Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ilgine teşekkür ederim, Xbox depolamaya girip oyunun Options dosyasını sildim haliyle Save game durdu, ayarlarım sınırlanmış oldu sorunsuz oynuyorum

Xbox live Gamer TAG; KorhanComak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl önce bu başlıkta spoiler yemiştim, hala da spoiler verilmeye devam ediliyor. Mesajı şikayet edecektim fakat başkası tarafından şikayet edilmiş görünüyor. Yazık, belki rahat 30-50 saatten fazla oynanışı olan bir oyunu insan hevesi kaçarak oynuyor.
  • beyler oyunu olan kişiler eklerse sevinirim gamertag:kehanist07
  • Beograd kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu konuda buna benzer mesajı yazan adama naptılar biliyo musun ?
  • Oyunun 20 saatlik müziklerini içeren albümü dinleyebilirsiniz.

Açıklamaya 320kbps linkleri de koymuş. Araçla uzun yolculuklarda dinliyorum.
  • oyunun zoru çok mu zor bana yeni başladığım için mi öyle geldi:)bir de multide yanlış algılamadıysam shot assistance var gibi,bu singleplayer oynarken normal zorluk seviyesinde de geçerli mi?
  • ana görevi nasıl takip edicem yangörev yapmak istemiyorum meksikaya geçemedim bi türlü sürekli vanted görevi alıp duruyor sonu gelmiyo
  • Selamlar. ben bu oyunu yeni aldım müthiş, oynaması çok zevkli :) Ama bir kaç sorunum var çözemedim yardımcı olursanız süper olur

Birincisi kement olayı. Kementi nereden alıyoruz? Silah listemde kement yok. Suçlu yakalama görevlerinde adamı canlı yakalamak istiyorum ama kement olmadığı için yakalayamıyorum. Ya da o olay nası oluyor. Örneğin adamı öldürdüm yanına gidince şerife götür gibisinden yazı çıkıyo ama şerife nasıl götürcem herifi?

Diğeri dead eye; Şöyleki Dead eye bazen adamın çeşitli bölgelerini işaretlyo çarpıyla dead eye'den çıkınca işaretli yerleri vuruyo, bazen de max payne deki gibi işaretlemeden direk sıkıyo kurşunu. Bu neye göre değişiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdm

Selamlar. ben bu oyunu yeni aldım müthiş, oynaması çok zevkli :) Ama bir kaç sorunum var çözemedim yardımcı olursanız süper olur

Birincisi kement olayı. Kementi nereden alıyoruz? Silah listemde kement yok. Suçlu yakalama görevlerinde adamı canlı yakalamak istiyorum ama kement olmadığı için yakalayamıyorum. Ya da o olay nası oluyor. Örneğin adamı öldürdüm yanına gidince şerife götür gibisinden yazı çıkıyo ama şerife nasıl götürcem herifi?

Diğeri dead eye; Şöyleki Dead eye bazen adamın çeşitli bölgelerini işaretlyo çarpıyla dead eye'den çıkınca işaretli yerleri vuruyo, bazen de max payne deki gibi işaretlemeden direk sıkıyo kurşunu. Bu neye göre değişiyor?

İlk soruna cevap vereyim ;
    En başlarda yabani atlar yakaladığın görev var. Onu yaptıktan sonra kement geliyor.
    Adamı yakalarken silah menüsünden eline ipi alıcaksın. Eğer yabani atları yakaladığın görevi yaptıktan sonra kement kullanımını öğrenirsin zaten. Yakalaman gereken adamı ip ile yakaladıktan sonra yanına gidip adamı bağla. Sonra adamı sırtına yükleyip ardından atın yanına gidip ata yatırıcaksın. Şerifin yeri haritada sarı olarak çıkıcak zaten.

İkinci sorun için bir fikrim yok şuan. Oyunu oynamayalı baya oldu.

• Teşekkür ederim dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdm

Teşekkür ederim dostum.

Ne demek :)

• bu oyunu ps3 de oynadim bitirdim ama zamaninda bir elektronik magazasinda 360 versiyonunun takili oldugu bir standa denk geldim agzim acik kaldi yanarim yanarim bunu adam akilli grafiklerle oynayamadim ona yanarim

• Ya uplamayın şu konuyu şu sıralar oynamak istiyorum ama sattığım için oynayamıyorum.
    Konuyu görünce yine bu oyun geldi aklıma

Gold üyelere ileriki aylarda verirler umarım bu oyunu. Halo yerine bunu verseler çok daha sevinirdim

• RDR satılır mı ya Ben denedim satmayı ama kopamadım oyundan
    2.el en fazla 25 liradır al bence :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Ya uplamayın şu konuyu şu sıralar oynamak istiyorum ama sattığım için oynayamıyorum.
    Konuyu görünce yine bu oyun geldi aklıma

Gold üyelere ileriki aylarda verirler umarım bu oyunu. Halo yerine bunu verseler çok daha sevinirdim

RDR şu an gold üyelikten ucuzdur 2.elde.

• Oyunu hala bitiremedim bende kaç sene oldu... Single oynama saati 50'yi buldu hala %80'lerdeyim, ineklerle çocukla uğraşıyoruz...
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Arada o kadar fark var mı ki? Mesajınızı okuyunca youtubedan hd 360 gameplay videolarına baktım fark göremedim
  • rdm kullanıcısına yanıt
    var ya grafikler cok daha temiz ve hos 360 versiyonunda

• arkadaşlar game of the year edition da bütün içerikler yokmu ? DLC olarak
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Hepsi var

Edit: Hepsi olmayabilir ama küçük silah-at paketlerinden bahsediyorum tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vl.Murad -- 2 Eylül 2015; 22:07:12 >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.