Şimdi Ara

Red Dead Redemption 6 Aralik da PS NOW da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Red Dead Redemption 6 Aralik da PS NOW da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 30 Kasım 2016; 19:22:0 >

• ''Now''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 30 Kasım 2016; 19:13:52 >
  • bak oraya dikkat etmedim madem cikarmislar now olarak niye cikariyorlar yapmisken adam gibi yapin yav bak moralimi bozdun 5 dk sevinemedim
  • Ps3 oyunu now sayesinde ülkemizde oynanamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla Turkiye yi bilmemde hani belcikada bile oynanmiyor 120 mb internet var ps4 kablolu 95mb felan aliyor ama denedim bi kac oyunlari hani 480p videolar olurya o sekilde grafikleri var internet iyi olsa bile bire bir stream yapmiyor ps3 goruntusunde olsa oda yeter
  • Remastered sürümünü çıkarsalar keşke oynamayan insanlar için yeni oyun öncesi çok güzel olurdu.
  • su oyunu remastered yapmamak malliktan baska bir sey degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Remastered yok diye Yeni oyununu da oynayamayan bir sürü insan olacak, ben de varım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Now'a gerek olmadan getirselerdi keşke Now ile PC'de oynayabilirim ama Türkiye alt yapısı ile nasıl olur bilmiyorum bir de tek oyun için alsak Now gereksiz pahalıya denk geliyor adam gibi PS4'e gelse Warrior gibi oynardık temiz temiz. Ha tabi adam Türkiye'yi düşünmüyor tabi Now hizmetini sokarken orası ayrı, haklıda.
  • Ben bu oyunun Remastered versiyonun bu yıl çıkacağına inanıyorum. Bu oyun Xbox One'a da çıktı şimdide PS4 burdan edilen kardan sonra İlkbahar da Remastered versiyon çıkarırlarsa şaşırmam Haaa alırmıyım 2 kez bitirmeme rağmen yine de bu oyunu alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.