Şimdi Ara

Red Dead Redemption and undead Nightmare collection(BUNDLE) SON 2 kişi (PSN NETWORK KART VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar Red dead deception and undead Nightmare Colletion (Bunddle) 2 oyun alınmak üzere almak isteyen arkadaşlar listeye ismini yazdırsın.
    KİŞİ BAŞI 30 TL DÜŞMEKTE.18 KASIMDAN ÖNCE PS3MÜZDE OLMASI GEREKEN KALİTELİ ve HESAPLI OYUN...
    Ben psn network card kullanacağım oyunu alacağım; sonra 0 risk sisteminde oyunu hepimiz indireceğiz. Oyun Amerika Psn'de yazan fiyattan kur farkları eklenip fazla oluyor. bunun nedeni Tr psnin Uk psnin türevi olması ve kur farkı. Paralar AKBANK hesabına yatırılacaktır. Kartsız işlemde yapılabilir EFTDE . (kişibaşı 30tl)
    Oyun ücretlerini AKBANK hesabıma kartsız işlemlede yatırabilirsiniz Eftde de yapabilirsiniz sorun değil. ama Paypal kabul edemiyorum üzgünüm. Ne kadar erken grup kurulursa o kadar erken oynarız inşallah. ,

İsim listesi:
    1-Badcat3535
    2-ReDDoG
    3- cancanax
    4-tehcfash
    5-tehcfash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcat3535 -- 17 Kasım 2011; 12:38:48 >

• yaz beni kardeşim hemenevet beyler varmı gelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugusuz

yaz beni kardeşim hemenevet beyler varmı gelen
    yazdım kardeşim son 1 gün arkadaşlar tren kaçmadan indirme listene ekleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcat3535

yazdım kardeşim son 1 gün arkadaşlar tren kaçmadan indirme listene ekleyelim.

Alıntıları Göster
    hadi beyler konu güncel gelin
  • yaz beni
  • quote:

evet arkadaşlar Red dead deception and undead Nightmare Colletion (Bunddle) 2 oyun alınmak üzere almak isteyen arkadaşlar listeye ismini yazdırsın.
    KİŞİ BAŞI 30 TL DÜŞMEKTE.18 KASIMDAN ÖNCE PS3MÜZDE OLMASI GEREKEN KALİTELİ ve HESAPLI OYUN...
    Ben kredi kartı kullanacağım oyunu alacağım; sonra 0 risk sisteminde oyunu hepimiz indireceğiz. Oyun Amerika Psn'de yazan fiyattan kur farkları eklenip fazla oluyor. bunun nedeni Tr psnin Uk psnin türevi olması ve kur farkı. Paralar AKBANK hesabına yatırılacaktır. Kartsız işlemde yapılabilir EFTDE . (kişibaşı 30tl)
    Oyun ücretlerini AKBANK hesabıma kartsız işlemlede yatırabilirsiniz Eftde de yapabilirsiniz sorun değil. ama Paypal kabul edemiyorum üzgünüm. Ne kadar erken grup kurulursa o kadar erken oynarız inşallah. ,

İsim listesi:
    1-Badcat3535
    2-furkan123456
    3-stopaj
    4-?
    5-?

psn yarın 18:00 da bakıma girecek sonra indirme sınırı 2 ye düşecek ona göre bugün oyunu alın banka hesap bilgilerinizi verin biz 30 tl yatıralım psn hesap bilgilerini de muhakkak 6 dan önce vermeniz gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: niteliksiz eleman

quote:

evet arkadaşlar Red dead deception and undead Nightmare Colletion (Bunddle) 2 oyun alınmak üzere almak isteyen arkadaşlar listeye ismini yazdırsın.
    Ben kredi kartı kullanacağım oyunu alacağım; sonra 0 risk sisteminde oyunu hepimiz indireceğiz. Oyun Amerika Psn'de yazan fiyattan kur farkları eklenip fazla oluyor. bunun nedeni Tr psnin Uk psnin türevi olması ve kur farkı. Paralar AKBANK hesabına yatırılacaktır. Kartsız işlemde yapılabilir EFTDE . (kişibaşı 30tl)

İsim listesi:
    1-Badcat3535
    2-furkan123456
    3-stopaj
    4-?
    5-?

psn yarın 18:00 da bakıma girecek sonra indirme sınırı 2 ye düşecek ona göre bugün oyunu alın banka hesap bilgilerinizi verin biz 30 tl yatıralım psn hesap bilgilerini de muhakkak 6 dan önce vermeniz gerekiyor
    hadi beyler son 2 kişi

kimse gelmiyo heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugusuz -- 16 Kasım 2011; 23:02:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelin ya son 2 !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: niteliksiz eleman

gelin ya son 2 !!!
    beyler us psnden kredi kartıyla nasıl alışveriş yapabiliyosunuz ?
  • beni listeden çıkarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

beyler us psnden kredi kartıyla nasıl alışveriş yapabiliyosunuz ?

DOSTUM KREDİ KARTI OLMADI PSN NETWORK KART İLE İNDİRİYORUM ŞİMDİ EVET OYUN ALINDI KATILIMCI ARKADAŞLAR BEKLENİYOR....
  • Benide ekleyin fakat su indirme sınırından önce işlemleri Yapmamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfunder

Benide ekleyin fakat su indirme sınırından önce işlemleri Yapmamız lazım
    yokmu almak isteyen arkadaşlar...sadece 30 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfunder

Benide ekleyin fakat su indirme sınırından önce işlemleri Yapmamız lazım
    beni listeden çıkartırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugusuz

beni listeden çıkartırmısın

Alıntıları Göster
    ben de istiyorum. bugün halledelim tren kaçmadan.
  • quote:

Bu indirme siniri olayi yok henuz degil mi...hemen gonder hesap numarani...aksam sifremi isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

quote:

Bu indirme siniri olayi yok henuz degil mi...hemen gonder hesap numarani...aksam sifremi isterim..

Alıntıları Göster
    Bende hemen yaparım havaleyi, 5 kişiyi görürsek tabi.

indirme sınırı 18 kasımdan itibaren düşecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Bende hemen yaparım havaleyi, 5 kişiyi görürsek tabi.

indirme sınırı 18 kasımdan itibaren düşecek.

Alıntıları Göster
    Akşam 6 da psn bakıma giriyormuş, bu iş yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Akşam 6 da psn bakıma giriyormuş, bu iş yatar.

Alıntıları Göster
    akşam 18:00 gibi 5 paylaşım bitiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 17 Kasım 2011; 10:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

akşam 18:00 gibi 5 paylaşım bitiyor mu?

Alıntıları Göster
    Oyun alındıysa sorun yok indirebilirsin ki....18 Kasım itibariyle yeni bir oyun alınacak fakat paylaşım olmayacak.Diye biliyorum yanılıyorsam düzeltin pls
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.