Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun candir. Bitirmis olmama ragmen hala arada canim cekiyor acip kalan yan gorevleri falan yapiyorum. Oynamadigim anlarda kutusunu gormek dahi mutluluk veren cinsten bi oyun benim icin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

Bu oyun candir. Bitirmis olmama ragmen hala arada canim cekiyor acip kalan yan gorevleri falan yapiyorum. Oynamadigim anlarda kutusunu gormek dahi mutluluk veren cinsten bi oyun benim icin..

Bu oyun unutulmaz kesinlikle muhteşem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

Bu oyun candir. Bitirmis olmama ragmen hala arada canim cekiyor acip kalan yan gorevleri falan yapiyorum. Oynamadigim anlarda kutusunu gormek dahi mutluluk veren cinsten bi oyun benim icin..

Bu oyun unutulmaz kesinlikle muhteşem

Birader oyunun sonunu neden yazıyorsun. Spoiler içine alsana. gördüğün gibi yeni başlayanlar var oyuna.
  • Sharpshooter görevinde hats off diye bir görev var. Nasıl yapacağım kolay yolu var mı?
  • red dead redemption mı goty versiyonunu mu alalım ?
  • http://fizy.com/#s/1lmwf0

Bu oyunu kim unutabilir ? Şu müziklere bakın.Şaheser her şeyiyle oyun.
  • Üşüdük be John Marston Reyiz

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Üşüdük be John Marston Reyiz

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

Resim bomba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

arkadaşlar bu oyunun ikincisi sizce ne zaman çıkar? ya da çıkarırlar mI*e sonuçta isten çıkarken adama.. sonuçta xxx geliyore ve beni sıkıyore. tamamen bu oyunun cukkasını sulaleme mi verecek Rockstar?

Dua et oyunu daha önce bitirdim. Yoksa neredeysen gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Dent -- 10 Temmuz 2012; 4:02:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler beyler. uzun uğraşlar sonucu %99.4'te kalan bir şanslı kişiyim :D neyi eksik yaptım neyden kaldı bu 0.6 acaba tahmini olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan.E

iyi günler beyler. uzun uğraşlar sonucu %99.4'te kalan bir şanslı kişiyim :D neyi eksik yaptım neyden kaldı bu 0.6 acaba tahmini olan varmı ?

Rare Weaponsları ve strangerları tamamladınız mı, bir de o wanted yazan şeylerden 8-8-4 toplam 20 tane yapmanız gerekiyor. Hem 8 ilk bölge 8 meksika 4 de en son açılan yer.

9-5-6 yapınca mesela kabul etmiyor denendi onaylandı.
  • Goty edition satan var mı ?
  • wanted'larda gittiğim bölgelerde ilanlarda resimleri vardı adamların şimdi sadece soru işareti var çoğunda. Ayrıntılı listesi stats'ta var mı acaba ? strangers challenges bitti onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

Goty edition satan var mı ?

D&R'da 79.90

• oyunun dibi dir. xboxda bi harikadır atmosfer + oynanış ve karizmasıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

Goty edition satan var mı ?

internetten bazı sitelerden 60 lira civarına satın alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maslock -- 14 Şubat 2013; 1:27:24 >
  • oynadığım en keyifli oyundu
  • yav ben golden guns la warhorse dlc lerini satın ladım live dan nasıl bunları kullanıcam multiplayerde singlede kullanabiliyorumda multide çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

yav ben golden guns la warhorse dlc lerini satın ladım live dan nasıl bunları kullanıcam multiplayerde singlede kullanabiliyorumda multide çözemedim

Bir daha sorarsan ağzını burnunu kırarım. 3 kere sordun 3 ündede cevap verdim hala soruyorsun.

Single da kullanabilirsin ama multide kullanamazsın multide altın silah ve binek kullanman için level arttırman lazım oyunu multi oynayarak.

Bu 4 üncü cevap verişim. Tekrar devam edeceksen şikayet edeceğim artık post kasmaya başladın.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: loses

yav ben golden guns la warhorse dlc lerini satın ladım live dan nasıl bunları kullanıcam multiplayerde singlede kullanabiliyorumda multide çözemedim

Bir daha sorarsan ağzını burnunu kırarım. 3 kere sordun 3 ündede cevap verdim hala soruyorsun.

Single da kullanabilirsin ama multide kullanamazsın multide altın silah ve binek kullanman için level arttırman lazım oyunu multi oynayarak.

Bu 4 üncü cevap verişim. Tekrar devam edeceksen şikayet edeceğim artık post kasmaya başladın.

derdim post kasmak degil bagzı yerlerde okudum level le degil o paketi alınca direk acılıyormus lv beklemeden o yuzden soruyorum zaten birtek sen yazıyosun allah razı olsun kimse birsey bilmiyor yeni konu açmadım alakalı bir yere post attım bukadar basit =( tamam özürdilerim takip et istersen bidaha bu konu ile ilgili birsey yazmıcam

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.