Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.987
Cevap
116
Favori
566.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekip kalabalık 5 aya çıkar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

hocam örnek verebilir misiniz oyunun diliyle benzer dil kullanan bir oyundan? ben kendim oynarken göreyim diye hiç bakmadım oyuna dair bir şeye ama dilinin ağır olduğunu duydum, o yüzden de yamayı beklemeyi düşünüyordum. eğer dediğiniz gibi ağır bir dili yoksa yamayı beklemeden alayım ben de.
    Hocam benim İngilizcem basit-orta arası bir şey ona rağmen çok rahat hikayedeki olayları, gelişmeleri anlayarak oynadım, bitirdim. Yani arada 1-2 tane bilinmeyen kelime ve terim elbette çıkar ama çok nadir. Onları da tek tıkla öğrenip hikayeyi rahatça çözebilirsin. Diğer köstek oluyosun diyenler içinse; Köstek olmuyorum, çevirilmesi tabii çok iyi kendi dilimizle rahat rahat çevirme derdi olmadan oynamak harika elbette. Demek istediğim sadece oyunun İngilizce seviyesinin burdakiler abarttığı kadar ağır veya karmakarışık olmadığı. Rockstar elinden geldiğince basit bir dille oyunu anlatmış en fazla da bu kadar olmuş.

• inş yama çıkana kadar ps4 ün ilgili sürümüde kırılır bizde türkçe oynayabiliriz fakat ekibe bir sorum olacak ...

ps4 ün ilgili sürümünün kırılması durumunda bu yamayı ps4 için uyarlayabilecek ekibiniz mevcutmu ?

.. benim bildiğim türküyede bu işi yapan 2-3 kişi var sadece ve o arkadaşlarında ellerinde bir sürü iş ve proje var ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante_08 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler hocam, demek söylendiği kadar ağır bir dili yokmuş oyunun.
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    yamayı yapan arakdaşların emeğine sonuna kadar saygı duyuyorum ancak işin içine para giriyorsa dediklerine sonuna kadar katılıyorum..
  • steam e çıkana kadar çevrilir inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

steam e çıkana kadar çevrilir inş
    Rockstar patronu yalan söylemediyse eğer, bu oyun Aralık ayına kadar çevrilemez. Aralık ayında Steam e geliyor.

• şu konunun güzelliğine bak her gün açıp birkaç dakika baka baka zevk alıyorum resmen..
  • son zamanlarda gelen nadir güzel haberlerden şimdiden kolay gelsin
  • Rockstar launcher yamayı engeller mi ? Konu hakkında bilgisi olan var mı? Engeller diyenler çoğunlukta ona göre Rockstar launcherdan alım yapıcam bugün? oyunu parayla alıp türkçe oynayabilmek icin korsan indirmek saçma olur
  • Darısı the outer worlds'ün başına
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Biz de o kadar kişiyle GTA V çevirdik, unutulmuşuz hemen :(. Vay be...

Gerçi yamayı çıkarmaya yakın bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azaldık ama olsun, yılmadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 2 Kasım 2019; 10:25:19 >
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Sizlerden Outer Worlds'ü de görsek harika olmaz mıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valas -- 2 Kasım 2019; 11:3:39 >
  • Takip.
  • merakla bekliyoruz. Oyunu rockstar louncher dan aldım umarım bir sorun yaşamadan yamayı kurup oynayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Merhaba, şu an inceliyoruz. Hiç merak etmeyin duyurusunu yapacağız. Bizim de gayemiz bir an önce çeviriye başlamak :)
    Hocam dosyalara ulaşabildiniz mi, ön yükleme ile. Açılıp çevrilebilir durumda mı oyun?
  • Çevrilecek oyunun RDR 2 olmasıyla sebebiyle bayağı bir kişi katılmış çeviriye. Metinleri görünce abi bu ne, çok fazla bu vs gibi bahaneler üretip kaçmazlar ve sıkıntısız sorunsuz bir süreç olur inş. İnş tropico 6 gibi bir olay yaşanmaz diyeyim. Bilenler anlamıştır neyi kastettiğimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Hocam dosyalara ulaşabildiniz mi, ön yükleme ile. Açılıp çevrilebilir durumda mı oyun?

Alıntıları Göster
    Dosyaların şifresi değişmiş. Oyun yayınlandığı zaman çözülmesi lazım şifrenin. OpenIV den gelecektir yine.

• dostum outer worlds u çevirmeyi düşünen grup var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

dostum outer worlds u çevirmeyi düşünen grup var mı?
    Bilmiyorum maalesef.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.