< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 23 Aralık 2020; 13:24:21 > |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (17. sayfa)
-
-
@walküre ne diyo bunlar hocam? Hocam??!?!?!?!?!? -
Sen çok kral adamsın -
Köşe yumuşatma yöntemi olarak gördüğüm açık ara en kötü oyun, denetim masasından görüntü keskinleştirme bilmiyorsa kişi veya hayvan gibi pc'si olmadığı için sanal 4k çözünürlükte oynamıyorsa kötü gelmesi normal. Gerçi yine de grafiklerine laf söylenmez görüntü kötü falan diyebilir. -
Arkadaşlar konuyu durmadan başka olaylara çekip tartışmanın bir anlamı yok, eminim benim gibi oyunu bir şekilde anlıyayımda ücretli, ücretsiz, elle çeviri, makine çeviri fark etmeksizin oynuyordur, bu düşmanlık, nefret nedendir cidden anlam veremiyorum, bırakın kim nasıl çevirmek istiyorsa, oynayan arkadaşlar nasıl oynamak istiyorsa öyle oynasınlar, lütfen rica ediyorum bir sonuca varamayan bu tartışmalar son bulsun artık. -
Oyuna sahip değilim. Bu güzel emeği öne çıkarmaya geldim. Başarılar.
-
Emeği geçenlere teşekkürler, yamayı nasıl indirebiliriz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SourceEmeği geçenlere teşekkürler, yamayı nasıl indirebiliriz?
25-30 Aralık tarihleri arasında çıkacak hocam.
-
paralı çıkarmaya çalışanlara iyi saplamışsın, hayırlı olsun eline sağlık.
kullanacak arkadaşlarda sonunda oyunu rahat rahat oynayabilirler. -
Teşekkürler -
Heykeli dikilecek adam gibi adam
-
Yorumlar da hala saçma sapan anonymous neden ağlıyor yorumları görüyorum eminim bu yorumu yapan kişiler daha 12-15 yaş grup arası. Şimdi şunu sormak istiyorum 35 tane çevirmenin 6 aylık emeğini çöp ettiniz. Avukatlar ile uğraşmak zorunda bıraktınız yetmedi terörist bile dediniz adamlara. Ama hala yetmedi olay kapanmış gitmiş hala yüzünüz bir gram kızarmadan adamlara laf atıp sanki bir haltı başarmışsınız gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz... Rica ediyorum o protein tozlarını biraz kafanızı kullanmak için tüketin.
Ne kadar dürüst olduğunuzu bu konuda daha net gördüm sizin için yasal veya yasa dışı diye bir şey yok sizin için önemli olan paralı mı beleş mi kafası var. Maalesef bu forum emek düşmanlarının meskeni haline gelmiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSGSERKAN -- 23 Aralık 2020; 11:0:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arkadaş yaptığı çeviriyi parayla satmadığı için take two müdahale etmez, edemez daha doğrusu bu tarz bir sürü mod var. -
quote:
Orijinalden alıntı: CSGSERKAN
Yorumlar da hala saçma sapan anonymous neden ağlıyor yorumları görüyorum eminim bu yorumu yapan kişiler daha 12-15 yaş grup arası. Şimdi şunu sormak istiyorum 35 tane çevirmenin 6 aylık emeğini çöp ettiniz. Avukatlar ile uğraşmak zorunda bıraktınız yetmedi terörist bile dediniz adamlara. Ama hala yetmedi olay kapanmış gitmiş hala yüzünüz bir gram kızarmadan adamlara laf atıp sanki bir haltı başarmışsınız gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz... Rica ediyorum o protein tozlarını biraz kafanızı kullanmak için tüketin.
Ne kadar dürüst olduğunuzu bu konuda daha net gördüm sizin için yasal veya yasa dışı diye bir şey yok sizin için önemli olan paralı mı beleş mi kafası var. Maalesef bu forum emek düşmanlarının meskeni haline gelmiş...İyide söylediğin şey çelişkili. Eğer avukatlarla uğraşmak zorunda kaldıysanız demek ki yaptığınız şey yasal değil yasal olmayan yöntemlerle para kazanmaya da hırsızlık denir. Yani size yapılan ithamlar bu durumda haklı çıkıyor. Ki ben RDR2 yamasının ihtar yediğine falan inanmıyorum ve avukatlarla falanda uğraşmadınız hala insanların aklıyla alay etmeyin. Emeği çöpe atan insanları aylık ücretle abone yapıp dolandırmaya çalışan içinizdeki zihniyetler. Siz de şakşakçılık yaptınız bunlara inanıp. Ben 33 yaşındayım ama sizin sözlediklerinizin yalan olduğunu anlamak için 13 yaşında olmakta yeterli.
-
Ne boş bir yorum bu ya. İhtar olayı yalansa niye yok yama ortada? Rdr2 nin üstüne adamlar 15 tane yama yayınladılar ama ne hikmetse hala Rdr yok aralarında. Hem de sizin demenizle ihtar olayının yalan olmasına rağmen.
Adam mis gibi konu açmış destekleyeceğinize hala başkalarına sallama derdindesiniz.
-
Merak ettiğim bir konu var. Yama çıkar ise kurarım ama aynı zamanda onlinenıda aktif olarak oynuyorum. Orada yama olacak mı olacaksa herhangi bir dezavantajı olur mu oyundan atma yazı silinmesi ve saire? Yada sadece story moda mı gelecek? Üf ne oynanır be yamayla şimdi 🥺 -
Valhallada gayet iyidi -
quote:
Orijinalden alıntı: nickymouzNe boş bir yorum bu ya. İhtar olayı yalansa niye yok yama ortada? Rdr2 nin üstüne adamlar 15 tane yama yayınladılar ama ne hikmetse hala Rdr yok aralarında. Hem de sizin demenizle ihtar olayının yalan olmasına rağmen.
Adam mis gibi konu açmış destekleyeceğinize hala başkalarına sallama derdindesiniz.
O halde çıkan bu rdr yamalarına neden yasal bir işlem başlatılmıyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Andre LinogeO halde çıkan bu rdr yamalarına neden yasal bir işlem başlatılmıyor?
Alıntıları GösterSebebi belli değil mi o gün hak hukuktan bahsedenler beleşi görünce şak şak yapmaya başladı :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X