Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (855. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.195
Cevap
149
Favori
800.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Smoch kullanıcısına yanıt
    Burada adamlar GTA 6 çıkarmadı önce 10 sene GTA içinde boğulalım sonra kovboyculuk oynarız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultimate ediditon çıkmış bundan oyun bittikten sonra oynanacak yen bir senaryo falan bir şey var mı arkadaşlar

• +1899

• evohan kullanıcısına yanıt
    Çıkmış derken? 😀 Hep vardı ki zaten ultimate. Bir iki ekstra görev var, birkaç da kılık kıyafet vs. Banka soyma mıydı neydi o tarz ekstra bir iki görev.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Hım ben yeni gördüm ozaman  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar, bu oyun için 4070 ekran kartı aldım.
    Tüm ayarlar Ultradayken 2k'da anlık takılmalardan şikayetçiydim, youtube'ta yabancı bi kanalda optimazsyonlu ayarları yaptım şimdi dahada kötü.
    Ne yapsan şu takılmaları, fps düşüşlerini vs çözemedim. Var mı önerisi olan, ne yapmam lazım diyr

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Geforce experience kurun. Optimum ayarları seçin. Sizin yerinize o otomatik ayarlasın grafik ayarlarını.

Nvidia kartlar sorun yaşıyor gördüğüm kadarıyla cpu iyi olsada farketmiyor. Amd kart alın.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Hocam o hepsini ultraya alıyor direkt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yok hocam. Dişli gibi bir işaret olması lazım. Ordan kendiniz de ayar yapıyosunuz. Bir uçta kalite bir uçta performans yazar. Çubuğu kalite veya performans arasında hareket ettirebiliyosunuz. Genelde o programın optimum ayarı stabil olur aslında 🙂

• Smoch kullanıcısına yanıt

Hocam RDR 3 filan beklemeyin. Rockstar aynanda 2-3 tane oyun yapan bir firma değil. Adamlar 10 yılda 1 tane oyun yapıyor zaten. Gta 6'yı çıkardıktan sonra bir 20 yıl sonra Gta 7 çıkarırlar. O süre zarfında tek amaçları yeni gta oyunu yapmak olur. Niye derseniz en çok satış yapan, paranın en çok olduğu oyun Gta olduğu için yeni bir oyun yapıp macera aramazlar. Bundan ötürü adamların tek amacı yeni Gta geliştirmek olur. Zaten hocam RDR 2, Gta 5 kadar tutan, çok satış bir oyun olmadı. Rockstar bile kendi oyunu önemsemedi, online moduna içerik getirmedi. Bundan ötürü RDR 3 gelmeyebilir.

Hocam ben 4080 ile, gtx1080 ile oynadığım ayarlarda bile oynayamadım.

Çeşitli ayarlar denedim ama drop hep oldu en son da çareyi DX'ten Vulkan'a almakta buldum. YouTube'da böyle bir video görmüştüm ben de yapınca anlık droplar gitti.

Bunu da deneyim derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 13 Mayıs 2024; 18:48:54 >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

Hocam Vulkan modu AMD için değil mi? Nvidia kartlarda Direxct kullanmamız gerekmiyor mu? Bilmediğim için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 13 Mayıs 2024; 21:23:16 >
  • Hayır nvidia için ikisi de oluyor. Ben de tam tersine daha iyi performans için vulkan yerine dx secilmeli diye biliyodum.

• rdr 1 pc' geliyor söylentileri var ama bakalım inşallah görürüz yakın gelecekte.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

Sıkıntı olmadan kullanabilirsin hocam. Ben zaten denemen için yazdım, şahsen bendeki drop sorununu kesti bu olay. Eskiden hangi ayarda oynarsam oynayayım oyun drop yiyordu şu an gayet oynayabiliyorum.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

Bu çok üzücü bir durum.. Umarım sadece para odaklı yürünmez..

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

GTA 6'yı yapmaya başlayınca RDR1 Pc işi rafa kalktı diye biliyorum çünkü tüm ekiplerini GTA 6 yapımına yönlendirdikleri söylenmişti. Tabi firmadan asla bu konuda resmi bir söylem gelmedi.

RDR1 yenilenmiş grafiklerle PS ve PC geleceği lafları dolanmıştı onun sebebi de Uzak Doğu ülkelerinden birinde oyunun yeniden derecelendirilmesi üzerineydi. Sonra çıkan haberlerde ise firmanın RDR 2 den bile daha üstün bir GTA 6 geliştirmek için tüm ekiplerini o yöne kaydırma kararı aldığından yapımına başlanan tüm diğer projeleri süresiz rafa kaldırdığı haberleri gelmişti.

Eksik veya yanlış bildiklerim olabilir çünkü ben RDR 1 pc gelecek söylemlerini duyduğumda bu kısımları sadece duymuştum. Onu da forumda yazan arkadaşlardan. Bir de adını yazacağım bir kaç youtube kanalında duyduklarım buydu. O youtube kanalları Bradalar ve Multiplayer diye aklımda kalmış durumda.

Dediğim gibi eksik bilgilerim olabilir çünkü üzerinden 1 yıl civarı bir süre geçti.

• 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.