Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (857. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.195
Cevap
149
Favori
800.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir tuhaflık hissediyorum hala ama size de inanmıyormuş gibi olmasın. İnce ayar yapmak bu oyunda gerçekten aşırı fps farkı yaratıyor, ben bu bahsettiğiniz değerleri neredeyse Steam Deck ile alıyorum. O yüzden ısrar ettim.

• Doruk. kullanıcısına yanıt

Hocam attığım videoda ki ayarları yaptım, şuan sıkıntı yok. Ama kendim her şeyi ultra yapsam (Msaa hariç) 1080P çözünürlükte dağda bayırda 50 FPS alıyorum. Sorun yok. 60 FPS takıntısı olan biri değilim ama şehir merkezlerinde, Saint Denis veya küçük kasabalarda özellikle akşamları FPS 30'un altına kadar düşüyor.

• Bu oyun nasıl bir oyunsa bir çok oyunun aksine grafikleri düşük ayarlarda bile çok kaliteli. Sizlerin oynadığı yüksek ayarlarda kim bilir nasıldır.

Artık rafa kaldırılması gereken hatta gömülmesi gereken bir ekran kartı ile oynuyorum ona rağmen grafikleri iyi.

Ama pc dizüstü olunca ekran kartı değiştirmek kolay olmuyor. Komple bilgisayar değiştirmek gerekiyor.

Gerçi fiyatlar çok fena.

• Arthur Morgan büstü hazır.19 cm yüksekliğindedir.Bu tip model çalışmaları yapıyorum.Umarım beğenirsiniz.daylight_art3d instagramdan takip edebilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quA07 -- 23 Haziran 2024; 15:58:37 >

• oyunu ilk defa oynuyorum, bir bölgeye gittik epey uzun çatıştık sonra bizim mekana dönerken birini yakala yazdı yazıyı okurken adam kaçtı görev iptal oldu en başa tee çatışmadan öncesine sardı.

oyun başı diye mi böyle yoksa hep böyle epey geri mi atacak görevi yapamayınca. (galiba hızlı kayıtta yok oyunda)

• ornitolog kullanıcısına yanıt

Restart check point veya Restart mission şeklinde iki seçenek oluyor. Restart misson'ı seçersen görevi en başından başlatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunu ilk kez oynuycam epic game den aldım. bana türkce modu saglam ve virüssüz nerden indire bilirim yardımcı olurmusunuz?

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    hocam ben bunu kullaniyorum, sorunsuz. mis gibi.
    Gizem Avcısıyoutube
    RDR2 TÜRKÇE YAMA KURULUMU - 2024 SÜRÜMÜ KUTUCUK SORUNU YOK
    https://www.youtube.com/watch?si=7uxEXhegoggKLyR7&v=S8ONpVHk1Wk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 12 Temmuz 2024; 14:51:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Türkce dil desteği işini hallettim. simdi birde güzel kıyafet ve silah paketi arıyorum hocam. @UyGaR___

dil hariç mod/yama yapmadım hocam malesef. :)

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

arkadaşlar elimde 12 13 tane külçe altın var. bunları kime satıcam? değerli eşyalar köpe yüzük altın kime veriliyor? oyunda daha başlangıçdayım acılmasınımı bekliycem. yüzde 10 15 ini tamamladım daha oyunun.

Haritada Emerald Ranch tarafında Fence var. oraya satabilirsin oyun başlarında.

haritanın başka çeşitli yerlerinde de çıkacak ileride onlardan.

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Şimdi yağmura doğru at sürmek vardı.

• arkadaşlar bazı lokasyonlardaki iyi arap atlarını topluyorum son 1 at kalmıştı beyaz benekli kahverengi arap atı. kızılderelilerin kampının hemen üstündeydi. atı gördüm ama ürküttüm kacırdım nereye gittiğinide görmedim. atı bulamıyorum oyundan cıktım geri girdim biraz etrafda dolandım yok hic bir yerde. 1 2 gün sonra uğrasam at cıkarmı geri?

• Starborn kullanıcısına yanıt

Hocam görsel muhteşem. Elinize sağlık. PC ' ye ilk geldiğinde biraz online takılmıştım, sonradan bir ekiple tanıştık onlarla da epey takıldık online da.. Tabi sürekli sürekli takılınca insanlarda farklı oyunlar arayışına girdi pek aktif ekip kalmadı oyuna girecek.. Eğer oynuyorsanız akşamları girip bir iki at sürebiliriz birlikte. Keyifli oluyordu o muhabbetler..

• harunakyildiz kullanıcısına yanıt

Hocam bu oyunun görselleri cidden çok güzel. Kaç yıllık oyun, ona rağmen grafikleri eski gelmiyor.

Hocam bu oyunun online modunda Gta 5 gibi yapacak çok aktivite olmadığı için belli bir şeyden sonra sıkıyor diyorlar. Ondan dolayı online modda aktif ekip kalmaması normal. Gta 5 gibi, uçsuz bucaksız bir içerik yok.

• Oyun bitse bile onlarca saat daha oynatıyor kendini. Kurdum 2 gün önce takılıyorum etrafta, manzaralara bakıyorum, avlanıyorum vs.

Acayip bir deneyim.

• Olur da ileride 3. oyun çıkarsa kızıl deriler ile savaşılsan bir kaç görev filan olsa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harunakyildiz kullanıcısına yanıt

Her yıl 1 kez daha oynuyorum hikayeyi hepside farklı bir deneyim oluyor bu yılınkini yeni bitirdim sayılır şuan oynamıyorum.

• Beyler en iyi Türkçe yama hangisidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.