< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (7. sayfa)
-
-
Helal olaun eline saglik -
Hala take two olayına inananlar var .
-
Kolayliklar dilerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505ERockstar Games Launcher'daki, Steam'deki, Epic'teki orijinal RDR 2'lerde çalışacak mı?
Bende bunu merak ediyorum. online dada çalışacakmı. ban yemiyelimde.
-
Ceviri bitince sana bi saglam yemek ismarlayacagim 🙂 kolay gelsin -
Tebrikler, OpenIV yeni sürüm çıkmadan toolu bulmayı başarmışsınız.
Oyunun fontu değiştirilmiş sanırım. Orijinal fontla uyumlu yapılamaz mıydı acep?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline sağlık hocam -
Zartzurt parti kur oy verelim
-
Çevrimiçinde çalışmaz. Tıpkı GTA V'te olduğu gibi çevrimiçinde ban sebebi olur zannımca ama orijinal oyunda single modda çalışırsa süper olur. GTA V'te online modu bir şekilde kilitleyip hikayeyi Türkçe oynayanlar varmış diye duydum. Yakın tarihte GTA V'te Türkçe yama deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 21 Aralık 2020; 23:34:18 > -
Valla helal olsun.
-
25 ile 30 aralık yazıyormuş, kör olduk iyimi
emeğine sağlık kardeşim harikasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 21 Aralık 2020; 23:48:8 > -
Helal olsun
maalesef henüz çıkmadı. Konuya yazıyor 25-30 aralık arasında çıkacak
-
Patreon hesabı açın destek olalım. Birilerini şu an çok fena kudurtuyorsunuz ya paha biçilemez bir duygu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 22 Aralık 2020; 0:1:46 >
Sen tek kişilik dev ordusun zartzurt
Yaman çıkınca eminimki adı lazım olmayanda parayla piyasa sürcek kaliteli çeviri adı altında helal olsun sana başka ne denirki
Eline sağlık takipteyiz
-
Hocam oynasam mı oynamasam mı diye bekletiyordum uzun zamandır. Yama ile oynarım artık teşekkür ederiz, beklemedeyiz
-
Elinize emeğinize sağlık ne diyelim iban yok mu bir şey ler atalım içimden geldi yeminle. @zartzurt456
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X