Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Yama Projesinin İptali (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
5
Favori
55.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

Bu isi ticaret olarak yapanlar.yok olmadikca hicbirsey duzelmez👍bunlari tek tek bulup sikayet etmekte fayda var👍
    Abacı 15 günlük tatil yaramamış anlaşılan.
  • Arkadas amma saldiriya gecmis yav ahhahaha.
    Buna karsilik ne yapmak lazim?
    Ananyomus ekibinin suan ucretle satacagi yamalari sikayet etmek lazim.
    Arkadaslar acik net soyliyeyim.ing bilmiyorum.
    Onun icin .horizon zero dawn. Yamasi icin hazir metin ariyorrum .take.ve yapimci firmaya mail yollak icin.yardimci olabilecek arkadaslar özelden hazir kalip yollayabilirmi👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuat kamis.sen demiyormuydun,yama satisi yapmak yasak ise sikayet edin,burda bos konusmayin diye.
    Yama satisinin yasak oldugu kanitlandi.simdi ne diyorsun sikayet etmeyelimmi?ilk once senin ozun sozun bir olsun.sonra baskalarina bak👍

• Yama satışı felan değil mesele kıvırmayın. Mesele oyun dosyalarına müdahalenin yasak oluşu. Bu konuda hala aynı fikirdeyim. Yasaksa ağlamayın nereye şikayet ediyorsanız edin. Sözümün hala arkasındayım.

Eğer hak hukuk adalet seviyorsanız "ücretsiz yamaları" da şikayet edeceksiniz. O kadar bağlıysanız sözünüze. Ama sizde nerede o duruş? Translate yapılan yamalarda şirketler açısından illegal ve yasaktır o zaman. Neden o forumda cirit atıyorsun abacı? Ben söyleyeyim işine geldiği için.

İşinize gelince hak hukuk, işinize gelince ücretsiz olsun, translate olsun, anlayalım yeter..

Onu bunu geçin nerede büyük oyunlara başlatılan projeler hani? Son 1 aydır duyuru var mı? Yama var mı? Hani diyordunuz ya bunlardan ibaret değil yama sektörü, kendilerini bi halt sanıyorlar. Tamam hadi öyle bunlar bi halt değil. Yeni DUYURULAR, PROJELER nerede? Hani ücretsiz yamalar? Yok mu?

Omurgalı olun biraz. Sözünüzün eri olun. Zamanında ne olursa olsun destekleyelim diyip sonra da hakaret, aşağılama, şikayet diyip dansözlüğü feyz almayın hoş değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Yama satışı felan değil mesele kıvırmayın. Mesele oyun dosyalarına müdahalenin yasak oluşu. Bu konuda hala aynı fikirdeyim. Yasaksa ağlamayın nereye şikayet ediyorsanız edin. Sözümün hala arkasındayım.

Eğer hak hukuk adalet seviyorsanız "ücretsiz yamaları" da şikayet edeceksiniz. O kadar bağlıysanız sözünüze. Ama sizde nerede o duruş? Translate yapılan yamalarda şirketler açısından illegal ve yasaktır o zaman. Neden o forumda cirit atıyorsun abacı? Ben söyleyeyim işine geldiği için.

İşinize gelince hak hukuk, işinize gelince ücretsiz olsun, translate olsun, anlayalım yeter..

Onu bunu geçin nerede büyük oyunlara başlatılan projeler hani? Son 1 aydır duyuru var mı? Yama var mı? Hani diyordunuz ya bunlardan ibaret değil yama sektörü, kendilerini bi halt sanıyorlar. Tamam hadi öyle bunlar bi halt değil. Yeni DUYURULAR, PROJELER nerede? Hani ücretsiz yamalar? Yok mu?

Omurgalı olun biraz. Sözünüzün eri olun. Zamanında ne olursa olsun destekleyelim diyip sonra da hakaret, aşağılama, şikayet diyip dansözlüğü feyz almayın hoş değil..
    1 tamam iste yasak oldugu icin sikayet ediyoruz.hem lafimin arkasindayim sikayet edin diyorsun.hem buraya gelmis agliyorsun?
    2translate yamalar bedava yani hic kimse kimseyi keklemiyor 50.tl 100tl.yok efendim abonelik ,tamamem gonullu.
    3 translate sayfasina bakarsan 7.8 tane yama cikti bile suan. Stade of decay 2 👍
    4dansoz gibi kivirmayi cok net sekilde herkez gordu.
    Or:rdr2 yamasi😂daha iii dansozluk varmi bilmem😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

