Şimdi Ara

Red Dead Redemption and undead Nightmare collection(BUNDLE) SON 2 kişi (PSN NETWORK KART VAR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu sahteklar hala ortaya çıkmadı. Kardeşliği kurduğumuz isimler şunlar

1-Badcat3535
    2-ReDDoG
    3- cancanax
    4-tehcfash
    5-tehcfash

Cancanax bu başlıkta açıkça yapmadığını söyledi,Badcat3535'le yaklaşık 45 dakika konuştuk,onun diğer oyunlarıda çalınmış,yani o da mağdur. Şu anda sadece tehcfash kaldı başlığa gelip derdini anlatmayan. Ortada çalınan bir oyun ve 4 kişi var. Bu kişiyi ifşa edelim bir daha bu saçmalıklar olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDDoG

Arkadaşlar bu sahteklar hala ortaya çıkmadı. Kardeşliği kurduğumuz isimler şunlar

1-Badcat3535
    2-ReDDoG
    3- cancanax
    4-tehcfash
    5-tehcfash

Cancanax bu başlıkta açıkça yapmadığını söyledi,Badcat3535'le yaklaşık 45 dakika konuştuk,onun diğer oyunlarıda çalınmış,yani o da mağdur. Şu anda sadece tehcfash kaldı başlığa gelip derdini anlatmayan. Ortada çalınan bir oyun ve 4 kişi var. Bu kişiyi ifşa edelim bir daha bu saçmalıklar olmasın.

Bir dakika.Diğer oyunlarda çalınmış derken?Umarım aynı hesapla 2 farklı kardeşlik alışverişi yapmamışsınızdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 19 Kasım 2011; 14:45:37 >
  • Sorununuzu buldum...

Oyunu alan arkadaş daha önce başka bir kardeşlikte kullandığı hesabı ile almış... yapacak bir şey yok, parayı iade etmeli.

Açtığı başlıklara göre Fifa 12 kardeşliği yapmış
  • Hocam anlayamadım,çalınan oyun yok mu? Teknik bir hata mı var?
  • Valla profili gizli diye zan altında kalıp blader blader diye yüklenilen benim(sorun yok olabilir..)...üstüne üstlük arkadaşla ilişkilerim ilerlesin diye tomb raideri sevmememe rağmen onu da indirip ortak olan da benim...(gerçi hafta sonu girdi araya daha havale yapamadım...)Hatta tomb raider i öderken 10 lira da reddog arkadaş için göndermeye karar vermiştik..toplayıp iade edecektik parayı en son...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Sorununuzu buldum...

Oyunu alan arkadaş daha önce başka bir kardeşlikte kullandığı hesabı ile almış... yapacak bir şey yok, parayı iade etmeli.

Açtığı başlıklara göre Fifa 12 kardeşliği yapmış

ya arkadaşlar bugüne kadar tonla oyun aldık daha önce başka kardeşlikte kullandığı hesap ile almış diyen arkadaşlar ben okadar salak birimiyim emin olun psnde sizden fazla bilgiye sahibim.ortada bir konu var oda biri gercekten kansızlık yapmış ve 5kişilik kontejanda payına düşenden daha fazlasını almış onuda geçtim daha önce psn özür adı altında oyun vermişti herkese o oyunların bile kontenjanına saldırmış.bugüne kadar yaptığım kardeşliklerde hiçbir sıkıntı duymadım.son ana kadarda herkes oyunu istiyor diye amerikadan arkadaşdan kredi kartı bilgileriyle rdr oyununu aldım ve arkadaşlara hizmeti son ana kadar sundum neyse konu gittikçe değişik hal alıyo biz konuyu çözelim diye özel msajla konuşalım dedik şimdi herkes burda birbirine yazıyo eyw..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcat3535 -- 19 Kasım 2011; 23:27:52 >

• Ben Badcat3535 kardeşimin dediğine inanıyorum. Teknik bir hata olması için benim gibi ilk kez bu işi yapan bir adam olması lazım ama değil. Ne yazılır daha bu yazılanların ustune bilmiyorum ama herkes bilsin bu forumda 30 lirayı çalmaktan çekinmeyecek kadar kansız,haysiyetsiz adamlar var.
  • Arkadaşlar Badcat3535'le yaklaşık 500 600 tllik kardeşliğim oldu. Çok ilgili ve dürüst birisidir. Kardeşliğin son gününe geldiği için sanırım bu sorun yaşandı. Hakkaten 30 tlye tenezzül edenler forumda var malesef. Bunu bir kazanç olarak görmeleri ne kadar üzücü. Yalçın kardeşim kimseyi madur etmez bundan eminim. Tekrar kardeşlik olarak geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
  • hepinize geçmiş olsun ama bunu yapan adamda burda ben yaptım diye yazmaz heralde.30 lira için bunu yapanlar var daha da olacaktır.Şu anda oyunu 4 kişi mi indirdi.tam olarak bi açıklama yapılmamış.kimler indirdi kimler indiremedi? Mail adresi sende ise hesabın sahibi sen isen sony e mail at bakalım o hesabı deaktif ettirip başka alacağın hesaba o oyunu aktarabilirler mi?Yada senin hesabındaki tüm userları kapatıp yeniden açılabilirmi diye.şifrem çalınmıştır diye yaz.evet bundan sonra hırsızlık yapan adam ve diğerleri kullanamaz ama için rahat olur en azından yanına kar kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bölüm ortaokullu çoluk çocuk kaynıyor, güvenmeyin millete

