|
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (19. sayfa)
-
-
Şu yama çıksa da herkes oyunun muhteşem dünyasına dalsa atmosferin de kaybolsa 😍 kuru gürültülere maruz kalmadan huzurla dağlar da bayırlar da at sürsek misss gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 23 Aralık 2020; 12:22:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CSGSERKANTamam senin de şakşakçı olduğunu anladığımıza göre mantıklı bir açıklama yapmanın alemi yok sana boş günler dilerim :)
Alıntıları GösterAdam sana gayet mantıklı konuşmuş verecek cevabın olmayınca hemen sana açıklamamın alemi yok yazmışsın ben o zamanları hatırlıyorum görkemle konuştuk baya destekliyordum sürekli ama sen hatırlamazsın belki görkem 35 tl gibi bir fiyat sorulduğunda saçmalamayın oyun mu satıyoruz demişti. Bir fiyat açıkladı tekli satış 50 tl sonra dc gidip böyle böyle demiştin dedim diye dc de herkesi banlamıştı eleştiriyi kaldıramamıştı. Sonra 30 a çekti fiyatı ama nafile o açgözlülüğü kendini bitirdi. Sen cahil arkadaşım belki bunları bilmezsin anlatayım dedim yalakalık yapacağın insanlar kıvırmakta üstlerine yok mahkeme ihtar olayıda tamamen ego tatminiydi görkemin çok iyi oldu güzel oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Efsane oyun yama ile tekrar bitirmek isterim -
caney caney caney işte meynadey...
as bayrakları as
-
quote:
Orijinalden alıntı: CSGSERKAN
Yorumlar da hala saçma sapan anonymous neden ağlıyor yorumları görüyorum eminim bu yorumu yapan kişiler daha 12-15 yaş grup arası. Şimdi şunu sormak istiyorum 35 tane çevirmenin 6 aylık emeğini çöp ettiniz. Avukatlar ile uğraşmak zorunda bıraktınız yetmedi terörist bile dediniz adamlara. Ama hala yetmedi olay kapanmış gitmiş hala yüzünüz bir gram kızarmadan adamlara laf atıp sanki bir haltı başarmışsınız gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz... Rica ediyorum o protein tozlarını biraz kafanızı kullanmak için tüketin.
Ne kadar dürüst olduğunuzu bu konuda daha net gördüm sizin için yasal veya yasa dışı diye bir şey yok sizin için önemli olan paralı mı beleş mi kafası var. Maalesef bu forum emek düşmanlarının meskeni haline gelmiş...arkadaş para harcamaya ne kadar meraklısınız ya bir oyun yamasına para harcayacağına ingilizce öğrenmeye para harcayıp oyun çevirisi peşinde koşmasanız çok daha yerinde bir karar olacak. hem de ingilizce öğrenmek meslek hayatınızda da menfaatinize olacaktır.
bir de bizleri emek düşmanlığıyla suçlaman çok komik. asıl emek rdr2'nin yapımcılarına ait. türkçe yama adı altında adamların yaptığı oyun üzerinden para kazanmaya çalışmak mı emek oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 23 Aralık 2020; 12:38:22 >
-
Biz buluşmadık,ama belgeler var gösteririm istersen dedi(ben buluşmadım)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forum yine bildiğimiz gibi 😁 birbirine laf sokan sokana 😅😅😅
quote:
Orijinalden alıntı: Nikriz Rüyasıhttps://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/364
zaten scripthook asi loader var, update.rpf açılıp tüm stringlerin id label bilgisi alınmış, .asi yazılmış. geriye kalan; bütün stringleri içeren .xml dosyasını düzenlemek, ingilizce stringi türkçesiyle değiştirmek. bunu yaparken de gpt-3 kullanmak pek de zahmetli değildir kanımca. her neyse. bari rdr2-translator.xml dosyasını paylaşın da yardım etmek etmek isteyenler gerekli düzeltmeleri yapsın. daha kaliteli olur. kolay gelsin.
al işte bir paralı asker daha
-
quote:
Orijinalden alıntı: CSGSERKAN
Yorumlar da hala saçma sapan anonymous neden ağlıyor yorumları görüyorum eminim bu yorumu yapan kişiler daha 12-15 yaş grup arası. Şimdi şunu sormak istiyorum 35 tane çevirmenin 6 aylık emeğini çöp ettiniz. Avukatlar ile uğraşmak zorunda bıraktınız yetmedi terörist bile dediniz adamlara. Ama hala yetmedi olay kapanmış gitmiş hala yüzünüz bir gram kızarmadan adamlara laf atıp sanki bir haltı başarmışsınız gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz... Rica ediyorum o protein tozlarını biraz kafanızı kullanmak için tüketin.