1 tamam iste yasak oldugu icin sikayet ediyoruz.hem lafimin arkasindayim sikayet edin diyorsun.hem buraya gelmis agliyorsun?
    2translate yamalar bedava yani hic kimse kimseyi keklemiyor 50.tl 100tl.yok efendim abonelik ,tamamem gonullu.
    3 translate sayfasina bakarsan 7.8 tane yama cikti bile suan. Stade of decay 2 👍
    4dansoz gibi kivirmayi cok net sekilde herkez gordu.
    Or:rdr2 yamasi😂daha iii dansozluk varmi bilmem😂😂

Alıntıları Göster
    Ya erol üstteki arkadaşlar bir şeyler tartışmışsınız ikinizinkinide okumadım ayda 2 3 kere gelir bakarım buraya her girdiğimde seni görüyorum. Kardeşim sen asosyal misin? Hiç mi seni seven birileri yok boşver yamaymış oymuş buymuş neden kafanı takıyorsun böyle şeylere sana üzüldüğüm için yazıyorum bu arada çeki düzen ver kendine biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞenapCenabettin

Ya erol üstteki arkadaşlar bir şeyler tartışmışsınız ikinizinkinide okumadım ayda 2 3 kere gelir bakarım buraya her girdiğimde seni görüyorum. Kardeşim sen asosyal misin? Hiç mi seni seven birileri yok boşver yamaymış oymuş buymuş neden kafanı takıyorsun böyle şeylere sana üzüldüğüm için yazıyorum bu arada çeki düzen ver kendine biraz.

Alıntıları Göster
    asosyal derken 7.24 burayı bekleyenlere soyle sen onusporcu adamım ben asosyal derken düsün birazsadece salondan 30 samimi arkadas cıkarhe suda var ayda 2.3 kere giriyorsan hic takip etme sende.daha cok sosyallas nası laf sokarım diye ugrasın benimde hobim bu.hosoma gidiyor

• yahu sen translate yamayla oyun mu oynadığını zannediyorsun? hadi zannediyorsun, yama satanla ya da onu kullananla ne alıp veremediğin var? git horizon zero dawn'ı translate çevir oyna. madem çok memnunsun o işlerden neden buralarda sürtüyorsun? demek ki bir kuyruk acın var. ben şahsen memnun olsam translate yamalardan, diğer taraflara girip bakmam bile ne yapıyorlar diye. örneğin translate yama bölümüne bir kez girmişliğim bile yok, umurumda dahi değil ne yaptıkları, senin de bu taraf umurunda olmasın git alakasız alt yazıyla oyna ne oynuyorsan işte.
  • Melankoli4 M kullanıcısına yanıt
    Sanami soracaktim,ne yapmam gerektigini,ahhahahah bu isi ticarete dokenler yok olup bitesiye devam😂😂👍👍

• Bu arada bu grubu maliyeye sikayet etmekte fayda var.gorelim bakalim sonuclari ne olucak😂 hala daha millet bunlari nasilda savunuyor.millete 250 tlden yamayi satican,valla ekipmi kursak 3.5 ogrenci ile,ey millet 100 .tlden falan keklenmeye raziysaniz bizde kuralim bir ekip😂😂

• Kendi fikrimi söylüyorum, bu işin içinde para olmazsa düzen ve kalitede sıkıntılar olabilir. Patreon da veya başka yerlerde ücretli satılan gta 5 modları var örneğin rockstar bunlara yanılmıyorsam 1-2 sene önce dava açarak kapatmak istemişti ama öyle bir tepki oldu ki hemen bu işten vazgeçti. Yani ben bu yamanın ücretli satılmasını yadırgamıyorum bana göre olması gereken bir şey bu işin bir rutine oturması için kaliteli ve güzel işler çıkması için. Tabi o game pass muhabbeti falan saçmalıktı ama tek seferlik bir ücret ile 20-30 tl gibi bir fiyatla satılırdı. Bu arada maliye, vergi falan diyen arkadaşlar için söylüyorum avrupada veya amerikada parayla satılan ücretlerde vergi vermiyor örneğin 20 tl lik bağışta şu özellikte yama 30 tl lik bağışta şu yama özelliği gibi şeyler yapıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam üslubunuz aşağılayıcı. Kimse canı sıkıldığı için 30 tl vereyim demiyor. Ekip kurup 100 tl keklenmeye razı mısınız falan demişsiniz, eğer 2 milyon kelimelik oyunu çevirirseniz kaliteli ve düzgün bir şekilde eminim size o parayı veren bir kaç kişi olacaktır ama dediğim gibi 2 Milyon kelimeyi çevirirseni.

