Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (864. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.305
Cevap
150
Favori
813.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    500 saat üzeri 200 levelde oyunu tamamen bıraktım. İçerik az olmasına rağmen güzel bir deneyimdi. Buda benden resimler :)
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 3 Mart 2025; 23:45:33 >

• Valla dün 4 saat civarı daha kasıp 50 level oldum. Niyetim bütün meslekleri açmaktı -hala da açabilirim 35 altınım var halihazırda, 40'a tamamlayınca kalan iki mesleği de açıyorum- ancak gerek başarımları açmam ve kendimce challenge'ı tamamlamam gerekse de oyunun angarya hissettirmesi oyunu bırakma kararı verdirdi ama kesin değil.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Starfield ile aynı başladım buna, bunu 60 saat oynadım Starfield 45 saatte kaldı. Şimdiye Starfield biterdi mesela. Bu online ve sonsuz oyunların bir süre sonra amaçsız hissettirmesi ve harcanan zamanın sanki bir kayıpmış gibi hissettirmesi duygusundan kurtulamıyorum. Halbuki bu oyunda geçirdiğim süre Starfield veya başkaca bir single oyunda geçirdiğim süreden çok daha keyifliydi. O dünyada kaybolup gidiyorum. Şahane bir şey.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Başarımları tamamladım dedim gerçi de var iki üç tane daha online başarımı açmam. Onlar da mecbur takım oyunu istiyor o da bende yok işte.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Ben asıl yakın zamanda senaryoyu bir kez daha dip köşe oynayıp kalan başarımları yapmak istiyorum ama bir iki rehber baktım, single başarımları da felaket kanser. Oyunu yüzde yüz bitirme başarımı için bile yığınla şey yapman lazımmış mesela. Gene de oyunu bir kez daha bitirip toplam oyun süremi de 300 saatin üzerine atmak ve oyunu Steam'de ilk beşime sokmak istiyorum oyun süresi olarak -şuan 201 saat- ancak bunu işte yakın zamanda yapsam mı yapmasam mı onun eminsizliği var. Ekim gibi bitirmiştim çünkü. Bir yıl kadar daha ara versem iyi olacak sanki.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Daha ilk oyunu oynayacağım hatta o da ekim gibi çıktı hala oynamadım fiyatı yüzünden. Aslında bunun senaryosuna döneceğime ilk oyunu oynayayım sahiden iyi hatırladım. 13 martta ilkbahar indirimi başlayınca alayım.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    quote:

oyunun angarya hissettirmesi oyunu bırakma kararı verdirdi

Hocam ben dedim. Oyunu hilesiz hurdasız oynayınca sıkılırsın. Gold glitch yapsaydın. Bir sürü altın ve para kazanmış olacaktın. Her şeyi alıp zevkle bitirecektin oyunu. 🤣 Hiç bir sıkıntıda olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 4 Mart 2025; 14:47:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt

Yav tam tersi benim icin amac olmasi lazim. Oyunun basinda parayi bastirip altin doldurmayi da bilirdim. Asil o zaman 60 saat oynayacak amac ve motivasyonum kalmazdi. Seninle cok baska dusunuyoruz. Bu tur oyunlarda hedeften ziyade hedefe giden surec onemli benim icin. Altin kaplama silah da olmasin bu arada ben zaten kozmetik icerik sevmiyorum. Kaldi ki ben online herhangi bir seyi sevmiyorum zaten bu oyun istisna oldu sadece. O da tam online sayilmiyor, kendi basina da bir seyler yapabiliyorsun. Online sosuna bulanmis singleplayer oyun gibi.

Oyunu tuketmek ya da 200 leveli gormek gibi bir derdim de yok bu arada. Tuketeceksem de asla glitch kullanarak veya para yatirarak yapmam bunu. Bir 60 saat daha ayiririm gerekirse hevesimi oyle alirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

Hocam Rdr 2 nin online modunun böyle olduğunu bilmiyordum. Bu tarz online mod hakkında bilgilendirici rehberler var mı acaba? Başlamak istiyorum online moda.

güzel char olmuş ben bir tane yaptım maymundan 5ddk sonrası bi eleman çıktı ortaya. Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt

Linkteki sitelere bakabilirsiniz ben başlarken çok işime yaramıştı. Takıldığım bir nokta olduğunda Reddit'teki açılmış konulara da bakıyorum mutlaka çözüm buluyorum.

RDO Türkiye

RDO Wiki

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim

• Merhabalar. Rtx 4080 ekran kartım ile 4k da steamden RDR2 oynamaya çalışıyorum ancak bazen oyuna girerken oyundan atıyor. Bazen oyun içindeyken oyundan atıyor. Benzer sorunları yaşayan var mı ya da çözümünü bilen? Nvidianın son 572.70 sürücüsünü kullanıyorum. Ondan kaynaklı olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

ilk fotoğraftaki yer neresi

• 23. Gunde yine zorunlu ara vermek zorunda kaldim. 90. Saati gectim. 65 level olmasi lazim suan hatirlayamadim. Collector ve moonshiner yukleniyorum su sira. Trader ve naturalist kagni hizinda ilerledigi icin hevesim yok o ikisini kasmak icin. Event gelirse belki. Altin haybeye birikiyor da para birikmiyor. Gelen de mecburi itemleri almak icin gidiyor. Bir tek antika icki sisesi koleksiyonu tamamlayabildim o da 160 dolar verdi. Halbuki ben detektor icin 700 dolar bayilmistim bir gun oncesinde. ozellikle bakmiyorum toplanabilirlerin yerlerine.

