rica ederim. linke bütün orijinal metinleri içeren rdr2-translator.xml dosyasını bıraktım belki işinize yarar. |
Red Dead Redemption 2 Türkçe yerelleştirme(Sadece Hikaye)%53 (2. sayfa)
-
-
Tüm diyaloglar ve metinler var mı bunda?
-
evet, american.rpf dosyasındaki bütün metinler/diyaloglar var bunun içinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@AgentSilhouette hocam başlayın siz bir an önce şu oyunu türkçe oynayalım artık. :)
-
Bu bahsettiği ASI olayını nasıl kullacağız? Bilginiz var mı?
-
Linkteki zip dosyasını indirip dinput8.dll ve ScriptHookRDR2.dll dosyalarını oyunun kurulu olduğu klasöre atacaksınız, ondan sonra rdr2-translator.asi ve rdr2-translator.xml dosyalarını da aynı şekilde klasöre atacaksınız.
-
Yaptık ancak oyunda diyaloglar değişmiyo. Oyunun en başındaki diyalogları bulduk ve değiştirdik. Ancak oyunda değişmiyo. ASI nasıl kullanılır veya mod nasıl kullanılır bilgim yok hiç.
-
Şu oyunu çevirecek insanın duacısı olurum. Bu oyunu medium ayarlarla belki 40-50 fpsde oynayacağım ama grafikleri için, oynayışı için, hikayesi için merak ediyorum. Türkçesi çıkar çıkmaz başlıcam.
rdr2-translator.xml dosyasinda sorun vardi, bunu deneyebilirsiniz.
-
dün attığınız bölümü çevirdim. özelden atamıyorum sms doğrulaması gerekiyormuş, buradan indirebilirsiniz.
-
Hocam eğer çevirme niyetiniz gerçekten var ise, çevirdiğiniz yerleri düzenli olarak atarsanız imlâ ve yazım kurallarını günü gününe uyarlayabilirim. Çevrilen kısımları oyuna aktarabildiğiniz sürece başka sorunlar çıkacağını sanmıyorum.
Umarım tamamlanır güzel bir yama olur.
Gerçekten çok teşekkür ederim bazı yerleri çevirmeyi unutmuşsunuz ama onları da ben çeviririm.
-
rica ederim. aslında unutmadım o bölümlerin nerede gectiğini bilmediğim için yanlış çevirmek istemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: delidolubirisiGerçekten çok teşekkür ederim bazı yerleri çevirmeyi unutmuşsunuz ama onları da ben çeviririm.
Hocam çevirdiğiniz kısımları oyunda denediniz mi? Oyuna aktarım da sorun var mı acaba?
-
Yok hocam yine olmuyor. XML dosyasında değiştirdiğimiz şeyler oyunda çalışmıyor. Bir tuş falan mı var modu aktif etmek için? Yoksa oyun başladığı gibi mi aktif oluyor?
-
Hayır, scripthook'u kurup asi dosyası ile xml dosyasını oyunun kurulu olduğu klasöre atmak yeterli. Oyunun Steam sürümünü mü kullanıyorsunuz? Şimdi yine denedim son attığım xml dosyası ile sorunsuz çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvbxq -- 18 Nisan 2021; 23:38:59 >
Yok ben direk Rockstar Games Launcher üzerinden açıyorum oyunu. Oradan satın almıştım.
-
Oyun klasöründen tüm dosyalar ve boyutları görünecek şekilde SS atabilir misiniz?
Edit: Oyundan yeni aldığım ss: https://imgur.com/a/lnwI7ux
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvbxq -- 19 Nisan 2021; 0:2:25 > -
Buyrun atıyorum ss:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X