Şimdi Ara

Red Dead Redemption and undead Nightmare collection(BUNDLE) SON 2 kişi (PSN NETWORK KART VAR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil hesap no bekliyorum son 2 nin 1 i benim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

akşam 18:00 gibi 5 paylaşım bitiyor mu?

bilmiyorum ama bakım 18:00 - 04:00 arası. Akşam 6 ya kadar alınırsa bir sonraki gün 5 kişi paylaşabilecek mi yani ayın 18inde muamma. riski bir iş bana göre.
  • Benı yaz arkadasım. PAranı eft ıle alabılırsın
  • Bence sifreyi hemen ver ki aksam 6 dan sonra oyunu ındıremezsek bosa gıder emekler:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDDoG -- 17 Kasım 2011; 12:56:42 >
  • son 2 kişilik ücreti arkadasla mesajlastıktan sonra eft yaptım baska kimse yapmasın
  • yer varsa yaz hocam hemen yollm ücreti
  • Konuyu acan arkadas sıfrelerı bır an once yolla,bizde download'ı baslatalım.Eger 2 kisi sınırına takılırsak hıcbır ıse yaramayacak.
  • yer varsa yaz hocam hemen yollm ücreti
    +1
  • Sevgili arkadaşlar,
    Burada bir aile olduğumuzu düşünüp birşeyler yapıyoruz ama kanı bozuk adamlar burda bıle ortamı bozuyor. Bu baslık altında aldıgım oyunu bırısı deyım yerındeyse hic etmis. Bu kisiyi ifsa etmek icin bu mesajı yazıyorum.Umarım o kanı bozugun suratına tum DH ailesi tukurur. NE hakkımı helal edıyorum oyunumu calana nede pesini bırakacagım. Ekran resimlerini cektim ve bu mesaja ekliyorum.

Red Dead Redemption and undead Nightmare collection(BUNDLE)   SON 2 kişi (PSN NETWORK KART VAR)
  • Diğer resmide ekliyorum

Red Dead Redemption and undead Nightmare collection(BUNDLE)   SON 2 kişi (PSN NETWORK KART VAR)
  • Bu şekilde aldığım kim bilir kaçıncı oyun..ilk defa başıma geldi böyle bir durum...Gerekirse deaktif edip iptal edeyim diye yazdım arkadaşa...yeter ki çözülsün mevzu...20-30 lira için insanların düştüğü durumlara bak!!
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhsm -- 18 Kasım 2011; 23:20:33 >
  • Bildiğinşz gibi indirme hakkı 2 ye düştü ondan dolayı galiba
  • KArdeş 30 liraya tenezzul eden adamın kalıbına tukureyım ben. Ne aç adamlar varmış anlamadım valla. Oyun oynamaya heves ediyoruz,ciğersiz adamlarla uğraşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

Bildiğinşz gibi indirme hakkı 2 ye düştü ondan dolayı galiba

Yok bizimkisi farklı bir mesele...Aynı şekilde bende bugün yarın alayım oyunu derken gördüm konuyu hemen atladım...bir de son günmüş 5 kişi muhabbetinin...arkadaşa da sıkı sıkı tembih ettim iyice söyle millet paylaşıyor falan açıkta kalmayalım diye...daha önce gow du sanırım ilk parayı vermeme rağmen dışarıda kalmıştım...sonra "ay ben bilmemkim arkadaşa da verdim parasını geri yollayayım" muhabbeti oldu..

Ayıp diyorum..
  • Harbiden 30 lirayla zengin mi oldu şimdi o arkadaş. Yazık
  • Arkadaşlar biri kansızlık yapmış geçmiş olsun.Ayıp 30 lira için şerefini zedeleyenlere.İlerde onlardan acısı çıkar.Bu arada keşke paylaşımı sırayla herkese farklı şifre vererek yapsaydınız.En azından hesabı kimin çaldığını anlayabilirdiniz.
  • Bunu yapan serefsiz adam ortaya cıkmalı bence. Arkadasın tum oyunlarınıda darma duman etmış. Ah bi yapanı bilsem çok ağır söveceğim ama...
  • 30 tl için bunu yapan insanın, kanı bozuktur. Daha söyleyecek kelime çok ama dua etsin forum ortamındayım, yoksa dümdüz giderdim. Yazık vallahi.
  • Bölüm ortaokullu çoluk çocuk kaynıyor, güvenmeyin millete
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.