Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.955
Cevap
273
Favori
468.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun hikayesi o kadar etkikedi ki beni
    Artık oynadığım oyunlar zevk vermiyor
    Arthur morgan asla unutmuycam seni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DE82338AF

Hocam oyunun bazı kısımlarının save fosyalarını internette bulabilirsiniz. Nokta atışı olmasada istediğiniz göreve yakın save dosyaları mevcuttur
    Hocam Xbox tayım ben ama emin değilim öyle bir şey oluyor mu Xbox ta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online kısmında çok geyik avlıyorum. Derilerini tradere teslim ediyorum ama geyikleri toplayamıyorum. Vagona almıyor. Kasapa teslim edicem bu sefer de tek tek satmak zorunda kalıyorum. Avladığım hayvanlar yerde kalıyor. 1-3$ para hepsi. Bunları toplayabileceğim bir araç yok mu oyunda. At sadece 1 adet alıyor.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Trader'a karkas şeklinde bırakın. Daha fazla fiyat veriyor
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Karkas haline nasıl getiririm hayvanı peki. 4 tane et 1 deri veriyor sadece 1 tane de hayvanın kendisi. İşte onu almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

Karkas haline nasıl getiririm hayvanı peki. 4 tane et 1 deri veriyor sadece 1 tane de hayvanın kendisi. İşte onu almıyor.
    Hayvanı öldürdükten sonra yüzmediğin hali karkas, öldürdükten sonra bir şey yapmadan götür yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 30 Ağustos 2020; 17:14:40 >
  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Avladigin hayvanlari tasimak icin 6. Rankda 875 dolar + 2 token ile Hunting Wagon alabilirsin.

• Bir ara iyi online oynamıştım ama bir yerden sonra sıkıyor 52 lvl de bırakmıştım. Farklı bir oyun modu lazım kendine çekmesi için.

• Arthur Morgan adamın dibisin

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• R.I.P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Vino Veritas -- 31 Ağustos 2020; 18:48:49 >
  • oyunun online kısmıyla alakalı bir kaç sorum olacaktı..cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

1-harriet in verdiği ''start poached animals'' görevinin oyuna etkisi nedir?

2-harriet sürekli aynı legendary hayvan görevlerini veriyor..çok nadir olarak bulamadığım bir legendary hayvan denk geliyor..random mu veriyor hayvan görevlerini?

3-bleeding tonic ,weight gain tonic gibi yeni gelen naturalist toniklerin ne işe yaradığını anlayamadım..çok kısa biri özetleyebilir mi

4-legendaty animal phermones nasıl kullanılıyor...ben kullanınca genelde ''burada legendary hayvan yok'' bildirisi geliyor..e bunu anlamak için 20 dolar neden vereyim tanesine bu toniğin..eminim ben yanlış kullanıyorum :)
  • Hocam yaramızı tazeliyon:(

• enesemre kullanıcısına yanıt
    1-O görevlerin amacı meslekte level atlamayı hızlandırması ve yakalanmış hayvanları serbest bıraktıktan sonra bayıltıp fazladan kanlarını almak.

2-Evet rastgele veriyor o görevleri.

3-Bleedin olan yırtıcı hayvanların senin peşine düşmesini kolaylaştırıyor veya daha çabuk aradığın bölgede çıkmasını kolaylaştırıyordu. Bu ikisinden biri. Diğer karışımlar ise zayıfsan kilolu,kilolu isen zayıflamayı sağlıyordu.

4-Phermones ise etrafta efsanevi hayvan çıktığında sana tam yerini gösteriyor ve kaçar ise uzaklaştığında hemen kaybolmasını yani senin hayvanı kaçırmanı bir süre engelliyor. Ama çok fazla uzaklaşırsa yine kayboluyor hayvan.

• uçanı kaçanı vururken biz
  • hocam eline sağlık çok tşk ederim
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    Önemli değil,iyi oyunlar.

• Arkadaş şu özel serverlarda bile 4-5 kişilik 20010006 hatası veriyor oyun acaba benim internetten dolayımı oluyor anlamadım geçen hazard diye bir yabancı kanaldaki adam söylüyor bu rockstar hatası diye ama aklıma takılıyor tabiki sizde nadirde olsa aldığınız oluyormu bu hatayı arkadaşlar internet hızım bu arada download 13 mb upload 650

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xenon897 X kullanıcısına yanıt
    Çok çok çok nadir alıyorum 1.20 güncellemesinde sonra.

• Günde yarım saat bile girmiyorum artık onlinea, Harriet görevleri de aşırı saçma, öncesinde mutlaka hayvan öldürmüş olduğu için her defasında fıs fıs sıkıp yolluyor beni.

• 
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.