Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
116
Favori
566.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 kişi saydım umarım 5 ay gibi bir sürede çıkar merakla bekliyoruz 😁

• Çeviri yükü netleştikten sonra en iyi ihtimalle 6-8 ay arasında tamamlanır diye tamin ediyorum şahsen. Tabii birde test kısmı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerald008

Bu mesaj silindi.
    Mesajı silmiş. Ne komik insanlar var.
  • Pre-load bekleyen arkadaşlar. Açılmıştır oyunu indirebilerisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerald008

Bu mesaj silindi.
    😁😁😁👏👏👏👏👏

• Saydığım kadarıyla 35 tane çevirmen, bu projede yer alacakmış. Bakalım 35 çevirmenle ne kadar sürede çeviri bitecek. Bu kadar çevirmenin, tek bir oyunu çevirdiğini ilk defa görüyorum. Umarım çeviriler uyum içerisinde olur.
  • Beni çok sevindirdi bu çalışma.Umarım herhangi bir aksilik yaşanmaz ve en kısa sürede çıkarılır.ücreti ne ise veririz bu oyuna gerçekten değer ve ortada bir emek var.İyi çalışmalar diliyorum takipteyim.
  • Bu oyunun İngilizce seviyesi gayet anlaşabilir bir seviyede, cidden anlamamak için İngilizce'nin i'sini bilmemek gerek. Adamlar gayet basit terimlerle, kelimelerle hikayeyi kurgulamı ve aktarmış öyle çok zor bir ingilizcesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante_08 -- 30 Ekim 2019; 22:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante_08

Bu oyunun İngilizce seviyesi gayet anlaşabilir bir seviyede, cidden anlamamak için İngilizce'nin i'sini bilmemek gerek. Adamlar gayet basit terimlerle, kelimelerle hikayeyi kurgulamı ve aktarmış öyle çok zor bir ingilizcesi yok.
    Köstekspor cular başladı yine.

Yav bi kere de Destek olun yav. Yani söz konusu Dünyaca ünlü bir oyunu Ana Dilimizde oynamak ve sen gelmiş artiz artiz ne konuşuyorsun.

Herkes çat pat ingilizcesiyle elbet bişeyler anlayarak oyunu oynar ama burda olay bu değil..
  • Dante_08 kullanıcısına yanıt
    dedi ve beyin koşarak uzaklaştı. bilmiyorum kardeşim ben ingilizcenin i sini bilmiyorum. bilemk zorunda da değilim. saolsun arkadaşlar çoğu oyumu Türkçeye çeviriyor misler gibi oynuyoruz oyunu.
  • Bir de oyun Türkçe geliyormuş haha amma gülerim. Abi bu işi fırsata çevirip önceden duyuru yapmanız çok abes oldu bilginiz olsun, yoksa ben parasında değilim yanlış anlamayın emeğin karşılığı bizde verilir o da ayrı. Erken hareket etmeniz olmadı sadece. Fırsatçı gibi göründünüz milletin gözünde iyi bir intibah bırakmadınız diye düşünüyorum.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eleştiriniz için teşekkür ediyoruz. Aynı görüşe sahip arkadaşlar olabilir diye genel bir cevap vereyim :)

Biz diğer bütün çeviri grupları ile konuştuk ve onlar da başarı dileklerini ilettiler :)

Ayrıca, büyük bir çevirmen ekibi de kurduk ilk mesajda görebileceğiniz üzere. Bunu tabii ki de RDR2'nin ismini kullanarak yaptık. Projeye en iyi şekilde hazırlık yapabilmek ve sizlere en iyi şekilde sunabilmek için böyle bir şey yaptık yani. RDR2 olmadan, bu kadar fazla sayıda çevirmen toplanabilir miydi? Ki alımlara da devam edeceğiz. Muhakkak aramızdan eksilenler de olacaktır, aralarına yeni eklenenler de...

Sözün özü, umarım anlatabilmişimdir :)

İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 31 Ekim 2019; 2:2:40 >
  • Dante_08 kullanıcısına yanıt
    hocam örnek verebilir misiniz oyunun diliyle benzer dil kullanan bir oyundan? ben kendim oynarken göreyim diye hiç bakmadım oyuna dair bir şeye ama dilinin ağır olduğunu duydum, o yüzden de yamayı beklemeyi düşünüyordum. eğer dediğiniz gibi ağır bir dili yoksa yamayı beklemeden alayım ben de.
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Pre-load da inen dosyalar ile çevireye başalabilir musunuz? Biliyorum işiniz zor. Tahmini bir sre verebilseniz güzel olur. Kolay gelsin.
  • FiratYapiciTR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an inceliyoruz. Hiç merak etmeyin duyurusunu yapacağız. Bizim de gayemiz bir an önce çeviriye başlamak :)
  • Zor bir yükün altına girmişsiniz. Umarım yarı yolda bırakmazsınız. Emekleriniz için şimdiden teşekkürler, kolay gelmesini diliyor ve dört göz ile bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 31 Ekim 2019; 2:57:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiratYapiciTR

Pre-load da inen dosyalar ile çevireye başalabilir musunuz? Biliyorum işiniz zor. Tahmini bir sre verebilseniz güzel olur. Kolay gelsin.
    Dosyalar şifreli ön yükleme olduğu için. Openiv programcısı açıkladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ISKA

Dosyalar şifreli ön yükleme olduğu için. Openiv programcısı açıkladı.

Alıntıları Göster
    Dur korkutma insanları

Ek olarak oyun yayınlandıktan sonra şifreyi çözeceğini de söyledi arkadaşlar.

"and will be decrypted at the release time."

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.