Ne kadar dürüst olduğunuzu bu konuda daha net gördüm sizin için yasal veya yasa dışı diye bir şey yok sizin için önemli olan paralı mı beleş mi kafası var. Maalesef bu forum emek düşmanlarının meskeni haline gelmiş...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klaksonarkadaş para harcamaya ne kadar meraklısınız ya bir oyun yamasına para harcayacağına ingilizce öğrenmeye para harcayıp oyun çevirisi peşinde koşmasanız çok daha yerinde bir karar olacak. hem de ingilizce öğrenmek meslek hayatınızda da menfaatinize olacaktır.
bir de bizleri emek düşmanlığıyla suçlaman çok komik. asıl emek rdr2'nin yapımcılarına ait. türkçe yama adı altında adamların yaptığı oyun üzerinden para kazanmaya çalışmak mı emek oluyor?
Alıntıları GösterKişi herkesi kendi gibi bilirmiş gibi bir özlü söz var kültürümüzde. Ne kadar doğru bir söz değil mi? Cem Yılmaz da bir skecinde ya da konuşmasında diyordu ya, bir insan en çok neyden konuşursa, bilin ki o konuda bir zaafı vardır diye
Başkalarını emek hırsızlığı ile suçlayanların asıl emek hırsızlığını kendilerinin yaptığının farkında olmaması
Siyasetten bir yerden tanıdık geliyor mu bu durum size de?
-
Ekşide ekim ayında yazılmış bir entry de gpt-3'ün ilerde ücretli olacağı yazıyor.
quote:
bu arada fiyatlari da acikladilar. 1 ekimden itibaren 3 ay süreyle ya da 100 bin tokenlik islem hacmine ulaşıncaya dek bedava olacak. bu beleş segment. 2 milyon tokenlik islemler aylık 100 dolar, 10 milyon tokenlik islemler ise aylık 400 dolar. daha da fazlası lazım derseniz satis departmanına yönlendiriyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: qontak0
Ekşide ekim ayında yazılmış bir entry de gpt-3'ün ilerde ücretli olacağı yazıyor.
quote:
bu arada fiyatlari da acikladilar. 1 ekimden itibaren 3 ay süreyle ya da 100 bin tokenlik islem hacmine ulaşıncaya dek bedava olacak. bu beleş segment. 2 milyon tokenlik islemler aylık 100 dolar, 10 milyon tokenlik islemler ise aylık 400 dolar. daha da fazlası lazım derseniz satis departmanına yönlendiriyorlarAdamlar koskoca playstationu windowsu kırıyolar gptyide birileri kırar ücretli olunca 😂
İngilizcemi ordan burdan duyarak geliştirdim, rdr bana acayip geliyor. Bazen eksiksiz yüzde yüz anlıyorum başka zaman bahsettikleri şeyden bile haberim olmuyor. En büyük sebebi diyalogların hızlı ilerlemesi sanırım, ya da dilin ağır olmasından ziyade benim bir şeyden çakmıyor olmam. -
Buluşsaydınız keşke hocam ciddiler mi değiller mi görmüş olurduk.
-
Bu ne be abi yazdığım yoruma cevap atanların da hepsi bir birini şakşaklamış başka bir şey değil çok komiksiniz siz beni güldürdünüz ALLAH da sizi güldürsün :)
-
Hadi Hayırlısı şu oyununda Türkçe oynamak nasip olur inşallah Başarılarınızın devamını dilerim İyi günler Bekliyoruz
-
Hocam öyle bir şey değil, direkt sunucu bağlantılı bir sistem olduğu için kırılması mümkün değil, daha doğrusu, ortada kırılacak bir şey yok.
-
KESİN CIKAR DEMİ İNDİRMEYE BAŞLIYORUM
-
Cidden sizin okuma anlama sıkıntınız var. Sizinle uğraşmak istemiyorum çünkü ağızım bozulacak. Oku bakalim bu yazımda ve bunun altındaki yazımda ne yazmışım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X