Konu kilitlenirse halihazırdaki gibi motivasyon içeren mesajlar da engellenmiş olur. Bu çeviriye de laf edip moral bozmaya çalışacak bir insan düşünmek bile istemiyorum Dolayısıyla açık kalması bence daha iyi |
Red Dead Redemption 2 Türkçe yerelleştirme(Sadece Hikaye)%53 (7. sayfa)
-
-
Yama bugun yayinlacak mi? Bekliyo oyun oyun oyle ilk 3 chapter i oynayalim bari
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saat 9'a yetiştirmeye çalışacağım.
-
Aşırı büyük bir yükün altına tek başına girmişsin hocam. İnşallah sonuna ulaşabilirsin. Kolay gelsin.
-
Merhaba oyuna girdim ama ingilizce haen acaba bi ayar mı yapmam lazım,pardon ana görevler türkçe ama menüler ingilizce.Gayet güzel ama hikaye teşekkür ederim
Edit:Çok güzel olmuş yama ya eline sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 24 Mayıs 2021; 19:38:22 > -
Bitişe yakın olduğunda belli etmeden yamayı yayınla derim..
Bu oyunun yaması lanetli senide şikayet edecek ilginç zekalar ile karşılaşman olası kolay gelsin..
-
kardeş yükledim ama oyun açılmıyor ..Rockstar Games Launcher kullanıyorum ordan satın almıştım..
-
bende de açılmıyor. oyun orjinal
-
Hocam bende açılıyor ama sanırım siz de bir sorun var yarına kadar düzeltmeye çalışacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamadimki hocam bende launcher acmiyor oyunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"vfs.asi" dosyasının Windows Defender tarafından engellenmediğine emin olun. Bu dosya oyunun konumu içerisinde olmaz ise oyun açılmıyor. Defender veya harici bir virüs programı kullanıyor iseniz bu dosyaya izin verin. Bir de o şekilde deneyin. Hem orijinal oyun için, hem de korsan oyun için denedik, herhangi bir sorun ile karşılaşmadık.
-
vfs.asi bu dosyayı silince bende oyun açıldı ve türkçe altyazı gözüküyor..sadece noktasız harfler kare şeklinde gözüküyor..
-
Windows defenderdan vfs.asi'ye izin verin kutucuk sorunu düzelir. OpenIV 4.1 henüz yayınlanmadığı için bir süre böyle yayınlamak zorunda kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidolubirisi -- 26 Mayıs 2021; 15:22:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dosyaya dışlama verdim yine açılmadı oyun, silince açıldı ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino78 -- 26 Mayıs 2021; 22:30:59 > -
Hikayenin kalan kısmının çevirisi devam ediyor mu acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 gün ara vermek zorunda kalmıştım bugün tekrar başladım.
-
Teşekkür ederim bu arada size dmden bir soru sorabilir miyim ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tabii
-
konuya biraz yabancıyım hikayenin tamamı çevirilimi şuan act 6'ya kadar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X