Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
116
Favori
566.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolay gelsin oncelikle iki soum olcak ben orjinel aldim bu oyunu turkce yama yapabilcem mi
    yoksa sadece korsanda mi olcak
  • Red Dead Redemption 2 çevirimiz, her sürüme uyumlu olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 3 Kasım 2019; 1:15:35 >
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Oyun çıktığı gün çevirmelere başlanır mı?
  • Çevirmen kadromuz hazır. Dosyalar çıktığı gün başlanacak ve açıklanacak.
  • tahminen çeviri ne zaman biter bir tahmini olan var mı ?
  • Allah yardımcınız olsun inşaAllah, Bütün çalışma arkadaşlarınıza kolaylıklar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çeviri çalışmanız bitmeden oyunu oynamayı düşünmüyorum. Kolaylıklar Dilerim hepinize.
    Ayda 200.000 çeviri yapabildiğinizi biliyorum 10 kişi ile bu ekiple ayda 400.000 kelime yaparsanız 5 aya biter diye düşünüyorum? Yoksa çok mu tutarsız uçtum 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında çok tutarlı bir tahmin yürüttünüz. Control’de 6-7 kişi 12 günde 100.000 kelime çevirmişti. Keza Wd2’nin son ayında 200.000 kelime çevrildi. Lakin aradaki fark şu ki, bunlar “hadi hemen proje bitsin” diye sanki maratonda son düzlükteymişcesine yapıldı. Ama RDR2 maratonun kendisi. Çevirmenlerimizi (maraton koşucularımızı) ilk günden bu kadar yorar ve ittirirsek maratonu bitirebilecekleri nefesleri kalmaz. Tabii ki, elimizden geleni yapacağız, sizi her aşamada haberdar edeceğiz ama bunun bir maraton olduğunun da unutulmaması gerektiğini düşünüyorum.

Herkese sabırsızlığı ve desteği için çok teşekkür ediyorum. Bize itici güç oluyor bu. Oyun dosyaları açılır açılmaz çeviri başlanacak. Size çevirinin her aşamasından bilgi verilecek. Beklemede kalın :)

Tutarlıysam o zaman süper. 5-6 ay böyle proje için süper bir süre ki dahada erken çıkabilirsiniz diye düşünüyorum.
    Haklısın tabi iç organize ve ekip çalışması durumunu en iyi siz biliyorsunuz. Ve uzun sürede ekibin moral motive yüksek tutmak önemli. Ekibinize de özen göstermeniz güzel. Bu işine saygı duymaktan geçer👍🏽. En kısa sürede bitirip bizleride mutlu edersiniz. Siz aynı ilgi alaka ve iyi çalışmayla devam ettiğiniz sürece maddi manevi itici güç olmaya devam edecek her oyuncu. Şimdiden elinize sağlık 👍🏽 Beklemedeyiz ☺ Kolay gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çeviri grubuna youtube kanalından da destek olalım. abone olun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mari Lwyd

Rockstar launcher yamayı engeller mi ? Konu hakkında bilgisi olan var mı? Engeller diyenler çoğunlukta ona göre Rockstar launcherdan alım yapıcam bugün? oyunu parayla alıp türkçe oynayabilmek icin korsan indirmek saçma olur
    GTA 5’in yamasını engellemedilerse bunu da engellemezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

GTA 5’in yamasını engellemedilerse bunu da engellemezler.

Alıntıları Göster
    Bir ara onlinede banlama olayı vardı türkçe yamada.
  • Şimdiden kolay gelsin. Watch Dogs 2 yamanızı aldım, bunu da alırım.
  • Hadi bakalım inşallah. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Ekibe teşekkürler.

• 5 kasim saat 00:00'da oyun oynanabilecek mi pc'de acaba?
  • Bu pojenin bitişi garanti olsa oyuna önsipariş çekerim
  • Merhaba, şu ana kadar herhangi bir projeyi yarıda bırakmadık. İçiniz rahat olsun :)

Oyun, bugün, gün içerisinde çıkışını gerçekleştirecek. Metinler çıkıp, çeviriye hazır olduğumuzda size bilgilendirme yapacağız. Çok uzun süreceğini düşünmüyoruz bu işlemin, merak etmeyin :)
    bunu duymak güzeldi.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.