Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
215
Favori
696.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ban riski olabilir online a girerken çeviriyi kapatmalı bnce
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSGSERKAN

Sebebi belli değil mi o gün hak hukuktan bahsedenler beleşi görünce şak şak yapmaya başladı :)

Alıntıları Göster

o halde karar ver ya yasal olmayan bir iş yapmaktan dolayı dolandırıcısınız yahut yalancısınız?

ben yalancı olduğunuzu düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andre Linoge -- 23 Aralık 2020; 11:35:24 >
  • Kuru kuru destekler ile kalmaz umarım
    çevirin bağış yapan olur gibi düşünüyorum ama konu para olunca U dönüşü oluyor genelde forum da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 23 Aralık 2020; 11:36:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andre Linoge

o halde karar ver ya yasal olmayan bir iş yapmaktan dolayı dolandırıcısınız yahut yalancısınız?

ben yalancı olduğunuzu düşünüyorum...

Alıntıları Göster

Tamam senin de şakşakçı olduğunu anladığımıza göre mantıklı bir açıklama yapmanın alemi yok sana boş günler dilerim :)

• Nereden biliyorsun yapılmadığını? Forumdan biri vardı isteyen gelsin göstereyim ihtarnameyi diyen. Hatta @herkul5 buluşacaktı.

• quote:

Tamam senin de şakşakçı olduğunu anladığımıza göre mantıklı bir açıklama yapmanın alemi yok sana boş günler dilerim :)

Alıntıları Göster

yapabileceğiniz mantıklı bir açıklama yok çünkü..

• Arkadaşlar bir yama konusu da tartışma konusuna dönmesin gidin discord da konuşun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickymouz

Nereden biliyorsun yapılmadığını? Forumdan biri vardı isteyen gelsin göstereyim ihtarnameyi diyen. Hatta @herkul5 buluşacaktı.

kardeş neyin ihtarından bahsediyorsun oyunu crackleyip içinden geçtiler, hala daha yaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andre Linoge -- 23 Aralık 2020; 11:39:23 >
  • Andre Linoge kullanıcısına yanıt

Ya bak işte konudan anladığın yok konuşuyorsun. Oyunun çevirilmesiyle, yani içeriğin değiştirilmesiyle, oyunun lisans kontolü olmadan açılmasını sağlamak aynı şey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nickymouz

Ya bak işte konudan anladığın yok konuşuyorsun. Oyunun çevirilmesiyle, yani içeriğin değiştirilmesiyle, oyunun lisans kontolü olmadan açılmasını sağlamak aynı şey mi?

şimdi ben yapılan modlar konusuna gireceğim falan kısır bir döngüye giriyor konu o yüzden yukardaki arkadaş haklı tartışmaya gerek yok. Adam emek vermiş yama çıkaracak bizlerde hatta anonymous aboneleri de dahil olmak üzere yükleyip mis gibi oynayacağız inşallah..

• Andre Linoge kullanıcısına yanıt

Bak hala konudan yana bir şey anlamadığının farkında değilsin. Bildiğin konular hakkında konuş. Bir de sanki tartışma çıkaran benmişim gibi davranman ayrı komik. Yukarıda da yazdım yine yazayım, adam mis gibi konu açmış, destekleyeceğinize hala başkalarına saldırmak peşindesiniz.

• erkinakkas E kullanıcısına yanıt
    Üzer o ya bayağı. İnşallah açılıp kapanıyordur o halde 😂
  • quote:

Yorumlar da hala saçma sapan anonymous neden ağlıyor yorumları görüyorum eminim bu yorumu yapan kişiler daha 12-15 yaş grup arası. Şimdi şunu sormak istiyorum 35 tane çevirmenin 6 aylık emeğini çöp ettiniz. Avukatlar ile uğraşmak zorunda bıraktınız yetmedi terörist bile dediniz adamlara. Ama hala yetmedi olay kapanmış gitmiş hala yüzünüz bir gram kızarmadan adamlara laf atıp sanki bir haltı başarmışsınız gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz... Rica ediyorum o protein tozlarını biraz kafanızı kullanmak için tüketin.
    Ne kadar dürüst olduğunuzu bu konuda daha net gördüm sizin için yasal veya yasa dışı diye bir şey yok sizin için önemli olan paralı mı beleş mi kafası var. Maalesef bu forum emek düşmanlarının meskeni haline gelmiş...

@walküre Bak burada da 1 tane yamasını vermediğin için ağlayan şakşakçın var. Ver şunların yamasını da sussunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

bu arkadaş yaptığı çeviriyi parayla satmadığı için take two müdahale etmez, edemez daha doğrusu bu tarz bir sürü mod var.

Hocam alıntıladığın kişi geçtiğimiz aylarda malum grubu ve paralı çevirileri ölümüne savunan şakşakçıların en önde bayrak tutanlarından biriydi bu arada. Hatırlatmış olayım. Bunun gibi 180 derece U dönüşü yapanların yorumlarını gördükçe kahkaha atıyorum  

• RunYobazRun kullanıcısına yanıt
    Onu düşünür zart zurt
  • nickymouz N kullanıcısına yanıt

Buluşup sorunu çözmüşler onlar dün herkül özel mesaj attı bana sorunu çözdük diye.

• RDR 2 nin mi dili basit Valhalla nın mı, cümle yapısı olarak falan farkediyor mu?
  • Ya arkadaş illaha tartışma çıkardınız yine ya hey allahım :) ne güzel bi kaç arkadaş konuşup bekliyorduk yamayı, yine olay büyüdü yine kalp kırmalar başladı
  • Source kullanıcısına yanıt
    Vaay hocam sizi buralarda görmek ne güzel konsol olup da rdr bekleyen nadir insanlardaniz heralde :)
  • TangırTungur T kullanıcısına yanıt
    Ona bşy diyemem ama valhalla da çeviriyi beğendim.ama keşke cd prjksynun yaptığını yapsa her firma türkçe çıkarsa. Türkçe oynamak bi başka
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.