< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (33. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geliyor gönlümün efendisi 😭
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. -
Bağış atmaya hevesli vatandaşlar yama ücretsiz çıkmak zorunda son kaleyide kaybetmeyelim art niyetli insanlar sürekli konuyu takip ediyor çünkü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pusudayız bekliyoruz hocam
-
arkadaşlar adam yılbaşına kadar çıkarıcak işte biraz sabredelim anlayarak oynayalım 4-5 gün daha geçsin ne olacak yeter ki düzgün olsun valhalla yaması mesela anlaşılmıyor onun gibi olmasın. arkadaşlara kolay gelsin teşekkürler
-
kaç ay beklemişiz 2 gün mü bekleyemeyeceğiz? saygılarımla...
-
Nasıl anlaşılmıyor? Hikaye gayet anlaşılıyor. İnsan çevirisi gibi olmaz. Bu da en az onun kadar olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: redown1787arkadaşlar adam yılbaşına kadar çıkarıcak işte biraz sabredelim anlayarak oynayalım 4-5 gün daha geçsin ne olacak yeter ki düzgün olsun valhalla yaması mesela anlaşılmıyor onun gibi olmasın. arkadaşlara kolay gelsin teşekkürler
Kardes sen bu kafadaysan buna anlasilmaz dersin.ne bekliyonki yapay zekadan? Mantikla cozuyosun anlasilmayan yerleride zaten. Divan edebiyati türkcesine cevirmicekki bu yapay zeka...
haklısınız hocam ben biraz gereksiz mükemmeliyetçiyim ondan galiba sadece biyerde bi hata buluyorum mesela o beni gıdıklıyor rahatsız ediyor o yüzden yoksa yanlış anlaşılmasın oynuyorum yine emeğe saygı :)
-
öncelikle divan edebiyatı kısmına kahkaha attım :D haklısın hocam benle alakalı ama işte
-
Emekçilerin moralini yüksek tutalım 😊 -
quote:
Orijinalden alıntı: redown1787arkadaşlar adam yılbaşına kadar çıkarıcak işte biraz sabredelim anlayarak oynayalım 4-5 gün daha geçsin ne olacak yeter ki düzgün olsun valhalla yaması mesela anlaşılmıyor onun gibi olmasın. arkadaşlara kolay gelsin teşekkürler
Valhalla yı anlamadıysan bunu hiç anlamazsın cümle yapısı ondan daha karışık ve daha düzetme yok valhalla kaç kez düzeltilmiş hali birde o
Daha düzeltme yok derken? -
Dostlar var mı güzel haberler ? -
Yaparız dediler. Satarız dediler. Gamepassi yüksek fiyatlarla kitleriz dediler. Kimseyede hesap vermeyiz dediler. Para yoksa yama yok dediler. Ama unuttukları bir şey vardı.
Oda ZARTZURT 456 ydı.
Aceleye gerek yok. Sonuçta bu %100 ilk yama olacak. Bu yüzden de ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi olur, bu da zaman ister... Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X