+1
  • quote:

Ben Badcat3535 kardeşimin dediğine inanıyorum. Teknik bir hata olması için benim gibi ilk kez bu işi yapan bir adam olması lazım ama değil. Ne yazılır daha bu yazılanların ustune bilmiyorum ama herkes bilsin bu forumda 30 lirayı çalmaktan çekinmeyecek kadar kansız,haysiyetsiz adamlar var.

Yeni bir konu aç bölümde, olayı detaylarıyla anlat, forumdan birileri belki yardımcı olabilir durumla ilgili, neden bunu söylüyorum böyle adamların forumda barınamaması için, yani bigün seni vurur yarın beni
  • Arkadaşlar şu anda iş yerindeyim. Halleluja kardeşiminde dediği gibi kimse mağdur olmasın diye yeni başlık açacağım. 30 liraya tenezzül eden aşağılık herifleri, KARDEŞLİK başlıkları açtığımız forumumuzda barındırmayalım.
  • quote:

Arkadaşlar şu anda iş yerindeyim. Halleluja kardeşiminde dediği gibi kimse mağdur olmasın diye yeni başlık açacağım. 30 liraya tenezzül eden aşağılık herifleri, KARDEŞLİK başlıkları açtığımız forumumuzda barındırmayalım.

Kesinlikle haklisın
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcat3535

evet arkadaşlar Red dead deception and undead Nightmare Colletion (Bunddle) 2 oyun alınmak üzere almak isteyen arkadaşlar listeye ismini yazdırsın.
    KİŞİ BAŞI 30 TL DÜŞMEKTE.18 KASIMDAN ÖNCE PS3MÜZDE OLMASI GEREKEN KALİTELİ ve HESAPLI OYUN...
    Ben psn network card kullanacağım oyunu alacağım; sonra 0 risk sisteminde oyunu hepimiz indireceğiz. Oyun Amerika Psn'de yazan fiyattan kur farkları eklenip fazla oluyor. bunun nedeni Tr psnin Uk psnin türevi olması ve kur farkı. Paralar AKBANK hesabına yatırılacaktır. Kartsız işlemde yapılabilir EFTDE . (kişibaşı 30tl)
    Oyun ücretlerini AKBANK hesabıma kartsız işlemlede yatırabilirsiniz Eftde de yapabilirsiniz sorun değil. ama Paypal kabul edemiyorum üzgünüm. Ne kadar erken grup kurulursa o kadar erken oynarız inşallah. ,

İsim listesi:
    1-Badcat3535
    2-ReDDoG
    3- cancanax
    4-tehcfash
    5-tehcfash

acaba zahmet olmıyacaksa başlığı ne zaman değiştirmeyi düşünüyorsunuz

• Arkadaşlar,
    Son durumu yazmayı unutmuşum.Aklında soru işareti kalanları bilgilendirmek için olayın sonunu yazayım sizde bu olayın sonunu bilin.

5 kişilik gruptan birisi oyunu benim yerime indirdi. Maalesef kimin yaptığını bulamadık.Oyunu alamadım anlayacağınız. Ancak Ptesi günü Badcat3535 nickli arkadaş paramı geri gönderdi.Sanırım 3 arkadaş paramı aralarında bölüşmüş ve öyle yollamış. En çok oyunu oynayamadığıma ve 30 yaşında böyle işlerle maymun olduğuma üzülüyorum.
  • quote:

Arkadaşlar,
    Son durumu yazmayı unutmuşum.Aklında soru işareti kalanları bilgilendirmek için olayın sonunu yazayım sizde bu olayın sonunu bilin.

5 kişilik gruptan birisi oyunu benim yerime indirdi. Maalesef kimin yaptığını bulamadık.Oyunu alamadım anlayacağınız. Ancak Ptesi günü Badcat3535 nickli arkadaş paramı geri gönderdi.Sanırım 3 arkadaş paramı aralarında bölüşmüş ve öyle yollamış. En çok oyunu oynayamadığıma ve 30 yaşında böyle işlerle maymun olduğuma üzülüyorum.

geçmis olsun hocam
  • geçmis olsun
  • alper DEMEK SENDE BURDASIN BEYLER Bİ KARDEŞLİK YAPICAM LÜTFEN GÜZEL VE HESAPLI OYUN ALAIM LÜTFEN KREDİ KARTI YOK
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.