Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Resmi Yama Destek (Silinsin) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
3
Favori
5.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o şikayet eden korsan oyuncular acaba şöyle mi düşündüler bunları şikayet edelim çeviriyi bedava yayınlasınlar birde çeviriye paramı verecem torrentcıyım ben zihniyeti şimdi daha türkçe ceviri bulur da oynarsınız ...
  • rockstar ve ubisoft gibi milyar dolar basan firmalarda sizi çok takacaklardı ya zaten. şu firmalara mesaj atma olayına bi tarafımla gülüyorum. ciddi ciddi gönderen var mı böyle mesajları bu firmalara yazık lan
  • yok arkadaşım bu lanet olası firma duvar gibidir cevap bile alamazsın. ama her nasılsa karaktersiz bir takım insanların şikayetine cevapsız kalmamışlar. hayret ! Ama iş ''eee gel o zaman resmi yama yapalım'' dediğinde ise seni adam yerine bile koymazlar.

edit : Ama deneyelim tabi ki, elimize yapışmaz ya. herkes mail atsın bakalım belki de benim gibi düşünenleri utandırırlar da bir tepki gösterirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAGON99 -- 18 Temmuz 2020; 9:6:26 >
  • Birşey kaybetmessiniz beyler, destek olun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osimdioyuncu

rockstar ve ubisoft gibi milyar dolar basan firmalarda sizi çok takacaklardı ya zaten. şu firmalara mesaj atma olayına bi tarafımla gülüyorum. ciddi ciddi gönderen var mı böyle mesajları bu firmalara yazık lan
    adamlar mesajları ciddiye alıp yamayı iptal ettiler

neyse ben desteğimi yapıyım mail attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EinemStick -- 18 Temmuz 2020; 9:53:4 >
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Yazacagim seyi ozetlemissiniz, isteseler turkce cevirirlerdi zaten ben boyle kalmasi taraftariyim.+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık çokta birşeyler için çabalamaya gerek kalmadı ölücü tayfa hedefine ulaştı bir bardak soğuk su içebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse sallamıyor anasını satim herkes bedavacı olmuş.. Biraz direnç gösterin beyler.
    Nüfusu 1-2 milyonu geçmeyen ülkeleri bile dikkate alınıp çeviri düzenliyorlar.Neden Türkçe yama düzenlemiyorlar diye sormuyor musunuz hiç kendinize ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaurosAldebaran -- 18 Temmuz 2020; 11:26:40 >
  • Adam istedigi destek mesajinda take twoyu irkci olmakla sucluyor Saka gibi bir konu, saka gibi bir destek mesaji
  • Türkiye'de ne potansiyel varmış merak ettim 10.000 satmamıştır bu oyun pc de siz bunları satış mı zannediyorsunuz ?
  • Take Two bu konularda çok sıkı. Mafia 2 ye mp getirecek ekibin başına ne geldi biliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: jem991

yardıma gerek yok ücretsiz olarak paylaşsınlar ve online oyunda kullanımdan doğacak sonuçlar kullanıcıya aittir desinler oldu bitti kimse yasal bir yaptırım uygulayamaz ama para tatlı tabi yapmazlar illa satacaklar.
    Hocam ortada emek varsa parası istenebilir. Ha birisi çıkar der ki bakın ben çevirdim alın bedava o da onun kararıdır. Fiyat 30tl çokmuş 10tl bağıs adı altında olsaydı olurmuş bence

• bu konuda benim anlamadığım tek şey var bir başlık açılıyor belli bir sayfaya ulaşıyor sonra kapatılıyor sonra biri daha başlık daha açılıyor bir süre sonra oda kapatılıyor adminlerin amacı ne
  • Çeviri grubu iptal gerekçesi hakkında hiç bir açıklama yapamayacaklarını duyurmuştu...Bu hiç bir açıklama yapamama nedeni firmayla resmi yerelleştirme sürecine girdikleri anlamına gelebilir...Bildiğim kadarıyla bu anlaşmalar tam ve mutlak gizlilik durumlarını içeriyor...Yani hiç belli olmaz neler olacağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Türkiye'de ne potansiyel varmış merak ettim 10.000 satmamıştır bu oyun pc de siz bunları satış mı zannediyorsunuz ?
    10 bin satsa yarım milyon dolar yapıyor, türkçe yerelleştirme çalışmasını 50 bin dolara yaptırsalar 450 bin dolar karda oluyorlar gene ve türkçe olsa 10.000 değil 30.000 satardı bu da 1.5 milyon dolar yapardı
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    istenir ama nasıl ? Düşünki sen 5 sene boyunca bir kitap yazmaya çalıştın ve sonunda bitti se satıp gelir elde etmeye başladın ben bu kitabı alıyorum başka bir dile çeviriyorum ve sana hiç bir şey vermeden senin harcadığın 5 yılı göz ardı edip kendim için para karşılığı satıp kar elde ediyorum bu ne kadar doğruysa onların yaptığı o kadar doğru. sana sorup sana bir pay versem haklısın.
  • Olm devlete şikayet etmeyin ya yasaklarlar ya da vergiyi artırırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 18 Temmuz 2020; 12:31:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmetxx12xx kullanıcısına yanıt
    oyunun korsanı yok şikayet edenlerin tamama yakını oyunu parasını verip alan kişiler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.