indirme link göremedım ? |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (22. sayfa)
-
-
25-30 u arası yazıyor konuda
-
Hocam oyunu akıcı ve medium bir ayarda oynamak için ne önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim monitör malesef büyük 1920 1080.Oyunu 720 o açarsam ekran kötü olucak.
konuyu okumayı bilmeyenler türkçe gelse de oyunu anlayabilecekler mi acaba merak ettim, konuya bakıyorum 3 kişiden 2si indirme linki sormuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre456987Hocam benim monitör malesef büyük 1920 1080.Oyunu 720 o açarsam ekran kötü olucak.
Napalım hocam elinizde olan sistem o. Oyunu sizin bilgisayara mı optimize edelim. Eldeki o ayarlarda açıyor daha iyi bilgisayar alana kadar bekleyin madem.
benim merak ettiğim yama direk oyuna mı entegre edilecek. yoksa sadece ana hikaye çevirisi olan yama gibi oyuna entegre edilmeden mi çalışacak. bu konuda bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
-
Tam olarak entegre değil fakat yazılar oyuna gömülü olacak. Yani diğeri gibi değil. Normal bildiğimiz yama gibi -
Madem yama yılbaşına kadar çıkıyor indireyim oyunu
Not: ps4 pro da 300 TL bayıldım zamanında o yüzden tekrar para vermek istemiyorum
açıklama için teşekkürler. umarım beklentimizi karşılar.
-
Arkadaşlar adam gayet güzel bir şekilde yanliş yaptığımız şeyi güzelce özetlemiş. Yani bu mesajın üstüne daha nasıl bir sonuç çıkarabiliyorsunuz anlamıyorum. Olaylara bakış açınız çok dar. Malum ekibe bok atmak için bok atıyorsunuz. Bence de bunlara gerek yok.
Ha daha önce Anonymous'a sinir olduğum kısımlar da oldu(fiyat politikaları) ve bunu ciddi şekilde eleştirdim, yazdım ama bunu şikayet mailine dökmeniz bence çok yanlış hareketti.
Neyse hayırlısı olsun artık arkadaşlar. Nasipse birkaç gün içerisinde sonunda oyunu Türkçe oynama şerefine erişebileceğiz.
Emeğiniz için teşekkürler, inşallah 1311.23 sürümünde de sorunsuz çalışıyordur.
-
Çok aktif forum kullanan biri değilim.Hesabıda yeni açtım peki neden açtım?
Sana teşekkür edebilmek için eline sağlık insanların oyunlar vasıtası ile nefes almaya çalıştığı şu zamanlarda bir fidan da sen dikerek bize oksijen oldun var ol sağ ol...
-
steam,epic,korsan fark eder mi? ona göre indirimdeyken epic storedan alayım :)
-
CSGSERKAN nickli yaşam formuna cevap atmayın lütfen. Uzun uzun yazıyorsunuz ama emin olun anlayacak birisi değil. Hazımsızlığıyla kalsın kendi halinde. Engelleyip geçin :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X