Şimdi Ara

Red Dead Redemption Trophy yardımlaşma ve Online Oyuncular grubu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
7
Favori
13.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 3 level sıfırladım.Şu an 4. level dayım.Elimde su tabancası bile yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kksarac

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Level sıfırlandığında, varsa altın silah da sıfırlanır.

Dogukan bundan eminmisin yoksa ole olabilceginimi dusunuyorsun..soyle solim bi ara elemanin biri 3 level 50 yi tamamlamis adam daha4 levelda iken elinde altin silah wardi..

o paraylan satın almıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

quote:

Dogukan bundan eminmisin yoksa ole olabilceginimi dusunuyorsun..soyle solim bi ara elemanin biri 3 level 50 yi tamamlamis adam daha4 levelda iken elinde altin silah wardi..

Omer hocam baktim parayla da satilmiyor sadece single player icin war.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Omer hocam baktim parayla da satilmiyor sadece single player icin war.

parayla Satın alınıyo olması lasım Bizim arkadaş almıştı.

• Ömer hocam sen belki biliyosundur. dün oyuna giridm ve silahların heat shoote na baktım ama yanlışda görmüş olabilirim le mat için 67 falandı oyuna girdim 9 heat shoote yaptım buna karşılık 7-8 kez başkaları tarafından vuruldum tekrar silahın heat shoote'na baktığımda 69'du.Acaba beni heat shoote olarak vurduklarında benim puanda o oranda düşüyor olabilirmi?
  • quote:

Ömer hocam sen belki biliyosundur. dün oyuna giridm ve silahların heat shoote na baktım ama yanlışda görmüş olabilirim le mat için 67 falandı oyuna girdim 9 heat shoote yaptım buna karşılık 7-8 kez başkaları tarafından vuruldum tekrar silahın heat shoote'na baktığımda 69'du.Acaba beni heat shoote olarak vurduklarında benim puanda o oranda düşüyor olabilirmi?

Alakası yok istedikleri kadar vursunlar Bu arada bi Ara Co op ları bitirelim Vahşibatıyı özledim :)
  • quote:

quote:

Ömer hocam sen belki biliyosundur. dün oyuna giridm ve silahların heat shoote na baktım ama yanlışda görmüş olabilirim le mat için 67 falandı oyuna girdim 9 heat shoote yaptım buna karşılık 7-8 kez başkaları tarafından vuruldum tekrar silahın heat shoote'na baktığımda 69'du.Acaba beni heat shoote olarak vurduklarında benim puanda o oranda düşüyor olabilirmi?

Alakası yok istedikleri kadar vursunlar Bu arada bi Ara Co op ları bitirelim Vahşibatıyı özledim :)

Cumartesi 23:30dan sonra oyundayim gelirseniz co op takilabiliriz
  • Bende GOTY var. İmzamda PSN
  • Dun nihayet altin silahi kazandim ve level sifirladim ve altin silah gitti.haybeye ugrasmisim.sifirlarken altin silahin kalacagi yaziyordu.kazandigim silah acildiginda tekrar altin olarak gelecekmis.Yani silahi altin yapmanin hicbir avantaji yokmus....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dun nihayet altin silahi kazandim ve level sifirladim ve altin silah gitti.haybeye ugrasmisim.sifirlarken altin silahin kalacagi yaziyordu.kazandigim silah acildiginda tekrar altin olarak gelecekmis.Yani silahi altin yapmanin hicbir avantaji yokmus....

Sadece Klas olsun diye Başka bişey deyil
  • oynayan arkadaslar eklesin psn imzamda.
  • 4 gün tatil var. Birleşelim bir oynayalım ya trophy felanda alırız...
  • beyler ben cumadan pazartesiye 23:30'dan sonra hep oyundayım gelirseniz beraber oynarız.
  • Arkadaşlar Altın silah yapmak isteyen varsa bi gün belirleyip takılalım
  • Şu 8 kişilik grup kurma trophysi var arkadaşlar, bir ara birleşip alalım şunu yahu. Bu arada 3-4 gün boyunca 3x XP günüydü. Fırsattan istifade levelımı 6'da 26'ya yükselttim. Gerçekten çok iyi denk geldi.
  • UP
  • Oyunu dün satın aldım.Trophyleri lazım olabilir.Rezerve
  • Reedemed çok zor ya :(
  • benide yaz rdr var sadece
  • Yaz benide Rdr+Undead PSN:merthtp
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.