Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
215
Favori
696.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konudaki tartışmaları temizlemeye çalıştım.

Lütfen biraz daha dikkatli ve sakin olun. Forumdan uzak kalmanızı istemeyiz. Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

• Ömer kullanıcısına yanıt

Hamza sas denilen kişi futursuzca saldırıyor, uzak kalması gerekirse o kalmalı. Fake hesap açıp açıp aynı şeyleri yazıyor. bu konuda olduğu gibi : https://forum.donanimhaber.com/hogwarts-legacy-1117238-turkce-yama-v1-98-openai-gpt-3-translate--155075402-5#155256493

Ve diğer konularda da var.

• yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

Şikâyet edebilirseniz en kısa sürede bakalım.

Paylaştığınız konuyu da temizledim.

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

• Ömer kullanıcısına yanıt
    Ömer bey, rica ediyorum birine uzaklaştırma vermeden önce eğer çift hesap yüzünden şikayet edildiyse bir kere daha değerlendirin. Burada ben tanımadığım biri olan Ahmet Hakan bey Nick'li bir arkadaşla aynı kişiymiş gibi şikayet edilip uzaklaştırma aldım. Sebebi aynı şeyi savunmamızdı sadece. Ben o arkadaşı tanımıyorum, buradaki hiç kimseyi de tanımıyorum. Çift hesap falan da kullanmıyorum. Daha önce Anonymous'un adamı diye de suçlandığım için nerede içerik ürettiğimi yazdım, o zaman da reklam yapıyor diye şikayet edip uzaklaştırma verdirttiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yama linkini bulamadım paylaşabilir misiniz? Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

• yama linki nerde tıklayamıyorum bir şeye

• Discord linkine tıklayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya GPT-4 çıkıyormuş. @zartzurt456 Yeni yamalar da GPT-4 ile gelir mi?

GPT-4 ile artık çeviri işi çok büyük ölçüde insan çevirisine yaklaşacak diye düşünüyorum.

GPT-3 ile GPT-4 arasındaki farkı merak edenler için;

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]

GPT-4 ile birlikte gelecek en büyük yenilik, artık yapay zeka yardımıyla ses, resim ve video oluşturulabilecekmiş deniyor. Yani MidJourney ve Dall-E'ye rakip olacak. Özellikle ses oluşturma fonksiyonu, eğer insan sesine yakın bir ses oluşturuyorsa, oyunlarda Türkçe Dublaj devrini bile başlatabilir.

Kaynak:

https://www.heise.de/news/GPT-4-is-coming-next-week-and-it-will-be-multimodal-says-Microsoft-Germany-7540972.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 11 Mart 2023; 14:24:47 >

• John Sheppard kullanıcısına yanıt

Bu dublaj işini Ruslar makine yöntemi ile yapıyorlardı ama gpt 4 farklı kişilere göre duygu katarak yaparsa mükemmel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.