Şimdi Ara

Red Dead Redemption Trophy yardımlaşma ve Online Oyuncular grubu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
7
Favori
13.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala oynayan arkadaslar psn'lerini yazabilirmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Sitede oyunun ana konusu mevcut ama malum oyun çıkalı 1 yıl oldu. O konudan kimlerin hala online oynadığını felan bulmak zor olduğu için bu konuyu açmaya karar verdim.

Red Dead Redemption'nı multiplayer oynayan arkadaşlar psn'lerini buraya yazarsa, iyi olur. Bende elimden geldiğince psn'leri ilk mesajda toplayacam.

Multiplayer Oyuncular:

1. PSN: rocky_bull01 (bloodmoney09)
    2. PSN: aspxtr (asphendus)
    3. PSN: el_jericho. (jericho_!4)
    4. PSN: CRAZY_Villain (CRAZY Hero)
    5. PSN: HandSomeBoss (yuksel.03)
    6. PSN: SeSSizCe (atLasMaviSi)
    7. PSN: MooDyUK (CoMBaTTR)
    8. PSN: sametbaggio (sametbaggio)
    9. PSN: HeavyBlitz90 (soldat88)
    10. PSN: gok7883sel (ilyas03)
    11. PSN: Senakar (dehard)
    12. PSN: Brkeyp (uA060)
    13. PSN: erkefur (erkefur)
    14. PSN: Tenghis (ULYSES)
    15. PSN: atakan_34 (Atakan_TR)
    16. PSN: DarkLordSHTR (Dark_Judge)
    17. PSN: Loodyeyes (Genesis.)
    18. PSN: GOK-HAANN (gökhann 1907)
    19. PSN: serdarfx (serdar_fx)
    20. PSN: tr_yunus (şanışer)
    21. PSN: ugbay38 (pnshr38)
    22. PSN: oMeR24Tr (oMeR24)
    23. PSN: GwynBleidd12 (GwynBleidd)
    24. PSN: CiHKLeT (CiHKLeT)
    25. PSN: kubica07 (kubica007)
    26. PSN: DarqDeviL (Yasinbilgin)
    27. PSN: kelto3 (kelto3)
    28. PSN: unwanted_rogue (unwanted_rogue)
    29. PSN: burnbabywq (ElenaFisher)
    30. PSN: captain_kynenn (kynenn)
    31. PSN: ultrAslan-BH1 (ultrAslan-BH)
    32. PSN: keostr (keos61)

ekle panpa yeni başladm PSN: MayoneseTR

• albavarden7 her türlü vahşi batı :)
  • kubi bugun bakıcam o dedigin ücretsizmi diye ücretsizse çok iyi olur bu silahlar kaç lvller arasında acılıyor adam bi koyuyo 1 mermi ile ölüyorsun nası silah anlamadım psn altta yazıyor
  • Hafta sonu 3 x puan vardı.Gözüne güzüne vurdum.3. 50 ye yaklaştım.Hala devam ediyor bildiğim. Multi de base patlatılan bir bölüm var orası iyi puan veriyor.Private yapıyorum özellikle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Hafta sonu 3 x puan vardı.Gözüne güzüne vurdum.3. 50 ye yaklaştım.Hala devam ediyor bildiğim. Multi de base patlatılan bir bölüm var orası iyi puan veriyor.Private yapıyorum özellikle...

dogukan hocam bu multideki yer neresi acaba ismini verebilirmisin(Bu arada base dediğin xp puanı anlamında oluyor sanırım)....
  • Haritanın ortasında,yerin adını tam bilemiyorum.Haritanın ortasında kanyon tarzı bir yer.3 sandık var dinamit kurup patlatılıyor.Orayı kasıt etmiştim..
  • Pike's Basin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 12 Mart 2012; 17:03:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewrecoo

kubi bugun bakıcam o dedigin ücretsizmi diye ücretsizse çok iyi olur bu silahlar kaç lvller arasında acılıyor adam bi koyuyo 1 mermi ile ölüyorsun nası silah anlamadım psn altta yazıyor