• zeoce kullanıcısına yanıt
    turkıyede valilikten izin almadan bagıs toplamak kanunen suç.arastırabilirsin.isin yasal kısmına bakarsak .ne trde vergi vermeden devletten izin almadan bagış toplayabilirsin.nede oyun firması izni olmadan bir eseri degistirme kopyalama .satma vs yapabilirsin.denemesi bedava
  • İyi olmuş gidipte bunlara yalvaracağımıza ingilizce oynarım daha iyi. Konusunun yarısı hadi abi yapma abi etme abi. Cevap test başladı (1ay sonra), test bitti testin testi başladı (1ay sonra), du bakalım önce biz oynayalım nasıl olms.. halbuki bu arada gamepassı nereden para koparacaklarını falan dusunmedilerse bende neyim :D

• Sizin dediğiniz bağışla bu farklı burada biz bağış topluyoruz yardım edin hasta falan denmiyor belli bir yere bağlı değil. Vergi vermeden demişsiniz de bunlar ufak patreonda kim vergi veriyor herhangi bir devlete? E o zaman bu gta 5 modları nasıl var hala madem rockstar izin vermiyor? Denemesi bedava demişsin gerçektende öyle her yer mod, yama dolu bedava veya ücretli olanları kimsede bir şey demiyor bir tek türkiye de böyle klasik hikaye türkler zaten çukurdan kaçmaya çalıştığında başka bir türk onu aşağı çeker. :)

• hocam olay bence 50 tl olayı deil. 50 tl yi herkes verir çeviri iyiyse. Her zaman derim bir ürün iyiyse kendi reklamını kendi yapar. misal ben witcher 3 korsan indirdim 5. saatin sonunda gittim orjinalini aldım emeğe saygı diyip. Bence insanların patladığı nokta pass sistemi ? 50 lirayı vericem sonra her ay 50 lira vericem. Hocam siz naptınız ya ? tamam emek varda koskoca EA bile tüm oyunları için EA play sistemi altında senelik 65 TL istiyor. Ben her ay alt yazı için 50 tl verceksem olaylar böle boka sarar. Çevirmen arkadaşlarımın emeğine saygım var lakin onlar hangi ülkede yaşıyor ? Türkiyenin içinde bulunduğu durum belli oyunun 160 Tl ye zor alanlar 1/3 fiyatına 50 yi vermez. hele hele her ay hiç vermez. Yapılması gereken belliydi 20-30 liradan koycaktınız sürümden kazancaktınız. Çevirmeden biri demişki 30 liradan çıkcana hiç çıkmasın. Adamki egoya bak. Hocam siz siktir edin çeviriyi felan gidin başka işlerle uğraşın.Saygı istiyoruz illa saygı duycaksınız diyorsunuz ama hesap ortada insanları zikmeye kalkmayın. ahanda böle patlarsınız.

• vextaa V kullanıcısına yanıt
    Pass sistemi 15 tl demişlerdi ama 5 tl bile olsa saçmalık ben canım istediğinde açıp oynamak istiyorum internet o an olmayabilir veya öyle bir sisteme kayıt olmak istemiyorum belki saçma bir sistemdi tepki gelince vazgeçip 30 tl ye kadar fiyatı düşürmüşlerdi ama burada ki arkadaşların derdi bedava değilse olmaz şeklindeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeoce

Pass sistemi 15 tl demişlerdi ama 5 tl bile olsa saçmalık ben canım istediğinde açıp oynamak istiyorum internet o an olmayabilir veya öyle bir sisteme kayıt olmak istemiyorum belki saçma bir sistemdi tepki gelince vazgeçip 30 tl ye kadar fiyatı düşürmüşlerdi ama burada ki arkadaşların derdi bedava değilse olmaz şeklindeydi.
    bu grubun hiçbir yamasını internet olmadan oynayamassın.bu zamana kadar çıkan yamalarıda dandik bir program kuruyorsun pc ne.int baglantın olucak her seferinde senin pc ye baglanıp onay veriliyor.sonra satın aldıgın yama aktif oluyor. yani int yok oyun türkçe degilpeki neden kurayım pc me bilmedigim bir programı arkada devamlı çalosacak tüm bilgilerim çalınırsa hesabı kim verecek

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.