Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
214
Favori
697.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam da bu oyunda bütün ayarları Ultraya alınca her şey çok güzel olmuyor işte. Bu yüzden bu adamlar bu videoyu çekti. Horizon Zero Dawn'da da aynı durum var. Konsola çıkan, orada uzunca oynanan ve sonradan pcye portlanan oyunlarda illaki oluyor bu durum. Ultraya alıyosun fps baya düşüyor ama görselliğe katkı sıfır. Optimize ayar bulmak gerçekten değerli bir şey. Sağolsun HUB yanıltmıyor.
  • münşi kullanıcısına yanıt

valla hocam ben de rx550 4g var. i5 3570k, ram 12 gb termal macunları yeniledim. hub ayarlarında fps 55-60 arası değişiyorum. işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları 55i geçmiyor. gayet memnunum. şu da bi gerçek zaman geçtikçe optimizasyon sorunları minimalize oluyor .

• Rockstar oyun dosyalarını değiştiren yama ve eklenti modlarını GTA V için banlıyor diye hatırlıyorum, bu yamayı kurarsak online için geçerli olur mu ve online oynamak bizim için ban vs gibi problemlere yol açar mı?

• Hocam merhabalar, suan cayir cayir yanan ateşe itfaiye gibi yetistiniz. Suan cok sabirsiz konumdayim hddimde 150 gb yer kaplayan uykuda bekleyen hadi bulda bir türkçe yama oyna artik bitir oyunuda kaldir yer ac kardesim diyen hddim adina sizlere tesekkuru borc bilir ve abi ne kadar cevrildiyse yayinlayin reis buda ucar gider arsivleyelim en azindan korkusuyla demek isterim
  • Kardeşim ekip toplayıp şunu elle çevirirsen fena olmaz mafia remake yamasıyla oynadım hiç bir şey anlamadım lütfen sonraki yaman elle çevirilmiş olsun bende yardım ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkan Tekin -- 26 Aralık 2020; 5:49:35 >
  • kardeşim bu konu için üye oldum sabırsızlıkla bekliyoruz allah razı olsun şimdiden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: münşi

Tamam da bu oyunda bütün ayarları Ultraya alınca her şey çok güzel olmuyor işte. Bu yüzden bu adamlar bu videoyu çekti. Horizon Zero Dawn'da da aynı durum var. Konsola çıkan, orada uzunca oynanan ve sonradan pcye portlanan oyunlarda illaki oluyor bu durum. Ultraya alıyosun fps baya düşüyor ama görselliğe katkı sıfır. Optimize ayar bulmak gerçekten değerli bir şey. Sağolsun HUB yanıltmıyor.

Nasıl herşeyi ultraya alınca güzel olmuyor 🤣🤣 bi al bakalım nasıl oluyor görürsün sağlam bi ekran kartın varsa fps yide güzel alırsın ben rtx 3060 ti ile 2k ultrada 60 70 fps alıyorum. Görüntüde muazzam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün çıkacak hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaders

Bugün çıkacak hissediyorum

Çıksın yani, hazır iş güç yok haftasonu, hatalı matalı oynayalım yeter ki 😄

• . Kardeş öncelikle yaptığın bu çalışma için teşekkür ediyorum. En azından biri para,pul düşünmeden bir uğraş verip ingilizcesi olmayanlar için uğraşıyor çabalıyor. Umarım bir bağış kanalı açarsın bizde ileriki projelerinde destek oluruz sana. Başarılar.

• Yanlış anlamayın ama anlamadan oynayabilmenize hayret ediyorum benim için katlanılabilir bir şey olmazdı.

• Batu.U.U B kullanıcısına yanıt
    Hikayeyi anlamiosun yazilardan degilde gorsel yonden tahmin ediyorsun bir de az ingilizceyle yonu tayin edip vurup kiriyorsun
  • Dostum sen bu yamayı bugün iban numaran ile paylaş. Bence buradaki herkes olduğu kadarına razı. Hazır eve tıkılmışken günümüz şenlensin. :)

• Bir kaç gündür takip ediyorum da hakikaten çok kavga gürültülü oldu bu iş. Şahsi fikrimi sırayla söylemem gerekirse malum çeviri grubunun bu işi para karşılığı yapmasını yanlış buluyorum fakat grubun firmaya şikayet edilmesini de yanlış buluyorum, sadece gruba değil hepimize zarar verdi bu, belki de Türkler birbirini çekemiyor diye düşünüyorlar şimdi. Belki de Türkler oyunlarımızda Türkçe dil istemiyorlar herhalde diye düşünüyorlar. Bunlar yetmezmiş gibi adam burada tek başına çabalıyor ücretsiz yama çıkarmaya çalışıyor birileri de gelip hakaret ediyor yamayı eleştiriyor, o kadar akıllıysan sen kendin yap yamayı da oynayalım, elle çevrildiği düşünülen yamalarda bile anlamsız cümleler çıkabiliyor. Allah size akıl fikir versin ne diyeyim.

Bence her ne sebeple olursa olsun, ücretli-ücretsiz, elle-makine ile çeviri yapan arkadaşları değil, oyunlarını Türkçe dil ile çıkartmayan firmaları eleştirmemiz gerekir.

Bağış konusuna gelince bence o konu riskli, adı bağış olsa bile yarın bir gün birilerinin bunu bahane olarak kullanıp zartzurt gibi arkadaşlarımızın önünü kapatmaya çalışması olasıdır.

• Çoğu kişi iyi kötü anlıyordur zaten ama, kendi dilinde direk odaklanarak oynayınca ayrı zevkli tabii.

• inş yayınlarda bi el atarım

• Hafta sonu çıksada oynasak
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.