Buffalo Rifle Engüçlü Tüfektir Exploit Rifle haric.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: Ewrecoo

kubi bugun bakıcam o dedigin ücretsizmi diye ücretsizse çok iyi olur bu silahlar kaç lvller arasında acılıyor adam bi koyuyo 1 mermi ile ölüyorsun nası silah anlamadım psn altta yazıyor

Buffalo Rifle Engüçlü Tüfektir Exploit Rifle haric.

buffalo rifle en güçlü olabilir ama en kullanışsız silahtır.kesinlikle size bolt action rifle öneriyorum buffalo rifle kullanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubica007

Pike's Basin :)

• Bende geldim, benide ekleyebılırsınız online lıstenıze :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

Bende geldim, benide ekleyebılırsınız online lıstenıze :)

Ekledim
  • multiplayer oynamaya başlıyayım dedim.
    multiplayerı mı karışık anlamadım?
    adamların üzerlerinde bi çok farklı renk ve işaret var, renklerin ve işaretlerin anlamı nedir?
    kimine ateş edebiliyorum kimine edemiyorum, kimine etsem wanted diyo :) kimler dusman kımler dost nasıl anlarım?
    oyun modlarını da anlamadım.
    forumda biraz aradım ama bulamadım.
    Online oynayan vardır illaki, kısaca bi açıklayabilirmisiniz? nasıl oynanıyor? hangi modlar ne işe yarıyor hangisi zevkli?
    kimi vurucaz kimi vurmıcaz? harıtadakı işaretlerın anlamı nedır?
    Bırde en onemlısı, oyun ıcerısınde skorlara bakıyorum, onca ınsan öldürmeme ragmen skor hep 4
    :) neden boyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

multiplayer oynamaya başlıyayım dedim.
    multiplayerı mı karışık anlamadım?
    adamların üzerlerinde bi çok farklı renk ve işaret var, renklerin ve işaretlerin anlamı nedir?
    kimine ateş edebiliyorum kimine edemiyorum, kimine etsem wanted diyo :) kimler dusman kımler dost nasıl anlarım?
    oyun modlarını da anlamadım.
    forumda biraz aradım ama bulamadım.
    Online oynayan vardır illaki, kısaca bi açıklayabilirmisiniz? nasıl oynanıyor? hangi modlar ne işe yarıyor hangisi zevkli?
    kimi vurucaz kimi vurmıcaz? harıtadakı işaretlerın anlamı nedır?
    Bırde en onemlısı, oyun ıcerısınde skorlara bakıyorum, onca ınsan öldürmeme ragmen skor hep 4
    :) neden boyle

