Eğer bir süre daha gelmezse string tranlator kullanacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption 2 Türkçe yerelleştirme(Sadece Hikaye)%53 (5. sayfa)
-
-
Cevapladığınız için sağolun ancak 4.0 sürümü ile olmuyormu bir sorun mu çıkıyor.?
-
Anladım hocam sağolun.
-
Hayırlısı olsun hocam. Çevirdiğiniz kısımlarla ilgili noktalama kuralları, imlâ kuralları vs gibi düzeltmeler yapabilirim text dosyalarını atarsanız, hem daha güzel bir yama olur, hem de test sürecinde sizin için bir nebze kolaylık olur. Düşünürseniz pm atabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekliyoruz
Rdr2 bitince Rdr1 için bir şeyler düşünür müsünüz?
İlk 4 görevi çevirmiştik geçen sene ama arkafasim bırakınca yarım kalmıştı. Toplamda 56 görev var.
En azından sadece görevler olsa bile idare eder hikaye için.
Toplamda ise:
56 bin satır ve 480 bin kelime mevcuttu rdr1'de.
Bu biterse aklımda bir şeyler var hocam.
-
hocam hikayeyi bitirdikten sonra yan görevleri falan düşünür müsünüz ?
yan görevlere el atacak mısınız acaba
-
İnşallah. Bu biterse yan görevlere el atarsan müthiş olur ya damga vurursun çok isterim benim gibi binlerce insan bekliyor kütüphanemde oyun öyle duruyor hiç oynamadım hikayeyi lütfen yan görevleride çevirirsen memnun olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrrystaL -- 11 Mayıs 2021; 17:30:39 > -
Geliyor gelmekte olan
-
yan görevleri başka bir arkadaş çevirse sizin için daha hızlı olur elinize kolunuza sağlık çok teşekkür ederim şimdiden
-
Kimse el atmıyor hocam. Birkaç kişi destek olsa hikâye kısmı en azından kısa zaman da biter. Ama gel gör ki söze gelince bülbül olanlar icraata gelince deve kuşu oluyor. Tek başına devam ediyor arkadaş, Allah yardımcısı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Killingdownyan görevleri başka bir arkadaş çevirse sizin için daha hızlı olur elinize kolunuza sağlık çok teşekkür ederim şimdiden
Yan görevler çevirilmiyor diye biliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Bu oyunu %100 olmak kaydıyla çevirmek istiyorum. Dil dosyalarını nasıl düzenleyebileceğimi anlatabilir misiniz acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mayob IIMerhaba arkadaşlar. Bu oyunu %100 olmak kaydıyla çevirmek istiyorum. Dil dosyalarını nasıl düzenleyebileceğimi anlatabilir misiniz acaba?
Çeviriyi yapan arkadaşa yardım etseniz daha iyi olur hocam tek kişi baya zor olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: WishBoneeÇeviriyi yapan arkadaşa yardım etseniz daha iyi olur hocam tek kişi baya zor olur
Alıntıları GösterBirden fazla kişi olduğunda devamlılığı bozmadan ilerlemek çok zorlaşıyor. Tercih etmiyorum.
-
Zartzurt'un çıkardığı yamayı indirirsen oyundaki tüm textler Metin dosyasının içinde düzenlenebilir halde -
Düzenlediğim metinleri oyuna nasıl aktarabilirim ve Türkçe karakter ekleme işini nasıl çözerim? OpenIV kurdum fakat ilgili dosyaları bulamadım. İlgilenen olursa hemen şimdi başlayabilirim.
-
Hocam şöyle söyleyim, normal bir oyunun çevirisine başlayıp bitirebilirsiniz, ama konu RDR2 olunca bu o kadar kolay değil. En azından dışarıdan göründüğü kadar değil. Oyunun toplam satır sayısı 250 bin civarı. Düzenlemek için açtığınız da bile şaşırıyorsunuz. Tek başınıza tamamını çevirmek 1 seneden fazla sürer. Size önerim, konuyu açan arkadaşa özelden pm atıp kendisiyle konuşun. Projeyi beraber devam ettirin. Hem 2 kişi olunca işiniz kolaylaşır, hem de yama oyuncularla daha erken buluşur. Konu sahibi arkadaşın önceliği ana hikâyeyi bitirmek. Sizde katılırsanız ana hikâyeyi bitirip, daha sonra oyunu yüzde yüz olarak çevirmek için konuşursunuz. Bu hem sizin için, hem konu sahibi arkadaş içinde oldukça güzel olur. Eğer niyetiniz varsa tabiki. Çeviri işine RDR ile başlamak, işe başlamadan bitmesine yol açabilir 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X