsın ister bedavaya kullansın ben bana sunulan yamaya bakarım hangisi uygun ise onu kullanırım. Benim anlam veremediğim düşmanca yaklaşımlar çomak sokmaları ve o değil beni seçin kafaları birlik olunsa muazzam işler çıkar ama nerde bizim ülkede görülmüş birşey değil iyi olan ne varsa aşağıya çekmeyi seviyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 23 Aralık 2020; 9:39:7 > -
AC den sonra bu konuyu yeni gördüm. Acayip sevindim RDR nin yapıldığına. Sabırsızlıkla bekliyorum hocam ☺️
Anonymous hala neden ağlıyor anlamıyorum ki. Yamayı inat edip çıkarmayan kendileri değil mi. Artık yok ihtar çektiler yok evi cia basmak üzere falan gibi saçmalıklarla insanların aklıyla alay etmeyin. İnsanlara başta 50 lira dediniz ve zaten o fiyata çıkarsanız bugün hiç tantana olmadan alabilen alacaktı alamayan da makine çevirisini bekleyecekti. Tabi şimdiki abonelik mantığınız zaten düz adam s....k kusura bakmayın. Açgözlülüğünüz yüzünden 6 aylık emeğinizi çöpe attınız yazık günah.
edit: Eminim anonymous un discort grubundakiler de bu makine çeviri çıkınca hepsi indirecek ve oynayacak. Anonylerin nazını beklemezler daha fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andre Linoge -- 23 Aralık 2020; 10:23:27 > -
puhahah anonymous fanboyları damlamış bile konuya.
evet para veremeyiz. çünkü çeviri işi gönüllü işidir. bir tl bile vermem. sen çok para harcamak istiyorsan git konuş anonymous'la senin oynadığın oyunlara özel yama çıkartsınlar. ama bizim oynadığımız oyunların türkçe yamaları için 'yok aylık ücretli, yok yıllık ücretli, yok tek sefere mahsus bilmem kaç tl' gibi kelime oyunu yapmasınlar.
insanlar para harcamaya ne kadar meraklı ya, yerden mi topluyonuz parayı nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 23 Aralık 2020; 10:28:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X