Dostum multiplayer karışık değil aslında. bende daha single playerda 1-2 bölüm oynadıktan sonra girdim ve bidaha da single player oynamadım. Multisi çok keyifli...öncelikle adamların üzerinde yazanlar nickleri ve journaldan(start tuşuyla oyunun menüsünden girdiğinde çıkıyor) seçtiğin kendin için hangisini istersen kullanabileceğin lakaplar.öncelikle oyunun free room modunda başlayabilirsin. burda özgürsün istediğini yapabilirsin.Şayet haritada gördüğün kasabalara ve yakınına gittiğinde birini vurursan(senin gibi oyundaki kullanıcılar hariç) hemen wanted yazısı çıkacaktır. Bu durumda hemen topuklayıp kaçabilirsin wanted yazısı kırmızıdan beyaza döndüğünde aranmassın. birde görev yerleri var mesela haritada imini hatırladığım "pike basin" var burayı haritada kovboy şapkalı kafalar şeklinde görebilirsin. bu kısımlara gidip bütün adamları öldürdüğünde XP puanı kazanırsın ve bu puanları kazandıkçada level atlarsın. Birde diğer oyuncularla çetede oluşturabilirsin "ki çoğuna güven olmuyor bi iki görevden sonra sana saldırıyorlar :) " bunun içinde select'e bastığında oyundakilerin listesi çıkar onlara invite gönderebilir ve çete oluşturabilirsin ve beraber görevleri yapabilirsin. Bunlar dışında XP puanı alabilceğin bir çok görev var mesela belirli sayıda hayvan, kuş, adam, Çiçek Toplama(yolda giderken harita üzerinde yanından geçerken 4 yapraklı yonca şekli belirir ) vs.. gibi. Level atladıkça yeni silahlar binek hayvanları, bu ilk başta yazdığım yeni lakaplar ve oyuncu karakterleri çıkar.
    Bende Game of the years versiyonu var onda birde ilave multi oyunlar gelmiş mesela benim oynadığım ve keyif aldığım oyunu undead versiyonu zombilere karşı takım halinde savunma yapıyorsun.
    Senin listende görebileceğin ve haritada da gözüken gang match yerleri ve kısmı var onlarda da 2 takım birbirleriyle kapışır, herkesin free olduğu bireysel kısımları var ben cok keyif almıyorum ama oynanabilir. Eğer kafana takılan başka birşeyler olursa sorabilirsin bu arada burda oyunu uzun süredir oynayan arkadaşların PSN'leri var bende dahil olmak üzere listene ekleyebilirsin. beraber takılabiliriz.ben hergün 19:30'dan sonra giriyorum çok takılamıyorum ama 1-2 saat olurum hafta sonları da 23:30dan sonra oyundayım beklerim....

• Arkadaşlar multiplayer da altın silahlarla ilgili bir sorum olacak bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şuanda 2. 50 level yaptım ama hala sıfırlamadım altın silah kazandıktan sonra sıfırlama yapacağım. Eğer altın silah kazanırsam ve level sıfırlarsam altın silahım kaybolurmu. Birde GANG MATCH yapıyorum altın silah kazanmak için hep heat shoote'mı yapmam gerekiyor. Birde silahların yüzdelerini nerden görüyorum(Altın silah için 100 heat shoote yapmam gerekiyor sanırım) kaç atışım kalmış nerden bakabilirim?

Birde leveli sıfırlasam level 1'de iken gang match'de mouse pistolle oynasam 100 heat shoote yapsam mouse pistolde altın olurmu yoksa o silah benim karekterin levelinda açılıncamı altın silah olabilir.
    Şimdiden teşekkürler.....

Birde benim Nick Okuzcan olarak kaldı bu nicki değiştirdiğimde hesabı silmem mi gerekiyor? herşey sıfırlanıyormu
  • Psn değiştirdiniz mi hepsi sıfırlanır.Altın silah mı varmış.İlk defa duydum

Level sıfırlanınca,kademeniz hariç bütün silahlarınız kaybolur.
  • quote:

Psn değiştirdiniz mi hepsi sıfırlanır.Altın silah mı varmış.İlk defa duydum

Level sıfırlanınca,kademeniz hariç bütün silahlarınız kaybolur.

anladım....kötü oldu şimdi...:) neyse bole yaşama alışcaz artık.
    Evet altın silahlar war sanıyorum sadece silahın görüntüsü değişiyor atış gücü anlamında bir artısı varmıdır bilemiyorum..Benim altın silahı istememdeki amaç leveli sıfırladığında altın silahın warsa o kalıyor diye biliyorum tabi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...
  • Level sıfırlandığında, varsa altın silah da sıfırlanır.
  • quote:

Level sıfırlandığında, varsa altın silah da sıfırlanır.

Dogukan bundan eminmisin yoksa ole olabilceginimi dusunuyorsun..soyle solim bi ara elemanin biri 3 level 50 yi tamamlamis adam daha4 levelda iken elinde altin silah wardi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.