Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (865. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.305
Cevap
150
Favori
813.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yasaklı bolgedesiniz orda başınıza büyük ödül var o yüzden ödül avcıları yakalayıp öldürüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Yani ne yapmam lazim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rebelle_bjk R kullanıcısına yanıt
    Postaneye gidip odulu odemen lazim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atahanyy kullanıcısına yanıt
    Saol kardeşim ana gorevle yan gorevleri nasil ayirt ediyoruz peki

• Sanirim mapte sari ikonlar ana gorevdi beyaz ikonlar ve boyamalar yan gorevlerdi. Pc den oynuyosan turkce yama yukleyebilirsin daha anlasilir olur

O bölgeden çıkman lazım haritada new austin olarak geçer

Kolay gelsin. Türkçe yama kurmazsan oyundan pek bir şey anlamazsın. Şu aşağıda verdiğim yamayı kur. Dosyaları indirip oyun klasörüne atman yeterli.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]technopat sosyal
    Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/red-dead-redemption-2-sorunsuz-tuerkce-yama.2221808/

Oyun bir tık karmaşık gelebilir ama çözülmeyecek bir durum yok. Arayüz ve kontroller biraz hantal kalıyor sadece. Gamepad ile oynamanı tavsiye edebilirim biraz daha rahat edersin. Acele etmeden anlayıp öğrenmeye çalışarak oynarsan birkaç güne kalmaz mantığı kavrarsın zaten. Kaldı ki ana senaryo kendini yeterince açık ediyor dizi gibi izleniyor.

• Daha önce oynamışlığım var ama Best in the West kupasıyla bitirmek nasip olmamıştı, az önce bitirdim.

Bazı görevler çok zordu, oynamaktan çok kaçırılabilir şeyleri araştırmakla geçirdiğim oldu, çeşitli buglarla karşılaştım vs neyse ki bitti.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 29 Mart 2025; 3:19:4 >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

Tebrikler. Yardimsiz alabildin mi bu basarimi? Sirf bu basarim icin bastan sona didik didik edecegim oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Its art başarımını senaryo esnasında başlatmadığım için oyun bittikten sonrada başlamıyor
    Benim bu başarım %99da kaldı bu listeyi tekrardan yapmak zor değilde challengelar :(

• ERR GFX STAGE hatası alıyorum. Çözümü varmı arkadaşlar?

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Bunu dener misiniz ?

HossenB2youtube
    How To Fix ERR_GFX_STATE Red Dead Redemtpion 2 PC
    https://www.youtube.com/watch?si=awQyzCW4IqfwMevp&v=KVIr5r_-Ckw&feature=youtu.be

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

O başarımla alakalı olan A Better World, A New Friend görevi bildiğim kadarıyla kaçırılabilir değil. O göreve henüz başlamadıysanız Valentine, ST Denis ve Rhodes postanelerinde avcılık posteri olup olmadığına bakın. Poster yoksa belki de daha önce Arthur ile başlamış ve sonsözde unutmuş olabilirsin görev listenizi kontrol edin.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, darısı başınıza. Onlarca Red Dead Wiki ve Reddit sayfaları okudum. Yıllar önce oyunu didikleyerek bitirmiş oyuncular detaylı rehberler hazırlamış Reddit'te çok yardımı oldu. Bazı görevlerde alınabilecek şeyler var tabanca, şapka ve mektup gibi bunları Wiki sayfasından öğrendim.

Evet o görev valentine rhodes strawbery saint denise hepsindeki postanelere baktım
    Çantayı kontrol ettim görev günlüğüne baktım ne yazık ki yok
    Sonra kardeşimin save dosyasına girdim o da oyunu bitirmisti onda valentinde poster vardı yaptım yüzde yüze eklenmedi

• Görevleri düzgün yapsak da başarımlar patlamayabiliyor maalesef Reddit'te buglardan şikayetçi bir sürü oyuncular vardı. 

Gold Rush başarımı için 70 altına ulaşmama rağmen patlamadı, Epilog'daki kolay 1-2 görevi tekrar yaptığımda öyle açılmıştı.

• Merhaba seris s oynuyorum fps oyunlari ve red dead icin turkce alt yazi yamasi icin 4070 li leptop almakla almamak arasinda gidip geliyorum mantıklimi sizce

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    Hocam online ‘da Moonshiners mesleğinde zeminde kendi bar’ını açıyorsun. Bar’ın içininde küçük değişikler yapabiliyorsun felan orası.

• Ulan burnumda tütüyor şu oyunun onlineında at koşturmak. İlk oyunu 36 saat civarında bitirdim şuan dlcsini oynuyorum da, o bitince şeytan diyor tekrar şuna dön kalan iki mesleği de tamamla.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Sanırım yapıcam.

Best in the West başarımına da sulanıyorum ama challengelar gözümü epey bir korkutuyor açıkçası. Hani nerden baksan 150 saat civarı bir süre gerekiyor gibi. Şu poker mücadeleleri falan akıl işi değil çünkü tamamen şansa bağlı gördüğüm kadarıyla. Ve gözden kaçırılabilecek şeyler olması da can sıkıyor. FromSoftware oyunları kadar takip istiyor neredeyse. Doğru zamanda doğru yerde olup da bir görevi başlatmazsan başarım patlıyor mesela yanlış anlamadıysam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 8 Nisan 2025; 11:20:28 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Hocam bu oyunun online için pek iyi değil. Geçtiği dönemden dolayı Gta 5 kadar içerik olmadığı için bir yerden sonra at sürmek sıkıyor diyorlar. Rockstar'da Gta 5 ile ilgilendiği kadar RDR 2'nin online ile ilgilenmiyor. Buda bir etken. Bu yorumlardan dolayı, RDR 2'nin online versiyonunu almadım. Oyunun hikaye modunu çok beğendim. Oynanış, o atmosfer, grafikler filan çok hoş geldi. Açık dünyası, yaşayan bir şehir havasını hissettirmesi filan çok hoş.

• 
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.