Şimdi Ara

Red Dead Redemption Trophy yardımlaşma ve Online Oyuncular grubu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
7
Favori
13.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide yaz bari yeni başladım goty var yani normal oyun + undead
  • Selam arkadaslar bende 1 2 gune kadar RDR alicam benide listeye eklerseniz sevinirim.

TR PSN: Spartacus_suatt
    USA PSN: PRENS-TR

Saygilar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartacus_suatt

Selam arkadaslar bende 1 2 gune kadar RDR alicam benide listeye eklerseniz sevinirim.

TR PSN: Spartacus_suatt
    USA PSN: PRENS-TR

Saygilar...

Hocam ekldim ama tr psn'yi, en çok aktif olduğun, daha doğrusu rdr'yi oynadığın hangisi ise onu ekleyim.
  • Çogunlukla Spartacus_suatt kullanicisi ile aktifim. Bir kaç gune kadar alicam takiliriz.
  • Benide ekle
    PSN ID:Absolutely_TR
    13 levelim
    Posse Up trophysine ihtiyaçım var
  • Bende de Goty versiyonu var beylerrrr takılalım hep beraber PSN: Fastgeneration42 ekleyin çoğu zaman takılıyorum ben. Ben sizleri eklyorum sizlerde beni ekleyin paslaşalım beyler gununuz iyi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FıratK -- 11 Ağustos 2012; 8:37:42 >
  • psn imzamda var. ya bayramda headset alıcam aldıktan sonra şöyle bir grup kursak free roamda çete gibi role playing falan yapalım çok zevkli olur
  • Level kasmakta zorlananlar free-roam'da seri seri gang hideout kassınlar
  • oynayan var mı yeniden almayı düşünüyorum? serverlar falan nasıl beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

oynayan var mı yeniden almayı düşünüyorum? serverlar falan nasıl beyler

Bende platinum alıp sattım oyunu ama 1 hafta önceye kadar oynayan vardı bayağı
  • PSN :emre 1187 ekleyebilirsiniz.
  • iyi günler beyler. uzun uğraşlar sonucu %99.4'te kalan bir şanslı kişiyim :D neyi eksik yaptım neyden kaldı bu 0.6 acaba tahmini olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan.E

iyi günler beyler. uzun uğraşlar sonucu %99.4'te kalan bir şanslı kişiyim :D neyi eksik yaptım neyden kaldı bu 0.6 acaba tahmini olan varmı ?

Wanted görevleri olabilir hocam. Geçen sene veya ondan önce 100% yapmıştım ayrıntılı olarak hatırlamıyorum fakat internetten yardım almıştım. 100% trophy guide yazarsan kesin çıkar karşına. Yan görevler %bilmem kaç, wantedlar %şukadar eder falan diye ayrıntılı tablolar vardı.

Bu arada hala aktif olarak multi oynayan var mı? varsa ona göre 2 hafta içinde oyunu istanbuldan getirip trophy avına çıkabilirim. Bir küsür senedir online'a hiç girmedim insan yok diye, hatta oyunu bile oynamadım 100%bitirdikten sonra. Eklemek isteyen varsa psn imzamda
  • PSN:xSevensed Game Of The Year Edition var her türlü oynarım yani
  • Eklemişsin kabul ettim , bekliyorum dostum Platiunm için sadece bunlar kaldı..
  • Arkadaş bir Alahın kuluda gelip yardım etmedi haa..

Söz de yardımlaşma konusu bir de bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Judge

Arkadaş bir Alahın kuluda gelip yardım etmedi haa..

O tropyhler icin banada forumdan bur arkadas yardim etmişti cok basit aslında.

Mutlaka birisi cikar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Judge

Arkadaş bir Alahın kuluda gelip yardım etmedi haa..

O tropyhler icin banada forumdan bur arkadas yardim etmişti cok basit aslında.

Mutlaka birisi cikar.

Çıkmıyor tek bir trophy e kaldım.

GO Team trophy si açılsa bitecek Platiunm alacağım.

Sende varsa gelsene yardıma .
  • Neyse yardıma gerek kalmadı .

Siz buraya boşuna yardım konusu yazmışsınız , beğenmediğiniz yabancılar geldi ve bilek hakkıyla kazandık Trophy ' i.
    Ve çokta iyi oldu beleşe değil hak ederek aldım platinum Tropyh ' i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Judge -- 2 Eylül 2012; 6:47:26 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.