Hiç fark etmez, isterse üç yıl sürsün. Ben keyif aldığım için yapıyorum bu işi. |
Red Dead Redemption 2 Türkçe yerelleştirme(Sadece Hikaye)%53 (6. sayfa)
-
-
Scripthook yöntemi ile entegre edebilirsiniz metinleri oyuna. OpenIV yeni güncelleme gelmediği için oyuna gömme kısmı yok şuanda. Scripthook da da zorlayıcı bir şey yok. 2. sayfa da olması lazım, orada bir arkadaş link verip nasıl olduğunu anlatmıştı. Ona bir bakın isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyunu adam akıllı bir yama ile oynamak nasip olur inşallah herkesin beklentisi bu yönde
-
Hocam akıl vermek gibi olmasın yanlış anlamayın.
Arkadaş ana hikayeyi çeviriyor,sizde yan görevleri çevirseniz nasıl olur?
Sebebini üstte anlattım.
-
Script yöntemine baktınız mı hocam? Denediniz mi?
-
Evet hallettim ama Türkçe karakter eklemeyi henüz çözebilmiş değilim.
-
Türkçe karakter sorununu bu modla çözebilirsiniz.
-
İlerlemeniz gayet güzel, kendinizi sıkmadan usanmayacak kadar yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü baya iş yükü ağır bir oyun diye biliyorum.
Bir de mümkün mertebe tahmini de olsa gün vermeyin sonrası malum neler gördü bu gözler neler işitti bu kulaklar.
Çeviriyi beta olarak eğer kesin ayrımlar var ise chapter chapter olaraktan yayınlayabilirsiniz, tabi siz daha hakimsiniz benimki bir fikir sadece.
Çeviriyi bitirirseniz size bir oyun hediye etmek isterim steam kullanıyorsanız çam sakızı çoban armağanı tadında.
Kolaylıklar diliyorum, iyi forumlar.
-
Oyundan atıyor.
-
Ben translate olan çeviriyi indirip oyuna aktardığım zaman beni de oyunun belli bir yerinden sonra atıyordu. inşaAllah bu yama ile o sorunu düzeltirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kolay gelsin.
-
Chapter 3 yamanın % kaçına denk geliyor?
%40'ına.
-
Helal olsun adamsın!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla helal olsun istikrarlı bir şekilde ilerleyip güncelliyor inşallah sonunu görücez isterse yıl sonuna kadar sürsün inşallah yan görevleride çevirirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ama hiç kızdırıp gücendirmeyelim bu arkadaşı. Oldukça az kalan gönüllü çeviricilere gözümüz gibi bakalım:). Çalışmalarının devamını diliyorum arkadaşım.
-
kolay gelsin, ne kadar sürdüğü hiç önemli değil.
eğer ki bir gün sadece ana hikaye değil yan hikayeleri de çevirmek istersen, %100 yaparsan helalinden 1.000 tl çalışır benden sana.
-
Mesela çeviri bitene kadar konu kilitlenebilir
Yamasını yayınlayamayan paralı yama sahipleri arkadaşın hevesini kırabilir
Gerçi şimdiye kadar müdahale etmediler bundan sonrada birşey çıkmaz diye düşünüyorum
Yada ikinci bir ihtimal yamanın büyük bir bölümünün tamamlanmasını bekliyor olabilirler
O yüzden dikkatli olmak lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X