Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.955
Cevap
273
Favori
468.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu zaten geç yüklüyor 2 defa oyun açılır açılmaz aynı hatayı aldım.

Hikayesi nasıl efsaneyse, online bölümü bir o kadar rezil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negan kullanıcısına yanıt
    Adamlar online tarafta gta kadar kazandırmıyor diye gerekli özeni göstermiyorlar :) Açıkçası hikaye tarafına düzenli aralıklarla dlc getirseler insanlar pekte online tarafı düşünmeyecek fakat online için böylesine müsait oyunda bolca hata olması üzücü ya...

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    GTA Online'a verilen desteklere biz oynayanlar ayakta alkış tuttuk ki hakketmedi de değil Rockstar yaptıklarıyla. Ama bunun oyunlarının hikayelerine olan ilgisizliği doğuracağını hangimiz tahmin edebilirdik ki? Umarım ilerdeki işlerinde de aynı yolda gitmezler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün mesleğin efsanevi hayvan bulma görevini yapayım dedim demez olaydım. Rhodes'de başlayıp Lagras'a kadar genişleyen haritada hayvan izi bulmak işkenceye döndü. Tek bir hayvan kanının 450 xp vermesi güzel oldu ama.

• emerald ranch'a gidip 10 tane koyun kanı alıp satarsan 570 xp'yi 5 dk.da toplarsın. birkaç inek ve keçi de var, onlardan da örnek alırsan 700-750 xp olur.
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarını yapmaktan sıkıldığım için değişiklik olsun diye girmiştim.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Yeni güncelleme ile mi geldi bilmiyorum ama artık kampta uyurken gecelik giyiyorlar billy ortalığı yakıyor

• Açık ara rank atlaması en sıkıcı meslek naturalist.

• Special edition çok gerekli mi? Singleplayer için gelen görevler hikayeyi ya da oyun süresini çok etkiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi active01 -- 3 Ağustos 2020; 22:3:12 >
  • active01 A kullanıcısına yanıt
    Hayır.

• Oyunu Tamamlamamış Arkadaşlar İzlemesin.

• Yeni meslek oyuna bir heyecan getirmiş mi ? Epeydir online'a bakmıyordum.
  • NaBuSe kullanıcısına yanıt
    Heyecandan çok değişik bir meşgale olmuş biz oyunculara.

• Red Dead Online Güncellemesi Yeni Efsanevi Timsahlar ve Daha Fazlasını Getiriyor

RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'nin çok oyunculu modu Red Dead Online için yeni bir güncelleme yayınladı.

Güncelleme The Naturalist rolü için iki yeni efsanevi timsah getiriyor. Taca Gator ve Sun Gator adlı timsahları Lannahechee River'da bulup yakalayabilirsiniz. Rockstar Games timsahları bulmak için en iyi zamanın sisli sabahlar olduğunu belirtiyor.

Timsahlardan kan örneği alırsanız iki kat deneyim puanı ve Harriet Davenport'tan ödül kazanacaksınız. Timsahların derisini soyarsanız Gus MacMillan'dan iki eşsiz giyim eşyası ve Corado Poncho kazanacaksınız.

Yeni giyim eşyaları:

Corchado Poncho ($198.99)
    Sandoval Jacket (10 Gold Bar)
    Windcliff Coat ($245.00)
    Fairbairn Dress ($130.50)
    Litten Dress (10 Gold Bar)
    Pedrosa Pants (6 Gold Bar)
    O’Quinn Hat ($185.00/8 Gold Bar)
    Tiltham Hat ($132.75/6 Gold Bar)
    Helsby Gloves (6 Gold Bar)
    Moreton Boots (6 Gold Bar)

Ayrıca bu hafta tüm atlar, tabancalar, çadırlar, kamp bayrakları ve kamp temaları %30 indirimli ve The Naturalist rolüyle oynayanları bonus içerikler bekliyor.

www.bolumsonucanavari.com
    Red Dead Online Güncellemesi Yeni Efsanevi Timsahlar ve Daha Fazlasını Getiriyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Red_Dead_Online_Guncellemesi_Yeni_Efsanevi_Timsahlar_ve_Daha_Fazlasini_Getiriyor-103548.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Ağustos 2020; 10:33:21 >

• degerli arkadaslar epilogdan sonra john matston ile neler yapiliyor gorev varmi suclu yakalamaktan baska?

• sadece50 kullanıcısına yanıt

var hocam, marston ve aile ilişkileri ağırlıklı ve dutch ile ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

var hocam, marston ve aile ilişkileri ağırlıklı ve dutch ile ilgili
    nereye gitmem lazim johnun evinin oralara mi gorev yapmak istiyorum

• yeni timsahların spawn olduğu bölgede 2 günde 3 oyun günü geçirdim hala denk gelemedik. bulan var mı?
  • Mcmxcıv M kullanıcısına yanıt
    belirli zamanları var ama ben tamamen şansa denk geldim siyah olana sun gator olanı bende arıyorum ama hala bulamadım 🍀

• Mcmxcıv M kullanıcısına yanıt
    Aynı dertten muzdaripim ben de. Yine yapacak bir halt kalmadı,haritada oradan oraya hayvan çıkarmı diye dolanıyorum ama nafile.

• 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.