Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
215
Favori
696.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xerus

Sizin çevirinize ait cümleler mi kullanılacak yoksa baştan mı çevrilecek acaba hocam bilginiz var mı? Sizin çeviriniz güzeldi ancak program işi bozuyordu

Bizim çeviri ile bir alakası yok bunun. GPT 3 ile çevriliyor.

• Hocam ellerinize sağlık. Verdiğiniz emek çok büyük. Sayenizde bu oyunu oynayacağım. Çünkü ben bu oyunu ingilizce öğrenmeden oynamayacaktım ya da yama çıkmadan çünkü böyle oyunun güzel yanı hikâyesi. Diyalogları okuyamadıktan sonra oynamanın manası da olmazdı. Çok teşekkürler her şey için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler..

• RaiTrQ kullanıcısına yanıt

Evet ama tepkileri umursamadıktan sonra böylesi daha iyi. Çünkü tek başına test etmektense yayınladıktan sonra gelen tepkilere göre düzeltme yapmak daha mantıklı. Tek başına test etmeye kalkışsa epey vakit alır.

Yine de isteyen tam sürümün çıkmasını bekler. Ben mantıklı buldum arkadaşın yaklaşımını

• Kardeşim bağış linki aç da bağış yapalım. Allah razı olsun. Sizin gibi insanlar iyi ki var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Import kimsede yok. Malum grup da script hook ile yaptı, zartzurt da.

Alıntıları Göster

script hook ile open iv arasındaki fark ne? Yapılıyosa madem script hook ile neden yapılmadı şimdiye kadar?

• Taketwo gelmeden çabuk.

Hazırlayanlara sonsuz teşekkürler...

Animusu da ...... erler

• Elinize sağlık.

• @zartzurt456 İlk oyuna da yapabilir misin? O Oyun emulatör ile oynanabiliyor.

Bu arada yama için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 21 Aralık 2020; 22:0:53 >
  • Elinize sağlık.
  • Beton yetmez beton.

• oyy oyy oyy geliyor gelmekte olan

• Ellerine sağlık.

• emeğinize sağlık. oyuna başlamıştım 2 gündür topiği görünce bıraktım :D sabırsızlıkla bekliyorum.

not: bu arada umarım vulkanı kapatmaya gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 21 Aralık 2020; 22:15:7 >
  • Bu çeviri için 3.parti bir uygulama yüklemeye gerek kalmıyor sanırım. Yani direk oyun dosyasını değiştirerek kullanabilicez. Emeği geçen her bir arkadaşımızın ellerine yüreklerine sağlık. Gerçekten büyük bir işi başarmışlar
  • Konsolda kullanma şansımiz olsa keşke ;)
  • Ne olur ne olmaz yama çıkar çıkmaz anında indirip yedek alın bura da yamyam yiyici çomak sokani alttan iş çevireni oldukça çok.
  • kapak sanırım

elinize sağlık <3

• Elinize sağlık

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.