Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
215
Favori
696.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her türlü eleştiriye açık olmamız gerekir. Eleştirmek neden hakaret sayılıyor yahu? Sen eleştirmeyecrksin ben elestirmeyecim bu insanlar hatalarını nereden bilecekler o zaman? Eleştiririm, ama gider eleştirdiğim kuruluşun da yamasını kullanabilirim. Bundan hiçbir sorun yok. Bende zartzurt arkadaşın yamasını kullanacağım.
  • Anonymousu savunmaya çalışanları anlamıyorum eğer ihtarname gerçekse çıkıp kendileri bunu göstersin bizde inanalım. Üyelerin görmediği bir ihtarnameye inanması oldukça saçma. Yanlış anlaşılmasın bugün yamayı 50 liradan satsalar ilk alacaklardan biriyim ama dürüst olduklarına da zerre inancım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Tamamda beyfendi siz apex çevirinin bir çevirmenisiniz evet burda anonymousu eleştirdik halende eleştiriyorum bu adamlar yalancı ilk başta gamepass dedikleri saçmalığı insanlara benimsetemedikleri için intikam almak istediler bunuda yamayı yayınlamayarak yaptılar
    Güya bizlere ders verdiklerini sanıyorlar ilk başta insanları ihtar saçmalığına inandırdılar buna bende inandım ama gel gör ki oyuna entegre bir yama çıkacak anonymous ihtar yiyorsa zarzurt denen arkadaş niye ihtar yemiyor şimdi bana para ile satılması olayını örnek vermeyin oyun dosyalara her türlü müdahale zaten yasak
    Anonymous güzel bir kolpa attı bizi ilk başta kandırdı ama artık yemezler
    Kendilerinden yamada aldım üyede oldum artık bir kuruş vermem bu yalancı insanlara
    Konu sahibi arkadaş yamayı yayınlarsa birçok insan yapay zeka ile bitirecek artık bu saatten sonra ücretsiz salsalarda kimse dönüp bakmaz
    Sizi mafia remake yamasından tanıyorum işinizi hakkıyla yapan bir ekipsiniz anonymousu savunmayı size yakıştıramadım sağlıcakla kalın..

Söylediklerimden en ufak bir ders bile çıkaramamışsınız, bu çok üzücü. Hâlâ körü körüne birilerini eleştiriyorsunuz. Oysa empati kursanız, olayların diğer yüzünde olabilmeyi deneseniz cevaplara kendi kendinize ulaşacaksınız zaten.

Anonymous ekibine "yalancı" "intikamcı" "paragöz" diyorsunuz. Bu niteliklere sahip bir ekip olmuş olsalar şuan GPT yamasından haberdar olduklarında anında RDR 2 yamasını makul bir fiyattan satışa sunmazlar mıydı? Sonuçta GPT yaması yayınlanınca ücretsiz yayınlasalar bile kimse kullanmayacakmış, öyle diyorsunuz. Azıcık mantıklı düşünün, başka bir şey istemiyorum.

Aylarca verilen emek var ortada. 90 çevirmenin emeği var. Bahsettiğiniz gibi intikam gütme amaçları olsa 90 kişiden biri bile çıkıp sesini etmez miydi? Bu kadar basit mi sanıyorsunuz? Son İstanbul seçimi bile %51-49 sonuçlandı, siz 90 kişinin de aynı fikirde olacağı gerçeğine inanıyorsunuz, yapmayın etmeyin.

Bunu yazdıran sistemi de kınıyorum ama tekrar ediyorum "ben körü körüne ne GPT savunurum, ne ücretli çevirileri, ne de ücretsizi." Doğruya doğru, yanlışa yanlış derim. Size de bunu tavsiye ederim.

Şimdi gelelim bununla bağlantılı ama farklı olan bir konuya. Yaklaşık 20 sayfada çok kez sorulmuş bu ve insanların kafasında düz mantık bir algı oluşmuş. "anonymous ihtar yiyorsa zarzurt denen arkadaş niye ihtar yemiyor"

Bunun yamanın ücretli veya ücretsiz olmasıyla bir alakası yok. Öncelikle ihtarı atan TakeTwo değil, sadece dolaylı yoldan öyle. Fiyat politikası ve kurmak istedikleri sistemi duyuruş şekillerinde zamanında düşmüş oldukları hata yüzlerce insanın firmaya şikayet mailleri atmasıyla sonuçlandı. Zamanında hepiniz süreci gayet iyi takip ettiniz, birçok insan farklı farklı mailler açarak toplu mail yağmuruna tuttu. Bu denli büyük şirketler olaya doğrudan el atmaz, şikayetin geldiği ülkedeki hukuki işlemleriyle ilgilenen büroya yönlendirir. Zaten Anonymous ekibinin almış olduğu ihtarı da firmanın Türkiye bürosu attı. Yani anlamak istemezsiniz diye özetliyorum, ortada büyük bir şikayet silsilesi oldu ve firmanın Türkiye hukuki ayağı ilgilendi. Benzer bir şikayet süreci zartzurt nickli arkadaşa uygulanırsa aynı yaptırımla o da karşı karşıya kalır. Firma projeyi yayından satıldığı veya modlandığı için kaldırmıyor. Bütün firmalar oyunlarının modlanmasına açık (keza açık olmasa da önüne geçebileceği bir şey olmadığının farkında) olduğunun farkında. Firmalar bu denli şikayetler aldığında "oyunlarının kötü yönde gösterildiği" algısına kapılıyor. Olayın Türkiye'deki büroya yönlendirilmesi ve sonunun buraya gelmesi de bu sebeple.

İşin özü sözü bu. Yukarıda da belirttim. Doğruya doğru, yanlışa yanlışa demek önemli. Benim birilerinin yaşadığı süreci açıklamamı, birilerini savunuyor olarak yaftalamanız anlamsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisijenn -- 23 Aralık 2020; 18:13:31 >

• Konuyla alakasız ama Gtx 760 fx 6100 8 GB RAM açarmı bu oyunu?Lütfen çoğu kişi açar diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre456987

Konuyla alakasız ama Gtx 760 fx 6100 8 GB RAM açarmı bu oyunu?Lütfen çoğu kişi açar diyor.

720p medium ayarlarda 30 FPS alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre456987

Konuyla alakasız ama Gtx 760 fx 6100 8 GB RAM açarmı bu oyunu?Lütfen çoğu kişi açar diyor.
    biraz YouTube'a baktım hocam ekran kartınız düşük ayarlarda 30 fps almaya yeterli görünüyor ama işlemcinin tam güç çalışmak zorunda kalabilir malum eski amd ler çok ısınıyor sizde de o problem varsa oyununuz işlemci darbogazi yiyip 20lere kadar düşer ki artık orda oyun oynanmıyor
  • Helal olsun tebrik ederim. Bazıları kuduruyordur şimdi.

• Yamayı şu an indiremiyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: innorvous

Yamayı şu an indiremiyor muyuz?

hayır, 27-28 aralık gibi açılacak.

• Yine bir rdr 2 yama konusu, yine tonlarca tartışma :D

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.