Oyunu bitirdim ama şu ani olaylar yan görevler arthur kitabını türkçe görmek için tekrar kuracağım çıkınca teşekkürler. |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (24. sayfa)
-
-
Ekran kartı
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackRussiaaanEkran kartı
Adınız orhan mı ?
-
@zartzurt456 sen nasıl bir kralsın eline emeğine sağlık.
-
Eline sağlık ustad takipteyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeğinize sağlık.Yamanın nihai halini bekliyorum.
-
Oyunu satın almak için tam türkçe yama çıkmasını çok uzun zamandır sabırsızlıkla bekliyordum. İnşallah bir problem çıkmaz ve türkçe yama sorunsuz çıkarılır da yılbaşına çok güzel gireriz. Şimdiden ellerine kollarına sağlık dostum.
-
Hırsız kardeş, başkasının malı üzerinden para kazanmaya utanmıyor musun? Yoksa rdr2 nin ticari haklarını mı aldınız da biz bilmiyoruz?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oynamayacağım ama emeğinize sağlık. -
Emeğinize sağlık,yayınlanınca kullanacağım.
-
Yapay zekanın faydaları. Emeğine sağlık. -
chapter 3 teydim bu haberi okuyunca bıraktım. sürekli oynamak istiyorum offf. oyunun çıkmasına bu kadar heycanlanmamıştım namussuzum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 24 Aralık 2020; 11:36:52 > -
Epic Games indiriminden satın aldım oyunu. Türkçe yama çevirisi için teşekkürler dostum
-
Valla hocam sorma ya favori konunuz güncellendi diye bildirim gelecek diye acayip heyecanla bekliyorum 😁 ara ara oyuna girip geziyorum öyle şaheser ki uçsuz bucaksız otlar da bayırlarda dağlar da at sürmek atmosferi solumak bile yetiyor yama çıksın net 200 saat gömücem hasret kaldık Türkçesine 😁 -
Söylenene göre orijinal son sürüme uyumlu değilmiş. -
Şuan indirmeye açık mı? Link göremedm
-
Demek ki neymiş, telifli ürün üzerinden kar amacı gütmeden iş yapılınca hem topluluk desteğini arkana almak hem de hukuki sorunlar yaşamamak mümkünmüş. Zamanında forum ahalisi Anonymous grubunu öyle bir büyüttü ki zannedersin onlar olmazsa ingilizce bilen insanlar bile oynadığı oyundan bir şey anlamayacak.
Lakin bu ekibin maşaları durur mu şimdi de yeni gündemleri şu, ekibin arkasında durmadınız onlar da ceza olarak Türkçe yamayı ücretsiz olarak dahi yayınlamayacak. Ekibe T2 tarafından "cease prouction" yani "her türlü çalışmayı durdurma" ihtarı çekilmediğini bilsek yiyeceğiz bu lafları. Onlar da sanmıyorum ki hiçbir şartta yayınlayamayacakları bir ürünü geliştirmeye devam edecek kadar ahmak olsunlar.
Sonuç kısmına gelirsek, dil yaması işi bu şekildedir arkadaşlar. Yapılmasının herhangi bir zorunluluğu yoktur ve yapılış işi de gönüllülük esasına dayanır maddi kaygılara değil. Maddi kaygıların var ve telifli ürün üzerinden para kazanmak da istiyorsan ürünün geliştiricisi ve yayımcısıyla görüşür işi topluluğa değil onlara yaparsın ve ürün de resmi dil desteğine kavuşur. Lakin bunu yapabilmek için de organizasyon anlamında kurumsal, akademik ve sertifika yeterliliğine sahip olmak gerekir ki önceki ekibin eksik kısmı buydu. Bu yüzden T2 ve Rockstar ile çalışabilme ihtimalleri yoktu. Bu yüzden topluluğa fahiş fiyattan ürün itelemeye çalıştılar ve üstüne bu konuyla ilgili ellerini sürdükleri her şeyden zarar ettiler.
Şu anda çeviri işini yürüten arkadaşı hem geleceğin teknolojilerinden birini kullandığı için tebrik ediyor her ne kadar oyunu da XB Gamepass içinde bulunduğu zamanda oynayıp bitirmiş olsam da yaptığı işi destekliyorum.
-
@zartzurt456 elinize emeğinize sağlık dört gözle bekliyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X