Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
116
Favori
566.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam zaten ds4'ü dört dörtlük şekilde tanıyor ve her oyunda konsol hassasiyetini fazlasıyla veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu yama ps4 çıksın bi oyun parası vermeye razıyım

... pc sahibi arkadaşlar bu konuda çok şanslı ...

bu ekibin watch dogs2 yamasını yükledim ps4 için ellerine sağlık on numara olmuş 👍

eminim buda çok güzel olacaktır ...

verilen her emeğin karşılığı olmalı ... bu işler sanıldığı kadar kolay değil ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralı ve gönüllü çalışma arasında bir fark var

Gönüllü yapılan işte ekibin ismini sayıklarsın da
    paralı yapılan işte verdiğin paranın karşılığını almak istersin sadece

yani Anonymous helal olsun yerine Anonymous al paranı ver yamayı gibi

Dolayısıyla ücretli yama çıkaran ekiplerin sevgi mesajları beklediğini zannetmiyorum zaten

aslında bizlerin paralı yamalara karşı çıkmaması gerekiyor Çünkü dünyada çark böyle dönüyor sektörde Türkçe dil desteği sunmayan bir ton oyun var
    eğer TR Dil desteği eksiği giderilsin istiyorsak çarkın dönmesine izin vermeliyiz. Gönüllü çalışma bozuk çarktan başka bir şey değil randomdur çıkabilir de çıkmayabilir de paralıysa sağlam çarktır sürekli çıkartır sana

3 5 değil aaa indie farketmeksizin dolu tr yama görmek istiyorsak ücretli yama sektörüne destek vermeliyiz.

• Bence yamalar, sürekli olarak paralı olmamalı. Pek çok yamayı satın almış biri olarak yazıyorum. Arkadaşların yamaları satılabilmesi için kopya korumayla çok fazla uğraşıyorlar. Türlü saçma buglar oluşuyor.

"- yok sunucular saldırı altında, sistemi kapadık."
    "- yok yeni güncelleme ile şu bozuldu, suncuya bağlanıp şifrenizle yamayı yeniden kurdurun."
    "- yok filanca yazılımla, yama birlikte çalışmıyor..."

Abudik guıbidik türlü hatalar. Para ödeyip aylarca bu saçmalıklara maruz kalmak hoş değil. Yarı amatör şekilde olucak işler değil bunlar. Yani firma değilsin bir ciddiyetin yok. Ama ben kredi kartıyla sana ödeme yapıyorum. Bence makul olan, yamalar en fazla iki ay ücretli dağıtılmalı. Sonrası ücretsiz paylaşım olmalı. Zaten almaya meraklı olan benim gibi pek çok kişi, o sürede ücreti ödeyip temin eder. Para vericek adam zaten öğrenci kesimi değil, esas kesim çalışan kesim. Bu kesimde 20 lirayı dert etmez. Ama insanları bezdirmemek lazım. Bence bu iş modeli bir noktadan sonra tatsız şeylere gebe. Birileri yamayı kırmaya kalkacak. Sürekli bir sidik yarışı olucak. Para ödeyenler yukarıda bahsettiğim durumlardan zırt bırt madur olup duracak, sinirler gerilecek.

(Yıllardır oyun yapımıyla uğraşan. İki Star Wars oyununu "Jedi Academy ,Jedi Outcast" Türkçe'ye çevirmiş bir yazılımcı olarak yazdım bunları. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 29 Ekim 2019; 20:16:55 >

• Yama daha çıkmadı mı. Çok yavaşsınız arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Bu mesaj silindi.
    Hocam merak ettim Witcher hayranısınız sanırım The Witcher 3 Wild Hunt'ın Türkçe yaması çıktığında parayla destek oldunuz mu? olduysanız ne kadar verdiniz. He bu arada oyunlar senin ülkende kur yüzünden pahalı bilmiyorsun sanırım
  • Anonymous'tan 29 Ekim Hediyesi!

Yüce önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk insanına cumhuriyeti hediye ettiği bu güzel günde, biz de Anonymous olarak sizlere ufak hediyelerde bulunmak istedik.

Watch Dogs 2 çevirimiz, artık ücretsiz erişilebilir! Sitemizden kolayca indirip oynayabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 için oluşturduğumuz geniş kadromuz donanımhaber konumuzda ve sitemizde açıklanmıştır!

Mad Max projemizin çeviri oranı %90 olup, buraya tıklayarak YouTube kanalımızda yayınladığımız oyun içi videoyu izleyebilirsiniz.

Hitman 2016 projemizin çeviri oranı %55 olup, buraya tıklayarak YouTube kanalmızda yayınladığımız oyun içi videoyu izleyebilirsiniz.

Hitman 2018 projemizin çeviri oranı %60 olarak güncellenmiştir.

Bizlere destek verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Anonymous, sizin destekleriniz sayesinde üretiyor, üretmeye de devam edecek!

• walküre kullanıcısına yanıt
    Hay Maşallah. Harikasınız. Dev bir kadro oluşturmuşsunuz. Hepinize kolaylıklar dilerim.
  • Maşallah diyelim kadro baya kalabalık umarım bu kalabalık kadro en hızlı şekilde bu yamayı bizlere kavuşturur oyunu satın aldım yama çıkınca yamayla hikayesini bitireceğim :)
  • Kadronun Maşallah'ı var. Umarım yarı yolda 3-5 kişi kalmazsınız. Kolay gelsin arkadaşlar.
  • Red dead 2 yi Türkçe oynamak hayatta ki her şeye değer benim için tekrar teşekkürler.

Nazar değmesin kadro da çok geniş olmuş, tahmin ettiğimden kısa sürecek gibi harikasınız gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey maşallah 35 kişi saydım yanlış saymadıysam umarım bi hevesle yola çıkıp sonra yarı yolda bırakanlar olmaz
  • Herkes bir maşallah çekmiş ama haklılar :) Kolay gelsin hepinize.
  • Çeviri yüküne uygun bir çevirmen sayısı görüyorum mutluluk verici..

Kolay gelsin.
  • Kadro bayağı bir genişmiş kolay gelsin arkadaşlar başarılar dilerim hepinize.
  • size katılıyorum üstad ortada bir emek var herkes emeginin karsılıgını almalı. sonucta yama yapanlar özel hayatından kısıp ugrasıyorlar bu ceviriler icin. siz gecen gün oyunu bitirdim demiştiniz kacsaat oynadınız acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 30 Ekim 2019; 2:31:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.