Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.955
Cevap
273
Favori
468.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.21 Güncellemesini en iyi anlatan video olmuş.

Tam bir rezillik.

Mossy Sparksyoutube
    RDR2 Online - UPDATE 1.21!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=1fyYF0RcUXY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 11 Ağustos 2020; 11:7:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Efsanevi hayvanlar spawn bölgeleri, çıkış saatleri ve havadurumları

• Allah'ın cezaları iki gün oldu hala düzeltemediler hataları. :D Hayır yani, neden güncelleştirmeyi geri alıp kendiniz başka bir yerde denemiyorsunuz ki arkadaş? Bu kadar mı basmıyo kafanız. Daily streak kasmasam oyunu şuan siler, tüm hatalar gerçekten düzeltildiğinde geri yüklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcmxcıv -- 12 Ağustos 2020; 5:34:50 >

• Dombili Hasan İle Kardeşi Hüsnüye Sizleri Bekliyor Keyifli Seyirler.
    Oyunu Tamamlamayan İzlemesin Arkadaşlar
  • Güncelleme gelmiş sanırım, 3 gündür şu oyunla uğraşıyorum. Elektrik gitti ps4'ü açamadım, baştan yükledim falan. 4 keredir baştan indiriyorum. sürekli ce 347878 hatası alıyorum. mesela moonshine shack'e gireceğim basıyorum bekliyor, girmiyor falan ama öteki modlar, dükkanlara falan giriliyor. Takeover plunder falan oynanabiliyor.
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    bu sefer becermişler sanki, güncellemeden sonra hiç hata almadım.
  • Mcmxcıv M kullanıcısına yanıt
    Zaten anlamadığım olay da buydu, -naturalist- güncellemesinden sonra oyun eskisinden çok daha iyi bir hale gelmişti. Eskisi kadar kopma hatası da almıyordum vs. 1.21 niye ve neden yayınlandı anlamadım.
    1.22 denemedim,akşama bakma fırsatı bulurum umarım.

• Rockstar, Red Dead Online'ın Sorunlu Güncellemesini Geri Çekti

Red Dead Online'ın versiyon 1.21 güncellemesi sonrasında oyuncular bağlantı problemleri, hayvanların ve NPC'lerin kaybolması gibi çok sayıda hata ve sorunla karşılaşmaya başlamıştı. Rockstar Games bu hataları ve sorunları gidermek adına PlayStation 4 ve Xbox One'da oyunu 28 Temmuz'da çıkan önceki versiyonuna geri döndürdü.

Rockstar Games ileride yayınlanacak güncellemelerle kalan sorunları da ortadan kaldırmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

www.bolumsonucanavari.com
    Rockstar, Red Dead Online'ın Sorunlu Güncellemesini Geri Çekti
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rockstar_Red_Dead_Onlinein_Sorunlu_Guncellemesini_Geri_Cekti-103771.htm

Ben de benim ps4 sanıp 3 gündür 0’layıp duruyorum. Dedim kesin hdd gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Dombili Hasan İle Kardeşi Hüsnüye Sizleri Bekliyor Keyifli Seyirler.
    Oyunu Tamamlamayan İzlemesin Arkadaşlar
    superdi hocam :) bu gorev ne zaman yapiliyor epilogda bitti boyle bie gorevle karsilasmadim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buglar vardı oyunda yine ya atı çağırıyorsun gelmiyor. hunting vagon gelmiş gibi sayıyor felan

• sadece50 kullanıcısına yanıt
    Videonun Sonunda Görev Yerini Belirttim Hocam Haritada
    Ama Her Hangi 1 Görev Belirmiyor Siz Bu "Aberdeen Domuz Çifliği" Önünden Geçerken Aniden Videodaki "Dombili Hasan" Sizi Yahni Yemeye Davet Ediyor.Epilog Sırası Yok Ana Görevle,Yan Görevle Alakası Yok Hocam
  • Hocam sanırım oyun hacklenmiş, mesela adamın biri story modundaki balonu multiplayerde altına da sun gatoru bağlamış bir şekilde uçuyodu kendi gözlerimle reddit'te videosunu gördüm.
    Güzel fantaziymiş.

• Oyunu oynayacaklara tavsiyem sürekli ana görevlere kesinlikle abanmayın, oyunun tadını çıkarmak için açık dünyaya yan görevlere daha fazla önem vermek gerekiyor.

Cidden çok güzel olmuş. Yıılardır şöyle oturup bir hevesle oyun oynamamıştım Marvel's spidermandan sonra.

Oyun sonu spoiler:

İyi ki yukarıda dediğim gibi yaptım. Kampta huzurun olduğu ilk 4 chapter'ı iyi değerlendirdim. Yoksa cidden kaçırdıklarıma üzülecektim. Bir süre sonra kamp zaten kötü bir yerde kötü bir hal alıyor gütmek istemedim hiç.

Ayrıca oyunun sonu keşke öyle olmasaydı, ben Arthur ile oynamaya devam etmek isterdim. Atım silahlarım param herşey bitti gitti. Bilsem parayı harcardım. Tüm itemlerim hepsi çöp oldu. Oyun sonu hayalim Arthur ile özgürce gezip görev yapıp para harcamaktı.

bir de harita ile ilgili spoiler:

Senaryo gereği haritanın ufak bir kısmını görüyoruz. Oyunun haritasına baktığım zaman blackwater'ın batısında koskoca bir arazi ve dünya var. Ama senaryo %90 blackwater ile saint denis arası geçiyor. Kuzeye bile çok sonra gidiyoruz. Neden?

• efendimuhendis E kullanıcısına yanıt

Senaryonu bitirince ne kadar paran oldugunu goreceksin, Arthur Stachel'ini John'a verdigi icin itemlerin çöp olmuyor. Oyunu 100% tamamladiginda (Total Completion) haritada ayak basmadigin yer kalmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 18 Ağustos 2020; 16:21:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saetasdealtosbalcones

Senaryonu bitirince ne kadar paran oldugunu goreceksin, Arthur Stachel'ini John'a verdigi icin itemlerin çöp olmuyor. Oyunu 100% tamamladiginda (Total Completion) haritada ayak basmadigin yer kalmayacak

Öyle olduğuna sevindim. Epilogun başında at sürdükten sonra baktım ne itemim var ne param. Korkmuştum ben de

• merhaba oyunda bir yere giderken otomatik sürmeye bırakıyorum. Gene otomatik sürmeye bıraktık başından kalktım o sıra bana saldırmışlar ve atım ölmüş nasıl geri alabilirim?

• Manuel Save yapmadıysanız imkansız. Horse Reviver ile at kurtarılabilir fakat sizin ölmemeniz gerek.

• teşekkür ederim ama bu ilk başıma geldiğinde izliyordum hemen gamepadi elime alıp müdahale edemedim ama adamlar bana sıkıyordu hatta atıma hiç sıkmamışlardı ama atıp yok olmuştu.

• 
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.