< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (20. sayfa)
-
-
Bence sizin okuma sıkıntınız var ben ücretli veya ücretsiz yamayla ilgili fikir belitmiyorum. Anonymus çevirilerine yapılsın diye esprili bir dille yazdım sadece. -
Allah ne muradın varsa versin. Oyunu aldım indirimden bekliyorum ne zamandır. -
Yan görevler çeviriye dahil mi biri yazabilir mi? Ona göre oyunu alacağım.
-
ya arkadaş şu konuyu gelip gereksiz tartışma çıkaranları bloklayın cevap vermeyin gidecekler zaten rdr2 gibi bir oyun türkçe dil desteğine kavuşacak
ilk mesajda gördüğüm kadarıyla yapay zeka çevirisi gayet iyi anlam bütünlüğü kaybolmamış program çok güzel çevirmiş translate çeviriden daha iyi olduğu kesin
-
Discord davet linki patlamış kolay gelsin iyi çalışmalar.
-
Dahil
-
Elinize sağlık
-
arkadşalar indirme linki yok
-
Sen yapma binbaşı -
quote:
Orijinalden alıntı: TangırTungur
Sen yapma binbaşıniye:D
-
Çıkacağı tarih yazıyor binbaşım -
quote:
Orijinalden alıntı: TangırTungur
Çıkacağı tarih yazıyor binbaşımaferin onbaşı. gözden kaçmış
-
red head diye okudum :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
Şimdiden çıldırıyorlardır düşünsene 6 ay gece gündüz çalışıyorsun büyük emek veriyorsun uykusuz gecelerin oluyor güzel bir gelir elde edeceğini sanıyorsun hoop yama elinde patlıyor şimdi millet yapay zeka ile bitirdiğinde anonymous isterse ücretsiz salsın kimse kullanmaz
Açgözlülükleri yüzünden yamayı çıkarmadılar yok ihtar çektiler yok 150 bin dolar ceza kesecekler
Burda birçok insanın hayaliyle oynadılar beter olsunlar
Şimdide gitmiş cod falan çeviriyorlar çok satarlar cod yamasınıNe translate yamalara karşı bir düşmanlığım var, ne ücretli çeviri yapanlara, ne ücretsiz yapanlara.. (bunu yazacaklarımdan önce belirtmemi gerektiren zihniyete de yazıklar olsun)
Göz bebekleri gibi bir proje olan proje için "inanmadığınız ihtar" mevzuları olmasa neden yayınlamasınlar? Yamaları elinde patlamışmış, ücretsiz yayınlasalar kimse kullanmazmış geçin kardeşim şunları. 50 TL'den bile yayınlasalar hayvan gibi satacaklar. Keza ücretsiz yayınlayabilecek olsalar ve yayınlasalar clientlerine üyelik kazandıracaklar. Bu yamayı yayınlayabiliyor olsalar, ne tür yayınlarsa yayınlasınlar win-win bir durum olacak. Bunu anlamamak için cahil olmak lazım. Kendinizi kandırmayın.
Ve bu ülkede çözülemeyen bir gerçek var. Siyasetten tut, gündelik hayata kadar. Bir şeyi övmek için, başka bir şeyi gömmekten vazgeçemiyoruz. İnsanlar olaylar hakkında neler düşünüyor diye konu başından beri yorumları okuyorum, 20 sayfanın 20 sayfasında da Anonymous'a laf söylenilmiş. Burada zartzurt nickli arkadaş sizler için bir çalışma yapıyor, kullanıp kullanmamak insanların kendi kararı, ben kullanmam. Ama kullanacak insana bir şey diyemeyeceğiniz gibi, farklı fikir ve inanışta olan insanlara da diyemezsiniz.
Anonymous yaşadıkları durumu arkasında bırakmış, pes etmemiş, zamanında hepimizin eleştirdiği, başta "Gamepass" diye duyurarak büyük hataya düştükleri bir sistemi iyisiyle kötüsüyle oturtmuş bir şekilde her ay yeni projeler çıkartıyor. Ekiplerinde değilim, rakamları da bilemem ama DC'leri üzerinde üye online sayısına bakarsanız aylık minimum 300 üyeye sahip "olabildiklerini" farkedersiniz. Ki bu bile bizi ilgilendirmez. Daha tüketici olmayı bilmeden, üretici eleştiriyoruz orası da ayrı konu tabii.
Buna karışmak da bana düşmez esasında ama tek ricam insanların hayatlarından saatler, günler feragat edip sizler için emek verdiği işleri körü körüne boklamayın.
-
Tamamı Türkçe olursa harika olmaz mı? Merakle bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrower -- 23 Aralık 2020; 17:7:18 > -
Valla ellerinize sağlık ne diyelim. Böylesine bir oyun ingilizce zor olacaktı. Sayenizde oyunu oynamak için bir sebep
-
Ellerinize sağlık
-
Tamamda beyfendi siz apex çevirinin bir çevirmenisiniz evet burda anonymousu eleştirdik halende eleştiriyorum bu adamlar yalancı ilk başta gamepass dedikleri saçmalığı insanlara benimsetemedikleri için intikam almak istediler bunuda yamayı yayınlamayarak yaptılar
Güya bizlere ders verdiklerini sanıyorlar ilk başta insanları ihtar saçmalığına inandırdılar buna bende inandım ama gel gör ki oyuna entegre bir yama çıkacak anonymous ihtar yiyorsa zarzurt denen arkadaş niye ihtar yemiyor şimdi bana para ile satılması olayını örnek vermeyin oyun dosyalara her türlü müdahale zaten yasak
Anonymous güzel bir kolpa attı bizi ilk başta kandırdı ama artık yemezler
Kendilerinden yamada aldım üyede oldum artık bir kuruş vermem bu yalancı insanlara
Konu sahibi arkadaş yamayı yayınlarsa birçok insan yapay zeka ile bitirecek artık bu saatten sonra ücretsiz salsalarda kimse dönüp bakmaz
Sizi mafia remake yamasından tanıyorum işinizi hakkıyla yapan bir ekipsiniz anonymousu savunmayı size yakıştıramadım sağlıcakla kalın..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Horizon konusunda da gördük seni. 180 derece dönmüşsün hemen.
https://forum.donanimhaber.com/rdr-2-olayi-aslinda-nedir--144611012
İlk translate RDR2 yaması konusunda da "bu yama çıkmadan Anonymous çıkarır, yedirmezler ehehehe" deniyordu. Hala ses seda yok gruptan. Kendi hayal dünyanızda çalıp oynuyorsunuz cidden. Bir salın adamları da şu elimizdeki yamayla ne yapabiliriz, daha iyi bir hale nasıl getirebiliriz bunu düşünelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X