Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun single bölümünü öve öve biteremediler,geçte olsa oyuna başlamak istiyorum
    multiplayer bölümü hala canlı mı oynayan bulabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: loses

yav ben golden guns la warhorse dlc lerini satın ladım live dan nasıl bunları kullanıcam multiplayerde singlede kullanabiliyorumda multide çözemedim

Bir daha sorarsan ağzını burnunu kırarım. 3 kere sordun 3 ündede cevap verdim hala soruyorsun.

Single da kullanabilirsin ama multide kullanamazsın multide altın silah ve binek kullanman için level arttırman lazım oyunu multi oynayarak.

Bu 4 üncü cevap verişim. Tekrar devam edeceksen şikayet edeceğim artık post kasmaya başladın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

quote:

yav ben golden guns la warhorse dlc lerini satın ladım live dan nasıl bunları kullanıcam multiplayerde singlede kullanabiliyorumda multide çözemedim

Bir daha sorarsan ağzını burnunu kırarım. 3 kere sordun 3 ündede cevap verdim hala soruyorsun.

Single da kullanabilirsin ama multide kullanamazsın multide altın silah ve binek kullanman için level arttırman lazım oyunu multi oynayarak.

Bu 4 üncü cevap verişim. Tekrar devam edeceksen şikayet edeceğim artık post kasmaya başladın.

• Bu saatten sonra bu oyun alınır oynanır mı hiç oynamamış biri olarak soruyorum? GOTY almayı düşünüyorum alam mı gardaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

Bu saatten sonra bu oyun alınır oynanır mı hiç oynamamış biri olarak soruyorum? GOTY almayı düşünüyorum alam mı gardaşlar?

Al tabi ben geçen hafta ikinci defa bitirdim yeni çıkan tüm oyunları tokat manyağı yapar çok iyi bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

Bu saatten sonra bu oyun alınır oynanır mı hiç oynamamış biri olarak soruyorum? GOTY almayı düşünüyorum alam mı gardaşlar?

Bu oyun her saatte alinir.. Gelmis gecmis en iyi oyunlardan biri..

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinsel

oyunun single bölümünü öve öve biteremediler,geçte olsa oyuna başlamak istiyorum
    multiplayer bölümü hala canlı mı oynayan bulabilir miyim?

Canlı canlı, 3 kere legendary olmuştum save bozulmuş cortladı çok moralim bozuk. Sıfırdan başladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devillah

quote:

quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

Bu oyun her saatte alinir.. Gelmis gecmis en iyi oyunlardan biri..

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Al tabi ben geçen hafta ikinci defa bitirdim yeni çıkan tüm oyunları tokat manyağı yapar çok iyi bir oyun.

Peki multiplayer'ı nasıl var mı kayda değer birşey yoksa oyun sadece single senaryodan mı ibaret? Bu konuda aydınlatır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdagger -- 18 Nisan 2013; 3:32:12 >
  • Multiplayer modu pek eğlenceli değil bence.Hoş ben oyunu çıktığı hafta almıştım ama daha senaryoyu 1 saat bile oynamadım.Ama multiplayer modunu beğenen birine rastlamadım şimdiye kadar.
  • Şu zombi pack oyununda, kamera ile zombi filmi çekme görevinden sonra görev çıkmamaya başladı. Çiçek falan istiyor ama heryeri aradım neredeyse fakat bulamadım. Haritanın neresinde bu istediği çiçek acaba bilen varmı ?
  • googlea çiçeklerin adını yazın orada haritada gösterir

• Multisu idare eder ancak.

• Dead Eye moduna nasıl geçiliyor ve bandana nereden alınır?
  • Merhaba arkadaşlar online oynamak isteyen varsa ekleyebilir.Beraber achievements kasabiliriz.
  • Of ulan yeni nesilde şu oyunun yenisini falan yapsalar varya bu oyundaki ortam hissiyatını hiçbi oyundan alamıyorum resmen.
  • Ya beyler acil cevap lütfen bende red Dead redemption game of the year undead Nightmare and multiplayer Edition var oyunu normal oynadım kaldığım yerden devam etmek istedim Sol Analog ile sağ Analog değişmiş anlayacağınız Sol Analog kamera sağ Analog ise hareket tuşu olmuş ve bunu değiştiremiyorum controlse gelince değiştirebileceğim bi yer yok lütfen yardımcı olun oyun öyle kaldı oynayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: antticimbom

Ya beyler acil cevap lütfen bende red Dead redemption game of the year undead Nightmare and multiplayer Edition var oyunu normal oynadım kaldığım yerden devam etmek istedim Sol Analog ile sağ Analog değişmiş anlayacağınız Sol Analog kamera sağ Analog ise hareket tuşu olmuş ve bunu değiştiremiyorum controlse gelince değiştirebileceğim bi yer yok lütfen yardımcı olun oyun öyle kaldı oynayamıyorum

South paw diye bi ayar var onu kapatınca düzelmesi lazım.
  • Hocam ilgine teşekkür ederim, Xbox depolamaya girip oyunun Options dosyasını sildim haliyle Save game durdu, ayarlarım sınırlanmış oldu sorunsuz oynuyorum

Xbox live Gamer TAG; KorhanComak

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.