2 tane online basarimi kaldi. Biri 3 defa mvp ol diyor. Ben en az 4 kisinin katildigi etkinliklerde eminim 3un uzerinde mvp olduguma ama bir turlu aktif olmadi. Digeri de rakibin isini baltalamami istiyor ama posse uyesiyle birlikte dalmam lazim galiba. Nefret ediyorum coop basarimlardan.

• İki günde yirmi saate yakın oynayıp yardırdım. Collector ve Moonshinerı da kastım 20 level yaptım. Toplam online sürem 115 saat civarına yakınsadı. Trader 11 level, Naturalist ise 2 level. Devam etmeyeceğim zira bu ikisi muazzam angarya. Hele o Naturalisti 5 level yapmak için bile belki de yüzlerce hayvan örneği toplamanız lazım. Legendary hayvanlar daha çok veriyor farkındayım ancak yardım almadan kendi başıma oynamak istiyorum ve bu da çok zaman alacak belli ki. Collector da mesela. Nazar'dan aldığım haritalardan hep aynı şeyler çıkıyor. Oyun bu açıdan da hiç oyuncu dostu değil. Buna bağlı olarak para sıkıntısı hep çektim. Moonshiner ile biraz toparladım. Olması gereken her şeyi satın aldım. Ben tükendim ağalar. 115 saatte Baldur's Gate 3 falan biterdi. Yahu onu geçtim Rdr 2 hikaye modunu dip köşe yüzde yüz bitirirdim.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Ha keyifli miydi, elbette. Tam bir konfor alanıydı benim için. Akşamları iki üç saat o dünyaya kaçıp uzaklaşabileceğim, terapi niyetine oynadığım bir oyundu. Starfield ile eş zamanlı başlamıştım buna. Ona lanetler ederek 60 saatte güç bela ittire kaktıra bitirmişken bu oyunu doyasıya oynadım. Online tabanlı ancak online içerikleri zorunlu kılmayan yapısı bağladı beni. Zaten şu posse gerektiren başarımla 3 kez mvp ol başarımı da kaldı bu yüzden. Adamlar 300-400 levelda geziyor. O adamlara karşı hiçbir şansım yok mvp olmak için.

Kıssadan hisse, bana kalırsa bir göz atın ancak benim kadar bağlanıp diğer şeyleri -yahu bir bölüm dizi izleyemedim koskoca hafta sonu- erteleyeceğinizi düşünüyorsanız da bir kez daha düşünün zira bu oyunu oynamak bir damla bal için bir kilo keçiboynuzu çiğnemeye benziyor. Oyun size kaşıkla verirken her zaman kürekle geri alacak. Ha yok ben at sırtında haritanın bir orasına bir burasına gider gelir saatlerimi heba etmekten çekinmem derseniz de buyurun.

Posse başarımı clan kurmayla ilgili olması lazım 250 yada 500 dolar lazım
    3 kere mvp ol başarımı ise bir arkadaşla beraber at yarışlarına girin. Ben arkadaşımla girdim o rakibe çelme taktı rakibin atı takla attı bende aradan sıvıştım birinci oldum
    Bir tek yüzde yüz başarımı kaldı ondada avcılık serisini hikaye esnasında başlatmadığım için yüzde 99da kaldı
    Bu başarım challengelarıda şart koştuğu için tekrardan en baştan yapmam imkansıza yakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

O kalici posse kurma basarimi degil benim dedigim. Onu yaptim 200 dolara. Benim dedigim basarim o an aktif bir posse uyesine sahipken gorev yapan baska bir posse uyesine -teslimat yapan birine mesela- saldirip onun gorevini senin tamamlaman gerekiyor. Basit sekilde yapmanin yolu var mi bu basarimi bilemiyorum.

He o mu onuda arkadaşınla yapman gerekiyor
    Arkadaşınla aynı sunucuya gireceksin social clupta ekli olmak sorun değil sadece oyun içi aynı clanda olmamanız gerekiyor
    Arkadaşınız teslimat yaparken haritada kırmızı tekerlek olarak gözükecek o an gidip vagonları dinamit ile patlatırsanız başarımı veriyor
    Ben bunu ilk yabancılara karşı yapmaya çalıştım iki kişilerdi kevgire çevirdiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı birlikte takılacak. Collector, moonshine ve günlük görev takılıyorum.

Zamanında PS4'te 300 küsür leveldim ama konsolun kendini bıraktım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gta 5 next gen güncellemesi ile fsr ile falan baya toparladı steam deckte hem daha iyi grafik hemde daha stabil ve düzgün performans alıyorum rdr2 için de performans düzelten bi güncelleme geldi mi ? Taa açıkken oluşan bulanıklık kapatınca ise olusan grafik hataları oyundan soğutmuştu baya

• Merhaba arkadaslar 40 yasindayim ben bu oyunu oynayamiyorum yani anlamadım aslinda ilk baslarda oyun beni goturuyordu simdi kendim ilerlemem lazim mesela suan basimda ödül var ne yapsam beni bulup olduruyorlar😂

• Yani bu tarz oyunlara acik dunya hikaye oyunumu diyosunuz ben galiba bu tarz oyunları anlamiyorum ama oynamakta istiyorum 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.