|
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (25. sayfa)
-
-
Elinize,emeğinize sağlık.
-
yama için bekliyoruz sanıyorum... bende yeni satın aldım yamayı görünce yoksa bir mantığı olmuyor oyunun.. teşekkürler uğraş veren herkese... kısmetse yılbaşından önce gelecek sanıyorum ??
-
aranan yazısını aranıyor diye değiştirebilirsin @zartzurt456
-
Hele bir yama çıksın da ona göre değerlendiririz. En kötü ihtimalle İngilizce oynarım
-
Eline koluna beynine emeğine yüreğine sağlık
-
Saat 00:00 dan sonra ben beklentiye başlarım :) çok uzun zamandır bekliyorum şu çeviriyi.inş sorun çıkmaz uzun uzadıya oynarız ....
-
İllaha beklentiye gireceğim diyorsun 😀 -
quote:
Orijinalden alıntı: M.S .T
Reis gerçekten sende utanma yok umarım hayatta senin gibi insanlarla karşılaşmam hatta merhaba bile demek zorunda kalmam midem bulandıBana demeden önce kendinize aynada baksanız keşke :) Nasıl bir mide varsa artık 5 ay önce yediğiniz haltı unutup şimdi de edebiyat yapıyorsunuz çok komiksiniz gerçekten :) O gün cimere bimere tinere şikayet edelim diyenler siz değilmiydiniz ? O adamların emeklerini çöp eden sizler değilmiydiniz ? şimdi midesiz olan ben mi oldum vah vah vah Karakter meselesi dedikleri bu olsa gerek...
-
zartzurt456 hocamız paralı çevirmenlere yargı dağıtmaya devam ediyor. Beklediğim çeviri buydu. Çok teşekkür ederim. Bu AI'ya forumda üyelik açın hocam artık bizden birisi oldu. Mafia'yı translate çeviri ile oynadım, beklentimin çok üstünde çıkmıştı çeviri umarım bu da öyle olur. Elinize, yapay zekanıza sağlık.
-
@zartzurt456 üstad bir güncellememi yapsan ? bir gaz mı alsan biraz milletten :) herkes bir kıvılcım bekliyor
-
Türkçe yama aktifken online girilebilecek mi yoksa silmemiz mi gerekecek.
-
Ya arkadaşlar normalde msj yazmam böyle konulara ama dayanamadım neyin kavgasını yapıyorsunuz Allah aşkına.
Zamanında diğer yamayı şikayet edenlere haklılar demiyorum, ama türkçe si olmayan bi oyunun türkçe yamasını çıkaran insanların bu işten para kazanmasına karşı isen almazsın olur biter. O zaman bu yama çıkmış olsaydı şimdi bu ücretsiz yama çıkmazmıydı sanki gene çıkardı, o zaman bunu oynardın bu kadar basit.
Kendi ayağımıza sıkmayı, birbirimizin önüne duvar örmeyi o kadar seviyoruzki. Elin adamı oyunu ülkemizde satıyor türkçe dil koymadan ona laf demiyoruz, ülkemizde bu oyunun çevirisini paralı yaptı diye bu kişileri gene o firmaya şikayet ediyoruz, bu yapılanı kafam almadığı için bişey de diyemiyorum.
Ha bende almazdım ücretli o ayrı, bende karşıyım o tarz bi fiyatlandırma ve paraya satılan yamaya. Beklerdim ücretsiz yamayı yada ingilizce oynardım.
Ama gidipte bunu yapanıda şikayet etmezdim yani, neyin hırsı bu arkadaş.
Oyun oynuyoz ya oyun, eğlenmek asıl amaç, eğlenmenize bakın arkadaşlar biririnizi yemeyin ne olur.
Kalın sağlıcakla
-
oyunun adı tercüme edilmemiş :)
kırmızı ölü kefaret
-
quote:
Orijinalden alıntı: abdullahsen85Ya arkadaşlar normalde msj yazmam böyle konulara ama dayanamadım neyin kavgasını yapıyorsunuz Allah aşkına.
Zamanında diğer yamayı şikayet edenlere haklılar demiyorum, ama türkçe si olmayan bi oyunun türkçe yamasını çıkaran insanların bu işten para kazanmasına karşı isen almazsın olur biter. O zaman bu yama çıkmış olsaydı şimdi bu ücretsiz yama çıkmazmıydı sanki gene çıkardı, o zaman bunu oynardın bu kadar basit.
Kendi ayağımıza sıkmayı, birbirimizin önüne duvar örmeyi o kadar seviyoruzki. Elin adamı oyunu ülkemizde satıyor türkçe dil koymadan ona laf demiyoruz, ülkemizde bu oyunun çevirisini paralı yaptı diye bu kişileri gene o firmaya şikayet ediyoruz, bu yapılanı kafam almadığı için bişey de diyemiyorum.
Ha bende almazdım ücretli o ayrı, bende karşıyım o tarz bi fiyatlandırma ve paraya satılan yamaya. Beklerdim ücretsiz yamayı yada ingilizce oynardım.
Ama gidipte bunu yapanıda şikayet etmezdim yani, neyin hırsı bu arkadaş.
Oyun oynuyoz ya oyun, eğlenmek asıl amaç, eğlenmenize bakın arkadaşlar biririnizi yemeyin ne olur.
Kalın sağlıcakla
Hocam size kısmen katılıyorum ama olay farklı. Bu ücretli yama yapan arkadaşlar işi şirketleştirmeye hatta çeteleştirmeye götürdüler. Ücretsiz yama yapan veya bağış alan çevirmenleri kaç defa şikayet edip kendi çevirilerine yönlendirdiler. Yama yapıyorsan gönüllü bir şekilde ücretsiz yaparsın ve bağış talep edersin veya uygun fiyatlara verirsin ama olay dediğim gibi artık bu işi ücretsiz yapanı tehdit etme boyutuna kadar gitti. Yani şikayet etmelerindeki amacın tamamen bu olduğuna eminim.
Eminim şuan ücretli yama yapan insanlar zartzurt'un konularını görüp kudurup ağlıyorlardır.
-
Şikayetlerin arkasında yatan detayı tam bilmiyorum tabi ben, sadece bildiğim kadarıyla fikrimi yazdım. Eğer dediğiniz gibi bi durum varsa tabiki tepki gösterilir.
Benim demek istediğim hani böyle konuların olması gerektiğinden başka yerlere kayıp insanların keyif almak istedikleri bir araçtan çok tartışmaya dönen konular olması üzüyor beni.
Yoksa bende başka bir arkadaşa daha önce bağış gönderdim, bu arkadaşada göndericem inş eğer bi bağış sistemi açarsa, ac valhalla çevirisinide kullanıyorum hali hazırda :)
Ama fahiş fiyattan satmaya çalışıp, para kazanmanın dışında kazıklamak boyutunda bi durum görürsemde tabiki almam o iş ne olursa olsun.
-
elinize emeğinize sağlık, DH nin de desteğine sağlık :)
-
Oyunu aldım indirdim bekliyorum. Orjinalde sorunsuz çalışır umarım
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PC yi sattım PS5 aldım. Sen yamayı çıkardın :( inanmıyordum çıkacağına. neyse oynayacak lara iyi eğlenceler..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X