Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (916. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.965
Cevap
273
Favori
468.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

1 üst bölüme yani "Player"a tıkla,L1-R1 yaparak arkadaşlar kısmına gel ve arkadaşını seç.
    Arkadaşınızın veya sizin çevrimiçi modda olması lazım.
    çevrim içi ama resim attım invite yada join yapamıyoruz
  • Sahincopy kullanıcısına yanıt
    Etkin bir görev varsa çıkmaz yok yine de olmuyorsa ses grubundan davet gönderin. psn birseysoylicemm beraber oynamak isterseniz ekleyin hocam her türlü yardımı yaparız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selamlar, oyunu yeni bitirdim şimdi epilogue başladı. burdan sonra spoiler var mı? oyun boyunca spoiler yememek için video izlemedim açıklama okumadım (sonunda buna değdi ama :))
  • saner S kullanıcısına yanıt
    epilogue de an az oyun kadar zevkli sonuna kadar devam edin.Çok keyif alacaksınız.
  • kuzeyogi kullanıcısına yanıt
    kesinlikle devam edeceğim. burdan sonra spoiler var mı diye öğrenmek istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saner S kullanıcısına yanıt
    Yani oyunun sonu gibi bi spoiler yok ama gene de detaylara çok girmemek lazım.Bazı sahneler de yok artık dedim ben misal olarak
  • Owiza ayıyı bir türlü bulamadım.

• bugün Rdr2 ye online olarak başladım special ed. sürüme sahibim bana oyun 50 gold bar ile 100dolar para ile başlattı. aynı şekilde arkadaşımda special ed. sahip olduğu halde 0.1 gold bar ile başladı gold bar olmadan trader görevleri yapılamıyor şu madam nazardan alınan 15 altın karşılığı bu sorunu yaşayan var mı başka çözümü bilen varsa yazarsa sevinirim.

• boss06 kullanıcısına yanıt
    Primary secondary olarak mi oynuyorsunuz yoksa ayri hesaplar mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 28 Eylül 2020; 0:55:57 >
  • Eveeet, dün itibariyle 1.oyunu da bitirmiş olup seriyi tamamlamış durumdayım 😁

• pc de oynuyoruz hocam buraya yazmamdaki amaç bu konunun sürekli aktif olması arkadaş epic games üzerinden almış bendeki on sipariş ve rockstar launcher üzerinden alınma sanırım epic ten alınan oyuna gold bar vs verilmiyormus.

• Arkadaşlar onlineda şehirlerde kasma oluyor bu doğal mı pro da oynuyorum normal takılırken bir sıkıntı yok ama şehirlerde 20 fps falan düşüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xenon897 X kullanıcısına yanıt
    Özellikle Saint Denis'de bende de oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenon897

Arkadaşlar onlineda şehirlerde kasma oluyor bu doğal mı pro da oynuyorum normal takılırken bir sıkıntı yok ama şehirlerde 20 fps falan düşüyor
    Normal ps4'de oynadım, Saint Denis harici bir sıkıntı yaşamadım. Saint Denisde nadiren fps düşmeleri oluyordu.
  • Online kısmında oluyor hocam valentine giriyorum mesela anlık 25 ile 20 arası düşüyor çıkınca şehirden yine 30 oluyor belki sunucuda fazla kişi olduğundan oluyor olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pcde f710 gamepad ile oynuyorum. En kolay nişan alma seçeneği hangisi nasıl bir ayar gerekiyor bazen kendisi nişan alıyor taaa uzaktaki hedefi alıyor illa nişanı kapatıp yakındaki ne doğru yönelince onu seçiyor ama ben nişanı yakındaki adamla değiştirmek istiyorum kısacası hızlı nişan almak istiyorum gta5 deki gibi adamları çatır çutur vurmak istiyorum.

• acik dunya olmasina ragmen oyunun grafikleri INANILMAZ. Rockstar bu isi nasil yapiyor anlamiyorum. RAKIPLERI YOK! YOK!

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    Favori ana karakteriniz hangisi? John mu Arthur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Favori ana karakteriniz hangisi? John mu Arthur mu?

benim kesinlikle Artur Morgan,

karakteri en gerçekçi oluşturulmuş oyun karakteri olabilir. rockstarı tebrik etmek lazım..

• Kesinlikle Arthur Morgan.

Düzenleme: Arthur'un iç dünyasının da çok iyi yansıtıldığını düşünüyorum. Daha derin bir karakter olduğunu düşünüyorum. 2. oyunu, 1. oyundan önce oynadığım için bu evrene girişim Arthur ile oldu. Belki bunun da etkisi vardır. Ama Arthur bir iz bıraktı. Tekrar oynarım diye düşünüyorum. Eksik bıraktığım bir kaç şey vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 6 Ekim 2020; 18:51:56 >
  • 
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.