Şimdi Ara

Red Dead Redemption kardeşlik (psn de 49.99)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu alacak olan ya da almış hesap boşta olan varsa ortak alabiliriz.
    kredi kartım var ama önümüzdeki aya kadar limitim yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: psiko53

Arkadaşlar oyunu alacak olan ya da almış hesap boşta olan varsa ortak alabiliriz.

RDR yi bende oynamak istiyorum. PSN de kaç GB yazıyor. Çoksa almayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: psiko53

Arkadaşlar oyunu alacak olan ya da almış hesap boşta olan varsa ortak alabiliriz.

RDR yi bende oynamak istiyorum. PSN de kaç GB yazıyor. Çoksa almayabilirim.

göremedim bende kaç gb oldugunu
  • Psn plus'a RDR gelecek deniyor beklerseniz 29.99 verip 3 ay boyunca 30 oyundan faydalanabilirsiniz.
    15 gün sonra şuanki ayın oyunu olan Dead Space 2 yenilenecek. O zaman da RDR bedava olacak bu konuya göre.
    forum.donanimhaber.com/m_64580892/tm.htm
  • aynen doğru önümüzdeki ay rdr plus'a geliyo 30 liraya 3 aylık üyelik var kardeşlikle 15 liraya geliyo bittikçe alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: listen

Psn plus'a RDR gelecek deniyor beklerseniz 29.99 verip 3 ay boyunca 30 oyundan faydalanabilirsiniz.
    15 gün sonra şuanki ayın oyunu olan Dead Space 2 yenilenecek. O zaman da RDR bedava olacak bu konuya göre.

Geçende plustan Dead Space 2'yi yüklemiştim, şimdi 15 gün sonra oyuna erişemeyecek miyim?
  • Plus üyeliğin var olduğu sürece erişebilecek dilediğin an silip tekrar yükleyebileceksin..
  • İyide harddisk küçük abi 320GB harddisk var ve plus aldımı bu hit oyunlarla bu harddisk 1 ayda dolar. Sonra ne halt yiyeceğim.
  • oyun kutulu aldım konu kapanabilir sabredemedm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

İyide harddisk küçük abi 320GB harddisk var ve plus aldımı bu hit oyunlarla bu harddisk 1 ayda dolar. Sonra ne halt yiyeceğim.

Zaten 3-4 oyunu 3-4 saat oynayıp bir daha yüzüne bakmayaksın. Silersin onları ayrıca benim makinede 320 GB yanılmıyorsam psnden yüklediğim 34 oyun var. Yaklaşık 70 gb kadar yer var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: listen

Psn plus'a RDR gelecek deniyor beklerseniz 29.99 verip 3 ay boyunca 30 oyundan faydalanabilirsiniz.

Geçende plustan Dead Space 2'yi yüklemiştim, şimdi 15 gün sonra oyuna erişemeyecek miyim?

Sen erişebileceksin tabiki ama plus üyeliğin bitene kadar. Sonra üyelğini yenilersen oynamaya devam edebilirsin.
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.