Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
215
Favori
696.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

50 TL fiyat yüzünden olmadı o olay. Eksik bilgi sahibi olduğunuz belli. Yamayı yapan ekibin forumdaki temsilcisi aylarca insanlara çok uygun fiyata yamaya sahip olacaksınız dedi. Hatta forumda bazı arkadaşlar 100 TL üzerinde filan olur diye söyleyince yama ekibinin temsilcisi olan aynı arkadaş oyun satmıyoruz öyle fiyatlar olmayacak dedi.

Yamanın çıkmasına yakın ise aylarca yaptığı açıklamaları çöpe atar ve ettiği lafları tükürür gibi kalkıp aylık abonelik sistemi ile yamaya sahip olacaksınız diye duyurdu onun üzerine olanlar oldu. Abonelik sistemini duyurunca insanların tepkisini aldılar. 100 TL veririm diyenlerin bile tepki gösterdiğini gördük.

Tepkiler sonrası geri adım atıp 24 saat sonra tek sefer 50 TL verip yamaya sahip olacaksınız diye açıklama yaptı ama iş işten geçmişti. En başından aylarca söylediği sözlerin arkasında durup direk 50 TL verip yamaya sahip olacaksınız deseydi kimse tepki vermezdi.

İnsanların tepkisi aylık abonelik sistemiyle sahip olacaksınız denmesineydi çünkü oyun 100 saat civarı sürede biten bir oyun. İşi gücü olan oyun severlerin büyük kısmı oyunu 3-4 ayda ancak bitirebilecek imkana sahip. Aylık ücreti düşününce de yamaya harcayacakları para oyunu aldıkları fiyata denk gelecekti.

Tepkilerin esas sebebi buydu. Evet şikayet mevzusu hoş değil ve hata yaptılar o konuda ama buna sebep olanda yamayı yapan ekibin hatalı açıklamasıydı.

• evohan kullanıcısına yanıt

Yama normal çeviri. Makine çeviri diye söylenme sebebi birileri makine çeviriler için kullanılan bir uygulamanın içine yamayı yerleştirmişler ondan. Yoksa yama tamamen el çevirisi.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    şu linki paylaşsanızda indirsek hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Bende link yok ben yamayı bir discord kanalı var oradan indiriyorum. Şuan bilgisayar başında olmadığım içinde kanalın adı aklımda değil ama pc başına geçtiğimde kanala bakıp yazarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şimdi baktım ben yamanın son sürümünü Discord'dan indirmemişim. Makine Çevirinin kendi kanalı var orada nedense eski yama var son indirdiğim yok. Onu nereden indirmiştim şuan hatırlamıyorum.

• v17 şu an dc de var

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

v17 sürüm yama mı çıktı.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

evet dc kanalında mevcut online içerik ve hatalı yerlerin düzeltilmiş hali son sürüm ile tam uyumlu orjinal oyun için.

Sonradan buldum. Kanal da bir çok kısım var her birinden farklı oyunların yaması olunca insan nereye bakacağını karıştırıyor. Doğru yere bakınca buldum. Biraz çeki düzen verseler iyi olur.

• yama düzgün calısıyor mu çeviriler iyi mi

nerede hocam ben bulamadım

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    1. sayda dc linkinde var.
  • Herkese iyi seneler. Benim içinde biraz zor oldu fakat steam sürümünde kutucuk olmadan türkçe çeviriyi uygulayabildim.

Youtube kanallarındaki linklerden dosya indirip zarar görmemeniz için açıklama gereği duydum.

İlk sayfadaki discord kanalına girdikten sonra yapmanız gerekenler şu şekilde.

Sayfanın sol tarafındaki #çeviri listesi konusundan doğru alfabetik listeye göre sıralanmış listeden rdr 2 orjinal sürüme tıklıyorsunuz.

Ordaki linkten kendi uygulamasını indiriyorsunuz. Uygulamadan oyunun exe dosyasını gösterdikten sonra yamayı kuruyorsunuz.

Sonrasında oyunun olduğu klasörden rdr yama v17yi çalıştırıyorsunuz. Tr yama fix'e bastıktan sonra oyunu çalıştırın diyor. Ve oyunu çalıştırdıktan sonra kutucuk tarzı şeylerin olmadığı tertemiz türkçe yama basit bir şekilde yüklenmiş oluyor.

• AhmetHakanBey kullanıcısına yanıt
    Bu el çevirisi. Anonymous'un yamayı yürütüp buna aktardılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.