Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna dün başladım gece gece 3 saat öyle bır sardı ki.. Şapka çıkardım. Gta serlerinin dandik grafiklerinden sonra adı rockstar olan hiçbir oyuna elimi sürmem demiştim; yanılmısım.

Topladığımız derileri nerede satıyoruz?
    Oyunun turkce gorevleri anlatan rehberi var mı nette?
    Poker oyununu bilen birisi anlatabilirse iyi olur..

Tesekkurler , iyi oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

John Marston öldü

Yeni bir eleman geldi ama hiç görev çıkmıyor ne yapacağız ?

Hocam Blacktower'a gidiceksin. Oralarda hani şu soru işareti varya onlardan çıkıcak. Bişey bişey My Family diyor onu bitirince tamamen biticek oyun.

Bu arada beyler bende bitirdim oyunu Bi devamı falan gelmezmi bunu ya.

Tam bağlanmıştım Ben John Marstona
    Sevdiğim her şey gibi oda gitti

• PS3 de hem RDR yi hem de Undead Nightmare i bitirmiştim.Open World ya da Sandbox diye tabir edilen açık dünya oyunlarından nefret eden biri olarak bu oyun beni resmen makinanın başına esir etmişti. Vahşi Batı temasını çok iyi yansıtmıştı bu oyun.

Dün itibariyle XBOX için GOTY versiyonunu forumdan 2. el olarak aldım. Dört gözle yarına gelmesini bekliyorum. Üstelik içinde 2 oyunun haritası birden varmış.

GOTY versiyonu tam arşivlik. Kesinlikle saklanması gereken bir oyun olmuş.
  • GOTY siparişi verdim bir kaç güne elimde olur anlatılanlardan sonra bir an önce oynamak istiyorum :)
  • Online'ı dehşet güzel tavsiye ederim.Son 1 haftamı yedi diyebilirim.Değerini biraz geç anladım ama hakkınıda verdim.

Oynayacak arkadaşlar varsa toplanıp oynayabiliriz.Süper olur.
  • Oyunu yeni aldım. Bir code grilen yer var ama ben kutunun içinde herhangibir code göremedim.Bu code nedir ne işe yarar;sonradan paralımı satın alınır.
    Bir de aynı evde iki kişi bölünmüş ekranla oynanabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Oyunu yeni aldım. Bir code grilen yer var ama ben kutunun içinde herhangibir code göremedim.Bu code nedir ne işe yarar;sonradan paralımı satın alınır.
    Bir de aynı evde iki kişi bölünmüş ekranla oynanabiliyor mu?

İkiye bölünmüş ekranla oynanmıyor.
  • Forumdan arkadaşları ayarlayabilirsem onlarla Yada Live'dan rastgele kişilerle de olsa mutlaka bu akşam Red Dead Redemption oynayacağım.
  • arkadaşlar bu oyunun ikincisi sizce ne zaman çıkar? ya da çıkarırlar mI* sonuçta oyunun kahramı ölüyor ve yerine oğlu öcünü alıyor ve orada bitiyor. tamamen bu oyunun sayfasını kapatmış mı olacak Rockstar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

arkadaşlar bu oyunun ikincisi sizce ne zaman çıkar? ya da çıkarırlar mI*
    Üçüncüsü demek istediniz sanırım. Çünkü Red Dead: Revolver 1. oyun, Red Dead: Redemption 2. oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Forumdan arkadaşları ayarlayabilirsem onlarla Yada Live'dan rastgele kişilerle de olsa mutlaka bu akşam Red Dead Redemption oynayacağım.

oynayalım beraber , left 4 dead den zaman kalırsa tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkali Feldispat

quote:

Forumdan arkadaşları ayarlayabilirsem onlarla Yada Live'dan rastgele kişilerle de olsa mutlaka bu akşam Red Dead Redemption oynayacağım.

oynayalım beraber , left 4 dead den zaman kalırsa tabi

Senin Ach'leri açıcaz akşama mutlaka kaçarı yok.Sonrada diğerlerinide kandırır RDR'a geçeriz
  • ben oyunu gecen hafta aldim biraz gec kaldim . nightmare game of the year edition 7 gundur surekli oynuyorum baska oyun acamaz oldum herseyiyle dort dortluk bir oyun olmus isten gucten imkanim olsa 24 saat oynarim buradan rockstar games e sesleniyorum 3. serisini dort gozle bekliyoruz
  • Belki komik gelcek oynayan arkadaşlara da birşey sorcam. Youtube taki videolarda gördüm bu takla atma,yuvarlanma hareketini nasıl yapıyoruz.

• S.a

Goty versiyonunu aldım. bişeyi anlayamadım.

cıkan bütün dlc ler var içinde ama Bunları nasıl bulabilirim ? dlc görevleri kıyafetleri ek paket eklentilerini nasıl anlıcam yada aktiflestiricez mı ? bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
  • Oyun efsane yok böyle birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

S.a

Goty versiyonunu aldım. bişeyi anlayamadım.

cıkan bütün dlc ler var içinde ama Bunları nasıl bulabilirim ? dlc görevleri kıyafetleri ek paket eklentilerini nasıl anlıcam yada aktiflestiricez mı ? bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

Multiplayer menüsünde bütün dlcler
  • Oyunu dün aldım single mod oynuyorum görevleri yapıyorum fakat bir sorum var. Canı gösteren bir ibare yok mu? Ne zaman öleceğimi anlayamıyor muyum?

Bir de can arttıran bir kağıt vardı Satchel kısmında. Nerdenbulabilirim onu tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Oyunu dün aldım single mod oynuyorum görevleri yapıyorum fakat bir sorum var. Canı gösteren bir ibare yok mu? Ne zaman öleceğimi anlayamıyor muyum?

Bir de can arttıran bir kağıt vardı Satchel kısmında. Nerdenbulabilirim onu tekrar

Herhangi bir Health Bar'ı yok oyunda. Ekran yavaş yavaş kırmızılaşıyor.Yeterince kırmızılaştığında ekran neredeyse doğru düzgün görünmez bir hale geliyor zaten.

Başlarda anlamasanda 3-5 kere öldükten sonra hissediyorsun ve siper alıyorsun yada topukluyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Oyunu dün aldım single mod oynuyorum görevleri yapıyorum fakat bir sorum var. Canı gösteren bir ibare yok mu? Ne zaman öleceğimi anlayamıyor muyum?

Herhangi bir Health Bar'ı yok oyunda. Ekran yavaş yavaş kırmızılaşıyor.Yeterince kırmızılaştığında ekran neredeyse doğru düzgün görünmez bir hale geliyor zaten.

Başlarda anlamasanda 3-5 kere öldükten sonra hissediyorsun ve siper alıyorsun yada topukluyorsun.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.